Nettihuutokauppa. Nettihuutokauppa 2019-12-01

Nettihuutokauppa

nettihuutokauppa

Postitettavat kohteet pakataan ja lähetetään maksusuorituksen saavuttua. Noudettaessasi kohteet paikan päältä ota lasku mukaan vaikka maksatkin esim. Sisäänkäynti parkkihalliin Lummekujan puoleisesta päädystä. Esittelyyn tulee ilmoittautua kihlakunnanulosottomiehelle viimeistään esittelyä edeltävänä päivänä klo 12:00 mennessä. Auto on pysäköitävä muuta liikennettä vaarantamatta. . Tarkista näppäimistön asetukset sekä isot ja pienet kirjaimet.

Next

Nettihuutokauppa

nettihuutokauppa

Postitus: kg hinta 0-2 11. Noudettaessa kohteet voi maksaa käteisellä ja yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Aloitushinta jokaiselle nettikohteelle on 6 euroa. Onko sinulla ehkä useampi sähköpostiosoite? Nettihuutokaupassa voit tarjota yhden korotuksen kerrallaan tai jättää maksimitarjouksen, jonka olet valmis kohteesta enintään maksamaan. Tiedustelut kihlakunnanulosottomies Susanna Saarela, puh.

Next

Bukowskis

nettihuutokauppa

Voittaviin tarjouksiin lisätään 10% myyntiproviisio sis. Kohteet tulee olla maksettu ja noudettu 7 vuorokauden kuluessa huutokaupan päättymisestä. Epäonnistuneita kirjautumisyrityksiä on liian monta, ota ystävällisesti yhteyttä. Sisäänkäynti parkkihalliin Lummekujan puoleisesta päädystä. Esittelyä ei järjestetä, jos ilmottautuneita ei ole. Sovi aina tapaaminen etukäteen 0405009310. Lasku kohteista tulee sähköpostiin huutokaupan jälkeisenä maanantaina.

Next

Bukowskis

nettihuutokauppa

Nettihuutokaupassa voittaneet saavat sähköpostilla eritellyn listan voitetuista kohteista huutokaupan jälkeen. Esittelyyn tulee ilmoittautua kihlakunnanulosottomiehelle viimeistään esittelyä edeltävänä päivänä soittoaikana klo 09:00-12:00. Esittelyä ei järjestetä, jos ilmoittautuneita ei ole. Nettihuutokauppaan voit osallistua rekisteröitymällä nettihuutajaksi milloin tahansa. Kirjautuminen epäonnistui Tämä voi johtua seuraavista syistä: Et ole rekisteröinyt asiakastiliä sivustollemme.

Next

Ulosoton myynti

nettihuutokauppa

Rekisteröitymisen jälkeen voit jättää tarjouksia aktiivisisessa nettihuutokaupassa niin monesta kohteesta kuin haluat. Sähköpostiosoitteesi toimivuutta ei ole vielä vahvistettu. Tiedustelut: Kihlakunnanulosottomies Niclas Nyberg, puh. Kohteet voi noutaa huutokaupan jälkeisestä maanantaista klo 12 alkaen. Korotukset 5-100 eurossa 2 euron korotuksin. Ohjelma hoitaa puolestasi tarjouksen korottamisen asettamaasi maksimiin asti.

Next

Ulosoton myynti

nettihuutokauppa

Kohteen tiedot Kunta Myyntiajankohta Pohjois-Savon ulosottovirasto, Omatoiminen tutustuminen kohteeseen. Esittelyyn tulee ilmoittautua kihlakunnanulosottomiehelle viimeistään esittelyä edeltävänä päivänä soittoaikana klo 9:00 -12:00. Tilitys myydyistä tuotteista tilimaksuna 14 vrk huutokaupan jälkeisestä maanantaista edellyttäen, että ne on meille kokonaisuudessaan maksettu. Esittelyyn tulee ilmoittautua kihlakunnanulosottomiehelle viimeistään esittelyä edeltävänä päivänä klo 12:00 mennessä. . .

Next

Bukowskis

nettihuutokauppa

. . . . . .

Next

Bukowskis

nettihuutokauppa

. . . . . . .

Next

Ulosoton myynti

nettihuutokauppa

. . . . .

Next