Opintopolku yhteishaku 2020. YSAO presents: kerran 2019-12-05

Opintopolku : Mikä korkeakoulujen opiskelijavalinnoissa muuttuu vuoteen 2020 mennessä?

opintopolku yhteishaku 2020

Yhdestä aineesta voi saada pisteet vain kerran. Hakija voi saada pisteitä useammasta eri kielestä. Tampereen yliopisto Suomi äidinkielenä vähintään arvosanalla E tai suomi toisena kielenä arvosanalla L. Matematiikasta voi saada pisteitä vain pitkästä tai lyhyestä matematiikasta. Lisäksi suomi äidinkielenä vähintään arvosanalla 8. Oulun yliopisto, saamen kieli, pohjoissaame Pohjoissaame äidinkielenä vähintään arvosanalla C tai pohjoissaame lyhyenä kielenä vähintään arvosanalla E.

Next

Opintopolku : Mikä korkeakoulujen opiskelijavalinnoissa muuttuu vuoteen 2020 mennessä?

opintopolku yhteishaku 2020

Lisäksi A-kieli vähintään arvosanalla 5. Sivun alalaidassa ovat videoina vankat tietopaketit Gradian ammatillisesta ja lukiokoulutuksesta yhteishaun tueksi: opinto-ohjaajat antavat tietoa ja opiskelijat kertovat kokemuksiaan. Hakija voi saada pisteitä useammasta eri kielestä. Matematiikasta voi saada pisteitä vain pitkästä tai lyhyestä matematiikasta. Hakeminen Centriaan keväällä 2020 Suomenkieliset koulutukset Syksyllä 2020 alkaviin suomenkielisiin koulutuksiin haetaan kevään 2.

Next

Yhteishaku 2020

opintopolku yhteishaku 2020

Hakijalle tarjotaan näissä yhteishauissa pääsääntöisesti yhtä korkeakoulupaikkaa. Jyväskylän yliopisto, Tietotekniikka: Pitkä matematiikka vähintään arvosanalla C tai lyhyt matematiikka vähintään arvosanalla M. Korkeakoulujen yhteishaun valintojen tulokset Korkeakoulut tekevät valintoja eriaikaisesti maaliskuusta lähtien kevään yhteishauissa ja lokakuusta lähtien syksyn yhteishaussa. Hänet kuitenkin otetaan huomioon todistusvalinnassa. Yhdestä aineesta voi saada pisteet vain kerran. Kynnysehdot Helsingin yliopisto: Pitkä matematiikka vähintään arvosanalla C tai lyhyt matematiikka vähintään arvosanalla E.

Next

Opintopolku : Korkeakoulujen yhteishaun valintojen tulokset

opintopolku yhteishaku 2020

Matematiikasta voi saada pisteitä vain pitkästä tai lyhyestä matematiikasta. Et voi muokata nimitietojasi, henkilötunnustasi etkä äidinkieltäsi. Hän voi kuitenkin tulla valituksi todistusvalinnassa, jos muista aineista saadut pisteet ovat riittävät. Yhteishaussa on myös ylempiä korkeakoulututkintoja maisterikoulutukset yliopistossa ja ylemmät amk-tutkinnot ammattikorkeakoulussa , joihin voivat hakea vain alemman korkeakoulututkinnon suorittaneet. Yhdestä aineesta voi saada pisteet vain kerran.

Next

Yhteishaku 2020

opintopolku yhteishaku 2020

Yhdestä aineesta voi saada pisteet vain kerran. Muiden kuin todistusvalintojen tulokset ilmoitetaan hakijoille viimeistään 8. Hakija voi saada pisteitä useammasta eri kielestä. Matematiikasta voi saada pisteitä vain pitkästä tai lyhyestä matematiikasta. Päivätoteutukset Englanninkieliset päivätoteutukset B Monimuotototeutukset Englanninkieliset monimuotototeutukset Ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavat koulutukset Lisätietoja hakemisesta: Hakijapalvelut p.

Next

Kevään yhteishaku 2020

opintopolku yhteishaku 2020

Lisäksi suomi äidinkielenä vähintään arvosanalla 8. Helsingin yliopisto, Ympäristö- ja elintarviketalous: Ei kynnysehtoja. Ammattikorkeakoulujen todistusvalinnasta ja pisteytysmalleista tiedotettiin 14. Hakija voi saada pisteitä useammasta eri kielestä. Englanninkieliset koulutukset Syksyllä 2020 alkaviin englanninkielisiin koulutuksiin haetaan Centrian haussa 18. Hänet kuitenkin otetaan huomioon todistusvalinnassa, mikäli kynnysehdot täyttyvät. Yhdestä aineesta voi saada pisteet vain kerran.

Next

Yhteishaku

opintopolku yhteishaku 2020

Lisäksi äidinkieli vähintään arvosanalla M. Todistusvalinnan pisteytys ja kynnysehdot eivät koske suoravalintaa. Kaikilla tulee olla pitkä matematiikka suoritettuna ylioppilastutkinnossa hyväksytysti. Yhteishaussa voivat myös hakea kaikenikäiset, joilla ei ole aiempaa ammatillista koulutusta. Hakija voi saada pisteitä useammasta eri kielestä. Matematiikasta voi saada pisteitä vain pitkästä tai lyhyestä matematiikasta. Kevään ensimmäinen yhteishaku Kevään ensimmäisessä yhteishaussa haetaan korkeakoulujen syksyllä 2020 alkaviin vieraskielisiin koulutuksiin ja Taideyliopiston koulutuksiin.

Next

Yhteishaku

opintopolku yhteishaku 2020

Matematiikasta voi saada pisteitä vain pitkästä tai lyhyestä matematiikasta. Hakija voi saada pisteitä useammasta eri kielestä. Opiskelupaikka on otettava vastaan viimeistään 10. Matematiikasta voi saada pisteitä vain pitkästä tai lyhyestä matematiikasta. Tällöin kirjaudut verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai sähköisellä henkilökortilla Oma Opintopolku -palveluun, ja teet tarvittavat muutokset.

Next

Kevään yhteishaku 2020

opintopolku yhteishaku 2020

Matematiikasta voi saada pisteitä vain pitkästä tai lyhyestä matematiikasta. Yhden paikan säännös koskee kaikkia hakuja. Matematiikasta voi saada pisteitä vain pitkästä tai lyhyestä matematiikasta. Hakija voi saada pisteitä useammasta eri kielestä. Poliisiammattikorkeakoululla ja Högskolan på Ålandilla on omat hakunsa.

Next