Mot i brøstet episoder. list of Mot i brøstet episodes 2019-12-04

Mot i brøstet All Episodes

mot i brøstet episoder

Nils skal være på en bursdag for sin tante Nusse som blir 80 år. Karl drar på forretningstur til og må ta nattoget hjem, og uheldigvis må han dele rom med en plagsom fyr. Nils blir hekta på sex. Når strømregningen kommer blir Karl hysterisk, og innfører strømsparing. Imens drar Karl og Målfrid å kjøper kåpe til Målfrid. Han bestemmer seg for å ta saken i egne hender og begynner på selvforsvarskurs. Gjengen bestemmer seg da for å grille i hagen.

Next

Nils

mot i brøstet episoder

Karl blir skadet i en trafikkulykke, og får seg en aldri så liten -skade, og later som han mister hukommelsen. Nils skal til legen, men blir paff da han hører at legen er en kvinne. . Karl har fått problemer med sin nye nabo. Nils er redd for å bli syk. Han gikk først arbeidsløs i lengre tid, før han fikk jobb på Super'n i sesong fem, og han ble værende her resten av serien, før han startet han bedriften som blir sett i.

Next

Episodeguide

mot i brøstet episoder

Han er nemlig av den oppfatning at man bør lage julegavene selv. He gets very jealous when he learns that Nils has managed to borrow a cabin up in the mountains, and threatens to throw him out of the house if he gets a better tan than himself. Mens Karl drar på besøk til en skattesnyter, holder Målfrid og Trine seg hjemme og duller med Henry. Then they find out Elna is coming. Episodeliste, sesong 3 1994 Episode nr. Notater: Dette var episoden hvor som Målfrid ble en permanent del av serien.

Next

List of Mot i brøstet episodes

mot i brøstet episoder

Han er sønn av og , og bodde sammen med og gjennom hele serien. Karl og gjengen bestemmer seg for å lage en veldedighetskonsert for å redde huset. Karl blir kjent med Målfrid, men han feiger ut før daten. Han har noen gjesteroller til i serien. Nils er syk, derfor kommer hans mor også på besøk.

Next

Nils

mot i brøstet episoder

Henry hjelper Nils med å få tilbake jobben. Karl tar nattoget, og uheldigvis må han dele rom med en plagsom fyr. Henry finner ut han også vil på ferie, så han bestiller samme tur som Nils og Trine. Karl får også problemer med blodtrykket, Nils og Henry prøver å få han hissig. I siste episode av serien får Trine vite at hun er gravid, og når Elna flytter til Spania med Henry, får Nils og Trine tilbud om å ta over den gamle leiligheten hennes. Henry kjøper seg telefonsvarer, som Nils ikke helt skjønner hva er for noe, da han tror at det sitter en person inni.

Next

Mot i brøstet All Episodes

mot i brøstet episoder

Nils prøver å ta en liten førtitt på julegavene som Karl har kjøpt. Etter noen få timer på boksetrening skyter hans selvtillit som bokser rett til værs, noe Henry og Karl bestemmer seg for å gjøre noe med. Nils Biografi Fullt navn Nils Raklerud Svendsen Født 29. Henry arrives and saves the day, and the three bachelors move in together. Ja de reiser nok også lykkelig inn i solnedgangen! Imens har Henry store ryggplager så Karl viser ham eldresenteret; Henrys mareritt.

Next

Mot i brøstet (TV Series 1993

mot i brøstet episoder

Karl skal på date med Målfrid. Nils bodde hjemme hos sin mor frem til 1993, da han ble kastet ut etter å ha fått sparken som vaktmester. Karl is concerned about Målfrid's shopping. The very last episode was sent on 8 December 1997. Karl får da låne hytta av Nils, men er ikke klar over at Elna har tenkt å besøke Nils på hytta. Karl blir litt urolig for at Målfrid handler så mye klær og at hun har så mye nattevakt.

Next

List of Mot i brøstet episodes

mot i brøstet episoder

Nils Svendsen er en av tre hovedfigurer i. Naboen Fredrik skal ha , Karl og Målfrid kler seg ut som Eli og Carl I. Trine tells Nils she's pregnant. Naboen Fredrik skal ha , Karl og Målfrid kler seg ut som Eli og Carl I. Trine's not pregnant after all.

Next

Mot i brøstet All Episodes

mot i brøstet episoder

Nils blir paff da Målfrid kommer inn med hotpants og høye støvler. Karl working as an economist, and Nils working as a janitor for the same company, both end up getting fired at the same day. I tillegg skal Nils og Trine på middag hos foreldrene til Trine. Elna og Henry driver en restaurant i Spania, kalt Casa Elna Norwega. Karl er helt hysterisk og sikker på at Nils kommer til å dø. Navn på episode Beskrivelse av episode 1 1995 «Bakom Mot i Brøstet» Denne episoden inneholder hvordan serien er laget, og hvordan det er bak kameraet og kulissene på Mot i brøstet.

Next