Naturlig deo. Hjemmelavet deodorant 2019-12-18

Naturlig Deo

naturlig deo

Därför har jag valt att byta ut deodorant mot bättre alternativ nu när jag blivit medveten om vilken skada den faktiskt kan göra. Jeg har købt din bog og jeg er helt vild med den. Nu använder jag 24% ättika 2 msk blandat med vatten 4 msk. Naturlig Deo var en av utställarna på årets Loop Mässa i Raggsjöliden. Discontinue if rash or irritation occurs.

Next

Naturlig Deo

naturlig deo

Directions: Do not use on broken skin. Sæt det i køleskabet i ca. Við látum hér nokkrar myndir tala, en þeim þótti afskaplega mikið til landsins okkar koma. But it is perfectly possible, for example, to shave in the evening and then apply the deodorant the following morning, because it also removes existing perspiration odor. Det er ikke helt korrekt. Du forklarer virkelig opskrifterne på en sød og god måde. Jeg må virkelig sige — den er fantastisk.

Next

Naturlig Deo í heimsókn

naturlig deo

Så tilføjer du nogle få dråber af æterisk olie af eget valg i. De nedsætter simpelthen svedproduktionen, der hvor du smører dem på, oftest ved hjælp af aluminiumklorid. Spot Trenden Alt du skal vide om naturlig deodorant Det er aldrig sjovt at opdage, at ens nye deodorant ikke beskytter ordentligt mod svedlugt. Mina tankar till varför jag valt att avgiftat mig från vanlig deo. Magnesiumolje blir også gjerne brukt av idrettsutøvere for å løse opp kramper og for gjenoppbygging av muskelvev. Du skriver at mange eteriske oljer hindrer bakterier.

Next

Naturlig Deo

naturlig deo

En svensk innovation som vunnit pris för sitt patenterade innehåll. Så nu gör jag ett försök med denna produkt. Á sunnudaginn litum við svo við á nokkrum útsölustöðum og fengum að smella mynd af starfsfólki verslana með Söru. Blandet med lavendel og bergamotte giver det en let duft. Deodoranter er bare noget, der skal virke! Spot Trenden Af Isabel Marschall Thostrup Vaskenødder, også kaldet sæbebær, er et alternativ til det traditionelle vaskemiddel, som du bruger til tøjvask.

Next

Hjemmelavet deodorant

naturlig deo

Du kan både få deodoranter, der helt holder sig fra at bruge antiperspirerende aluminium, og dem, der blot er lidt grønnere i deres profil, så du både får beskyttelsen og de bedste naturlige ingredienser til huden. Açai Roll-on Deo lader din hud ånde under armene. Den er et perfekt valg, hvis du gerne vil kombinere effektiv beskyttelse med naturlige, økologiske ingredienser og ren luksus på badeværelseshylden. Framför allt tror jag på att om jag ska ta mig tillbaka helt och fullt till ett fungerande liv måste jag helt enkelt börja ta hand om mig själv inifrån och ut. Spot Trenden Aloe vera ser måske ikke ud af så meget, når du kigger på planten — den ligner mest en fin kaktus — men den har et væld af funktioner, der kan gavne din sundhed og dit udseende, og så kan du bruge den både indvortes og udvortes.

Next

Nothing By Sweden

naturlig deo

Den smøres på som en creme under armene, og i starten føles det både mærkeligt og forkert, fordi de fleste er vant til roll-ons. Vi tager udgangspunkt i opskriften fra min bog , men sørger for at tilpasse opskriften dig og dine behov med forskellige æteriske olier osv. Det er individuelt, hvordan den virker for folk, men de fleste af kunderne synes den fungerer rigtig godt! Den virker meget godt, men det er som om min krop lige skal vænne sig til den. Valget afhænger af dine krav til indhold, om du har brug for meget beskyttelse og gerne vil være tør under armene, eller om du kan leve med at du bliver vådere under armene, og måske ikke er den, der sveder mest. I got very curious about the products and I really appreciate the initiative of developing a product that contains nothing bad for us.

Next

Alt du skal vide om naturlig deodorant

naturlig deo

Aurelias creme-deo er blevet lidt af en favorit på redaktionen. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du denne brug af cookies. Den indeholder antimikrobiel pilerod og ren kaolin, som absorberer sved gennem dagen og virker bakteriehæmmende. Noen av disse inneholder aluminium, så det er viktig å sjekke innholdsfortegnelsen godt før bruk. Den findes også i en sprayversion, der er super let at bruge. Jag försöker även undvika produkter med citronsyra i den mån jag kan, samt att jag väljer mejeriprodukter med hög fetthalt för att slippa förtjockningsmedel.

Next

Naturlig Deo

naturlig deo

Læs med her for at blive klogere på hvilken, der passer til dine krav og behov. Så jag förstår dem som ger upp denna förändringsprocess. Good to know: Some feel that whilst in transition to an aluminium free deodorant that they sweat or smell more. Application is not recommended immediately after shaving, when the skin is sore. Har du hørt at kokosolie kan erstatte deodorant? Men jo, ellers synes jeg det er alletiders idé, selv at prøve sig frem.

Next