Olearys kolbotn. ADMINISTRATION 2020-01-11

O'Learys Kolbotn

olearys kolbotn

I desember , og at det er det svenske, franschisekonseptet O'Learys som nå skal etablere seg i lokalene syd i senteret. Gleder seg Bak etableringen står nemlig Oppegård-gutt Geir Sjøvold 49 sammen med Kjetil Døviken, begge siere av restauranten, og som har stor suksess med lignende etableringer andre steder i Østlands-området. Slik var det definitivt ikke i dag. Foto: Pressefoto Stort O´Learys Kolbotn blir en gigant på torget, for det er ikke småtterier av en restraurant som skal åpnes. Vi hadde en hoved person dedikert til oss og hun gjorde absolutt alt for at det skulle bli en utrolig koselig selskap. Her ser du fra en annen restaurant i kjeden.

Next

ADMINISTRATION

olearys kolbotn

Da åpner O´Learys sin splitter nye sportsrestaurant på Kolbotn torg, og Oppegård får et helt nytt spisested-konsept, og det er lokale krefter som står bak nyetableringen på vårt lokale kjøpesenter. Reisen din har for mange elementer. Da er den store dagen. Nå skal det bygges frem til åpningen i mai. Restaurantene er lett gjenkjennelige med grønt interiør og plansjer med sportsidol-bilder, og her vises det sport på mange storskjermer! Nuggets, burger og fries gikk ned på høykant etter at våre barnebarn hadde tegnet på utdelt «blokk» og med fargeblyanter. Nå er åpningsdatoen satt, og bak konseptet står Oppegård-gutt Geir Sjøvold 49 sammen med Kjetil Døviken.

Next

NYHETER: De skal drive O'Learys på Kolbotn Torg

olearys kolbotn

Åpningen er satt til 1. Du kan lese mer om saken i papirutgaven av Oppegård Avis torsdag den 11. Vårt konsept skiller seg ut fra de allerede etablerte spisestedene, og vi tror at det kommer til å bli slik at man noen dager velger oss og noen ganger de andre, sier de to. Dette er et vekstområde og et svært spennende marked som vi gleder oss til å etablere oss i, sier de to eierne. Smilende ansikt og god service var nøkkelen for dagens møte. Bli med og legg til ideene dine i {tripName}! Vi kikket først på Ski, men valget falt på Kolbotn, og siden vi allerede har en svært god dialog med Citycon, som eier Kolbotn torg, falt brikkene på plass.

Next

Med barnebarna!

olearys kolbotn

Foto: Anders Nordheim Dahl — Vi gleder oss! Mange kjenner nok også til restauranten på Oslo Lufthavn Gardermoen. Tanken om å etablere seg på Kolbotn dukket opp siste halvår i fjor. Du skal ikke se bort fra at vi dukker opp igjen. Sist jeg var her tvilte jeg på om jeg kom tilbake noengang. Hovedrettene vil bestå av både kjøtt- og fiskeretter, salater og annet snadder. Fortell oss om deg selv.

Next

ADMINISTRATION

olearys kolbotn

Senterleder Marianne Thoresen Larsen ved Kolbotn torg er også fornøyd med etableringen. . Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, øke nettstedssikkerheten og vise deg personlig tilpasset annonsering. Ved å klikke på eller navigere på nettstedet, godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Sjøvold er født og oppvokst i Oppegård, og han synes det er spennende å etablere noe helt nytt og annerledes på hjemmemarkedet.

Next

Med barnebarna!

olearys kolbotn

Vi fikk en deilig buffet med ulike mat og alle gjestene stor og små var veldig fornøyde med maten. Kolbotn torg får en ny, gigantisk sportsrestaurant når O´Learys åpner i mai. Du har overskredet grensen for tillatte delinger. Da vi ankom, var alt klar basert på det jeg hadde bedt om. Den første restauranten i kjeden ble åpnet åpnet først i Göteborg, og kjeden har over 118 restauranter i Sverige, Danmark, Finland, De Forente Arabiske Emiratene, Kina, Norge, Singapore, Spania, Ungarn, Tyrkia och Vietnam. Foto: Anders Nordheim Dahl Positive til konkurransen Det er mange spisesteder på Kolbotn, men de to eierne er positive til konkurransen. Her har tegnet inn rundt 50 plasser, og alle er under tak.

Next

ADMINISTRATION

olearys kolbotn

Bilde: Oppegård Avis Stor Den nye restauranten skal etableres der hvor Morris, Spaceworld, Vita, Oceans Home og Rampetroll har holdt til frem til nå. Dengang var jeg «hår i suppen» til de ansatte og følte at jeg forstyrret med å bestille mat. Foto: Anders Nordheim Dahl Annerledes Mange har nok vært innom resrauranten på Gardermoen, men nyetableringen på Kolbotn kommer til å bli noe annerledes. De også koste seg med billiard og shuffleboard når vi hadde pause mellom mat og kaker. .

Next

O'Learys Kolbotn

olearys kolbotn

. . . . .

Next

Med barnebarna!

olearys kolbotn

. . . . .

Next

NYHETER: De skal drive O'Learys på Kolbotn Torg

olearys kolbotn

. . . . . . .

Next