Närhälsan hjo. Hälsocentralen i Hjo. 2020-01-25

Hälsocentralen i Hjo.

närhälsan hjo

Det går också att göra om sitt val om man av någon anledning har ändrat sig. Du kan fråga oss om det mesta, från oro kring barnets hälsa till hur man kan förhålla sig till olika vardagsproblem. Kom till oss och meddela att du vill bli listad. De flesta infektioner läker ut av sig själv vid egenvård men ibland behövs behandling med mediciner. Kontakta oss via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster. Du samverkar med sjukhus och kommun liksom med lokala patientorganisationer och intressegrupper.

Next

Närhälsan Hjo vårdcentral

närhälsan hjo

Du hittar vårt utbud av e-tjänster här på webbplatsen. Meddela oss att du vill lista ditt barn. Resekostnaden får man själv stå för om inte vårdgarantin gäller. Lista dig hos oss Att välja vårdcentral innebär att du aktivt väljer vilken vårdcentral du vill tillhöra. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Vi arbetar hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande.

Next

Psykologer

närhälsan hjo

Glöm inte att ta med det när du besöker oss. Vi kontrollerar din lungkapacitet, behandlar och följer upp dina besvär. Vi vet hur svårt det kan vara att bli rökfri. Här kan du läsa om det pågående arbetet med utformningen av den nya skolan i Hjo. Du har en viktig roll i att stimulera ett kontinuerligt förbättrings- och utvecklingsarbete. Samma krav ställs på vårdkvaliteten oavsett om vården drivs i offentlig eller privat regi. Listningen börjar gälla dagen efter du gjort ditt val.

Next

Psykologer

närhälsan hjo

För dig över 85 år är alla besök gratis. Du ingår i primärvårdsområdets ledningsgrupp och tillsammans driver vi hela områdets utveckling. Via 1177 Vårdguidens e-tjänster Det snabbaste sättet att välja vårdcentral är att använda 1177 Vårdguidens e-tjänster. Vårdcentralen är belägen direkt vid Vätterns blåa vågor med en fantastisk natur. Tjänster Hälsocentralen i Hjo är inte som alla andra vårdcentraler. Minimera Hos oss på vårdcentralen möter du ett kompetent team av läkare, distriktssköterskor, undersköterskor, rehabkoordinator och personal inom psykisk hälsa. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Next

Vårdcentralchef

närhälsan hjo

Valet av barnavårdscentral sker genom att barnet listas på vårdcentralen. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vi söker dig Vi söker dig som vill bli vårdcentralchef för Närhälsan Hjo vårdcentral med ambitionen att utveckla verksamheten framåt tillsammans med alla medarbetare. Ring 112 Ring telefonnummer 112 vid en nödsituation. Listningen börjar gälla dagen efter vi har registrerat ditt val på vårdcentralen. Ett andra alternativ är att lämna in en vårdvalsblankett till den vårdcentral du valt. Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.

Next

Hjo

närhälsan hjo

Vi vill ha en hög tillgänglighet och tidig intervention och arbetar därmed för att kunna erbjuda snabba och korta insatser med bedömning, rådgivning och stöd. Det kan finnas olika skäl som gör att man själv vill välja vårdcentral eller läkarmottagning. Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande är våra ledstjärnor i det vardagliga arbetet och genomsyrar verksamhet, attityder och beteenden. Här kan du läsa mer om Närhälsan Hjo vårdcentral och Hjo Kommun: Om arbetet Du är enhetens chef med ansvar för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. Ibland händer det att missnöje och problem uppstår och då vill vi göra vårt bästa för att försöka reda ut problemet.

Next

Vårdcentralchef

närhälsan hjo

Utifrån dina besvär arbetar vi för att du så snabbt som möjligt ska träffa rätt yrkesgrupp. Här krävs ett stort mått av flexibilitet och tankar utanför de traditionella ramarna för att vi tillsammans ska kunna erbjuda våra patienter ett gott omhändertagande med avgränsade och målinriktade insatser. Vill du ha mer information om avgifter eller fråga om din faktura? Om du uteblir från ett besök där du inte skulle ha betalat patientavgift får du betala 100 kronor. Du har rätt att ta del av de uppgifter som finns om dig i journalen. Vi erbjuder dig ett arbete i ett team med engagerade och kunniga medarbetare.

Next

Närhälsan Hjo barnavårdscentral

närhälsan hjo

Synpunkter på vården Vi vill gärna veta vad du som patient eller närstående tycker om den vård du får. Akutmottagningen finns på ett sjukhus och den är alltid öppen, dygnet runt. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Vi ser helst att du betalar med kort. Du jobbar nära vår kurator i teamet för psykisk hälsa.

Next

Närhälsan Hjo barnavårdscentral

närhälsan hjo

Hjo kommun växer när fler väljer att bosätta sig här. Sker ingen kontakt med barnavårdscentralen kommer barnet enligt närhetsprincipen bli listad på den vårdcentral som är närmast där ni bor. Som en del av urvalsprocessen sker djupintervju och testning vid regionens Center för chefsrekrytering i Göteborg. Bli volontär via Volontärtorget och berika ditt eget och andras liv! På vårdcentralen Vi hjälper dig gärna på vårdcentralen. Detta innebar att vi blev fler medarbetare och att vi hade möjlighet att erbjuda patienterna fler tjänster. En patientjournal är anteckningar som beskriver din vård och behandling. Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.

Next