Norrøna gamasjer. Den Norske Turistforening 2019-12-01

Norrøna Klær: Norrøna sport shorts, t skjorte og mye mer

norrøna gamasjer

The first children's collection is to go on sale in August 2014. Norrøna also has tapped into the North American market: retailers sell its goods there, and Canadian athletes Mike Henitiuk and boardercross racer Mark Morrison represent the brand. Nei, det har jeg aldri vært plaget med. Merk at alle som handler hos Outnorth får en konto, men det går likevel bra å handle hos Outnorth uten å holde rede på sine kontoopplysninger. Norrøna's annual turnover increased 44% to 235 million Norwegian kroner in 2011 and 22% to 245 million kroner in 2012.

Next

Kristins ønskeliste

norrøna gamasjer

Goretex, Dermizax eller vanntett nylon. Når vinteren kommer er det genialt med en gamasj for å slippe snø i turskoen eller skistøvelen. Vår tradisjon - I 1929 begynte friluftsentusiasten Jørgen Jørgensen sitt arbeid for å skape de beste friluftsproduktene. Har bare lange, å de surrer jeg passe stramt rett under kneet, over leggmuskelen, å de sitter på plass hele turen. Har derfor de siste årene gått uten dem. Dessuten så er det gamasjene som tar imot all dritten og jeg slipper at buksa er full av gjørme når jeg skal inn i teltet på kvelden.

Next

Damasker & Gamasjer

norrøna gamasjer

Det var så'n 1980-90 talls greie. En gamasj gir også økt levetid på buksen din om du traver mye gjennom kratt og lyng. Jeg bruker korte gamasjer om sommeren, de rekker sånn ca midt på leggen. De er stort sett laget for vinterbruk og det største problemet med disse er at de ofte sitter for langt nede på skoen slik at de veldig fort blir utslitt langs den nedre kanten. Sjeldent jeg bruker gamasjer når jeg har de høye støvlene. For example, the lofoten collection is designed for the big mountain freeriding found in , Norway, and their fjørå collection, which is designed for single-track mountain biking, was inspired by the village of Fjørå, which is located in Norway's Sunmore fjords and is home to a network of single-track mountain bike trails. The Quick adjustment on top, the adjustable lower hem and a boot lace hook make Kormt easy to use.

Next

Norrøna Klær: Norrøna sport shorts, t skjorte og mye mer

norrøna gamasjer

Outdoor Research lager også et par korte vanntette gamasjer som ser fine ut, men jeg har ikke prøvd dem. Benytt samme epostadresse som du oppga når du handlet. Outdoor Research lager også et par korte vanntette gamasjer som ser fine ut, men jeg har ikke prøvd dem. Men produserer stadig og er store i Brittania. Oeko-Tex sertifisert materiale Oeko-Tex® er et verdensomspennende uavhengig test- og sertifiseringssystem.

Next

Norrøna

norrøna gamasjer

Their flagship product is the Lofoten, a with a roomy cut that adapts to cross-country or downhill skiing or snowboarding, sells some 500 units a year, and has been widely imitated. Vekt: 226 g Mer enn 50% av syntetiske fibre i dette produktet er resirkulerte. Gaiters for løping Gaiters er det engelske ordet for gamasjer, noe som kan være greit å vite når du ser deg om blant de ulike modellene. Gore-Tex gamasjene fra Norrøna har et ergonomisk snitt som holder ute vann, snø og vind, og en glidelås i full lengde som gjør den enkel å ta av og på. Derfor har vi alltid hatt et tett samarbeid med vårt allsidige team av ambassadører, testere og eventyrere når vi utvikler produktene våre. Det har jeg gjort på alle mine. Its arctic surf collection, Unstad, was first tested in the river flowing from this waterfall.

Next

Den Norske Turistforening

norrøna gamasjer

Innebygd håndtak ved lokket gjør påfyllingen enda enklere. De styres av behovene til polfarere, frikjørere, fjellklatrere og eventyrere, og utvikler førsteklasses outdoor-utstyr med naturen som laboratorium. Under kalde værforhold er det ekstra viktig å sørge for å holde varmen. Jeg har ikke erfaring med dem, men de ser ganske solid ut. Hvis jeg vet det blir en del bekkekryssing hender det jeg tar med to bæreposer og litt tau.

Next

Norrøna 3 mm rundstrikk / gamasjestrikk metervare

norrøna gamasjer

Jeg har ofte vært den eneste som har vassa over elver nesten opp til knea uten å bli våt gjennom. Bomull blir veldig fort gjennomvått. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Men jeg kan godt tenke meg å bruke gamasjer av og til, spesielt når man går gjennom kratt etter at det har regnet. Både hoftebelte og brystremm er regulerbare, og svært enkle å stramme. Vår visjon er «Velkommen til naturen».

Next

Kjøp Gamasjer fra Outnorth

norrøna gamasjer

Er du ikke plaget med at korte gamasjer glir ned hele tiden? Everything is done in-house at its headquarters, in Oslo, Norway, which showcases a picturesque waterfall in the back of the property. Goretex, Dermizax eller vanntett nylon. De beskytter buksa mot gjørme. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Versatile gaiters that offer complete protection in any kind of weather, trek or type of expedition. Ved løping beskytter gamasjene også mot å få stein i skoene, uten å tilføre unødig vekt. Derfor er gamasjene vanntette samtidig som de lar fukt slippe ut gjennom stoffet.

Next

Norrøna

norrøna gamasjer

Selger utstyret fordi jeg ikke har tid til flere langturer lenger, og har da ikke bruk for det. Jeg hadde en gang et par fra Dalesman som jeg kjøpte i Skottland før en tur til Ben Nevis. Topplokket har lomme både innvendig og utenpå, er regulerbart i høyden, avtagbart, og har remmer slik at det kan brukes som en rumpetaske. Jeg har hatt noen fra Berghaus som ligner litt, men de var ikke vanntette over skoen. For the Faroe ship, see.

Next

Norrøna Klær: Norrøna sport shorts, t skjorte og mye mer

norrøna gamasjer

Disse gamasjene har strikk som jo er litt utsatt for slitasje, men strikken har holdt på mine ukeslange turer i meget steinete vestlandsk hardangerviddalandskap. Uansett hvilket terreng du befinner deg i, finner du praktiske og slitesterke gamasjer hos oss. Samme om Karrimore, som jeg ser svært sjeldent nå i Norge. Vi inspireres av den uforutsigbare, men magiske villmarken i Norge, og vår misjon er å skape kvalitetsprodukter på en så miljøvennlig måte som mulig, med alle de nødvendige detaljene, slik at alle kan nyte naturen. Gamasjene har krok til å feste i lissene.

Next