Nokia 7.1 hinta. Nokia 7 plus puhelin, hinta 369 ‚ā¨ 2019-12-20

Tässä puhelin, jossa hinta ja laatu todellakin kohtaavat

nokia 7.1 hinta

Se tekee laitteesta kuitenkin hyvin liukkaan. Puhelin pystyisi kilpailemaan markkinoilla huomattavasti paremmin, jos suositushinta olisi pystytty asettamaan esimerkiksi 50 euroa alemmas. Itse kehys vastaa molemmissa malleissa laitteen pääväriä. Saat erinomaiset selfiet, joissa yksityiskohdat erottuvat selkeästi. Ainakin lataamisen pitäisi onnistua kohtalaisen nopeasti, sillä puhelin tukee pikalatausta ja mukana toimitetaan myös 18 watin pikalaturi.

Next

Nokia 7.1 64GB 4GB RAM puhelin, hinta 329 ‚ā¨

nokia 7.1 hinta

Ulkomitat ovat 149,7 × 71,18 × 7,99 millimetriä, mutta kamerakyhmyn kohdalta paksuus kasvaa 9,14 millimetriin. All basic functions at your fingertips Whichever mode you use, in both you will find the three most important functions: 'Call, See and Send'. Kahden kameran bothie-kuvaustilaa on kehitetty. Se on viimevuosien ylivoimaisesti kopioiduin ja tärkein ominaisuus. Nokian puhelimien vahvuuksiin lukeutuvat mm. Onneksi sentään Android One takaa parin vuoden päivitykset karvalakista lippulaivoihin. Kuorilla saat puhelimestasi tyylikkään, särmikkään ja persoonallisen.

Next

Nokia 7.1 julki täydentämään Nokia

nokia 7.1 hinta

Juha Kokkonen En nyt ihan kymmenist√§ tied√§, t√§h√§n menness√§ taitaa olla tullut yhdeks√§n eri mallia t√§n√§ vuonna, joista kaikki ei tule myyntiin t√§√§ll√§. Pinta on lasiksi varsin tyypillinen ‚ÄĒ kuivissa k√§siss√§ liukas, kosteissa huomattavasti pit√§v√§mpi. K√§ytt√§j√§ voi nyt itse m√§√§ritell√§ molempien kameroiden kuvan√§kymien kokoa, kun aikaisemmin kamerat veiv√§t kiinte√§sti m√§√§ritellyn puolikkaan n√§ytt√∂tilasta. Takana on 12 megapikselin kamera melko suurella pikselikoolla ja aukolla, mik√§ luo hyv√§t edellytykset laadukkaalle h√§m√§r√§kuvaukselle. Yleens√§ olettaisi, ett√§ uusi versio olisi jotenkin parempi, halvempi tai edes hienompi kuin vanha, mutta t√§ss√§ n√§in ei tunnu olevan. Esimerkiksi OnePlus lupaa Warp Charge -laturinsa antavan koko p√§iv√§n virrat vain 20 minuutin latauksella. Det er vel uansett et must for beskyttelse.

Next

Ensituntumat: Nokia 7.1

nokia 7.1 hinta

Pitäisihän siinäkin jo toki varmasti olla riittävästi. Hätätilanteita varten puhelimen sivussa olevalla hätäpainikkeella tavoitat nopeasti jopa viisi valikoitua hätäyhteyshenkilöä. Nokialle tuttu Dual Sight -bothie-kuvaus on myös mukana ja ominaisuutta on hiukan paranneltu. Tätä ei pidä ymmärtää väärin: ei Nokia 7. Järjestelmäpiiriksi on ehkä hieman harmillisesti valittu Qualcommin Snapdragon 636 -piiri.

Next

Nokia 7.1 64 GB tallennustilalla hinta nyt 299‚ā¨

nokia 7.1 hinta

Toisten makuun ovat lompakkomalliset Nokia 7. Taitaa olla yleisempi vika kameramoduuleissa. Normaaalitilassa ei kuulu mitään, mutta heti kun kamerasovelluksen käynnistää niin kuuluu selkeä suhina kamerasta. Vaikka akku kuluisikin kovassa käytössä nopeasti, nykyään lähes kaikki puhelinmallit sisältävät pikalatausominaisuuden. Normaalissa käytössä en ole ääntä aiemmin havainnut enkä videoissa huomannut.

Next

Nokia 7.1 price, availability, release date, and more!

nokia 7.1 hinta

Kuvanparannuksen saa halutessaan pois p√§√§lt√§. Lis√§ksi positiivisena mahdollisuutena vakio-Android tarjoaa nyky√§√§n mahdollisuuden valita ensimm√§isen k√§ynnistyksen yhteydess√§ mit√§ Googlen lis√§sovelluksia asennetaan, jolloin esimerkiksi Duo-videopuhelusovelluksen ja Google Play kirjat-, -pelit-, -elokuvat- ja ‚ÄĒmusiikki-sovellukset voi j√§tt√§√§ asentamatta. My√∂s reunaa kiert√§v√§ alumiinikehys on otsapinnaltaan tasainen ja sormenp√§√§t laskeutuvat reunan p√§√§lle luonnollisesti. Lis√§ksi kotelon l√§pp√§ suojaa laitteen n√§ytt√∂√§ naarmuuntumiselta sen ollessa repussasi tai laukussasi. Esittelemme PureDisplay-n√§ytt√∂teknologian tarjotaksemme kaikille ensiluokkaisen katselukokemuksen √§lypuhelimessa.

Next

Compare Nokia 7.1 vs Nokia 7.1 Plus: Price, Specs, Review

nokia 7.1 hinta

Saat erinomaiset selfiet, joissa yksityiskohdat erottuvat selkeästi. Tunnistamisissa ei ole lähdetty kikkailulinjalle. Jaa tarinasi upeissa väreissä Nokia 7. Nopea vilkaisu paljastaa puhelimen irtoavan suomalaisilta jälleenmyyjiltä edullisimmillaan noin 350 euron hintaan. Heikommassa valaistuksessa puhelimen kamera tekee olosuhteista riippuen vaihtelevaa jälkeä. Enkel og oversiktlig å bruke.

Next

Nokia 7.1 64GB 4GB RAM puhelin, hinta 329 ‚ā¨

nokia 7.1 hinta

Puhelin sisältää kaksi näyttöä kannen näytöstä näet soittajan, ajan ja päivämäärän. Puhelimen näytön suuren pinta-alan vuoksi laite on hyvä suojata suojakuorella tai ainakin näytön pintaan kiinnitettävällä suojakalvolla. Bokeh-efektikin toimii luokassaan keskivertoa paremmin. Lovi herätti epäilyksiä ostovaiheessa, mutta siihen tottui nopeasti, eikä siihen kiinnitä enää huomiota. Valon määrän vähentyessä kuviin alkaa hiipiä jo huomattavasti näkyvämpää kohinaa sekä yksityiskohtien pehmenemistä.

Next