Oikotie vuokra asunnot oulu. Oikotie vuokra 2019-12-03

Vuokrattavat asunnot Oulu

oikotie vuokra asunnot oulu

Asunto saisi olla kooltaan 20-30 neliömetriä, yksiö tai kaksio. Asunnossa erillinen keittiö, hyvänkokoinen makuuhuone ja pesukone asukkaan käytössä. Neliöt käytetty fiksusti ja säilytystilaa hyvin. Katso tuotteen tiedot liikkeen sivuilta Tori 15. Sakarin Citykodit Oy vuokraa tilavat, kalustetut rivitalo- ja kerrostaloasunnot käyttöösiperinteistä lyhytaikaista majoitusta edullisemmin työporukoille, perheille ja matkailijoille.

Next

Vuokrattavat toimitilat

oikotie vuokra asunnot oulu

Asunnoista löytyvät kattavat varustelut ja makuupaikat 3-6 asukkaalle. Vuokraan sisältyy vesi ja sähkö sekä autohallipaikka. Asuntojen korkea varustetaso tarjoaa viihtyisän kodinomaisen asumismuodon, jokaantaa enemmän mahdollisuuksia kuin hotelliasuminen. Valmiiksi kalustettuun asuntoon tai lyhytaikaiseen vuokrasuhteeseen minulla ei valitettavasti ole mahdollisuutta. Tuhansien kohteiden ja satojen kiinteistövälittäjien verkostomme auttaa sinua kenties elämäsi tärkeimmässä päätöksessä. Savuton ja lemmikitön asunto on mieluisa. Etsin pitkäaikaista vuokra-asuntoa Helsingistä 28.

Next

Oikotie vuokra

oikotie vuokra asunnot oulu

. Voit yrittää uudelleen tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Veloitus on sama riippumatta majoittujien määrästä. Vuokrattavat asunnot Oulu Meiltä löydät vuokrattavat asunnot Oulu, oli tarpeesi mikä vain! Asunnossa erillinen keittiö, hyvänkokoinen makuuhuone ja pesukone asukkaan käytössä. Voit myös ottaa käyttöösi lisänäkyvyyspalveluita, joiden avulla varmistat yrityksesi näkyvyyden aktiivisille asunnon etsijöille. Hyödynnä myös kätevää hakutyökaluamme, jonka avulla löydät omien toiveidesi mukaisen kodin.

Next

Vuokrattavat asunnot Oulu

oikotie vuokra asunnot oulu

Veloitus on sama riippumatta majoittujien määrästä. Luottotietoni ovat kunnossa ja maksan mielelläni 2-3 kuukauden vuokravakuuden. Veloitus on sama riippumatta majoittujien määrästä. Sakarin Citykoteja löytyy myös seuraavista kaupungeista: Järvenpää, Helsinki, Vantaa, Espoo, Vaasa, Turku, Kuopio, Tampere ja Oulu. Katso tuotteen tiedot liikkeen sivuilta Tori 08.

Next

Oikotie vuokra

oikotie vuokra asunnot oulu

Kyseisessä 2H + Sauna kaupunkiasunto. Asunnoista löytyvät kattavat varustelut ja makuupaikat 3-6 asukkaalle. Sijainti aivan ydinkeskustassa valkeaan 100m , bussipysäkit aivan vieressä. Katso alta kaikki vuokrattavat asunnot Oulu. Kyseisessä 2H + Sauna kaupunkiasunto. Sakarin Citykoteja löytyy myös seuraavista kaupungeista: Järvenpää, Helsinki, Vantaa, Espoo, Vaasa, Turku, Kuopio, Tampere ja Oulu.

Next

Vuokrattavat asunnot Oulu

oikotie vuokra asunnot oulu

Asuntojen korkea varustetaso tarjoaa viihtyisän kodinomaisen asumismuodon, jokaantaa enemmän mahdollisuuksia kuin hotelliasuminen. Neliöt käytetty fiksusti ja säilytystilaa hyvin. Oikotie yrityksille Oikotie Asunnot-palvelun yrityskäyttäjänä voit jättää kohdeilmoituksia, saat käyttöösi oman yrityssivun ja kattavat kohdetilastot. Katso tuotteen tiedot liikkeen sivuilta Tori 09. Vuokraan sisältyy vesi ja sähkö sekä autohallipaikka. Sijainti aivan ydinkeskustassa valkeaan 100m , bussipysäkit aivan vieressä.

Next

Oikotie vuokra

oikotie vuokra asunnot oulu

Salasanan vahvuus on liian heikko. Olen luotettava ja pidän asuntoni hyvin siistinä. Voit yrittää uudelleen tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Asunnoista löytyvät kattavat varustelut ja makuupaikat 3-6 asukkaalle. Asuntojen korkea varustetaso tarjoaa viihtyisän kodinomaisen asumismuodon, jokaantaa enemmän mahdollisuuksia kuin hotelliasuminen.

Next

Oikotie vuokra

oikotie vuokra asunnot oulu

Sakarin Citykoteja löytyy myös seuraavista kaupungeista: Järvenpää, Helsinki Vantaa, Espoo, Vaasa, Turku, Kuopio, Tampere ja Oulu. . . . . . .

Next

Vuokrattavat asunnot Oulu

oikotie vuokra asunnot oulu

. . . . . .

Next