Mo dyreklinikk. Priser 2019-12-02

Reptilkyndige veterinærer

mo dyreklinikk

Dyrekonto og Resurs Bank For de som ønsker faktura eller delbetaling kan Dyrekonto via Resurs Bank være løsningen. Har du tips om noen, send oss en melding! Delbetaling inntil 12 måneder er rentefritt. Om vi ikke har mottatt svar fra forsikringsselskap ditt før du og dyret skal forlate klinikken, vil du få ettersendt faktura på din andel. Du kan også velge å dele opp betalingen slik du får nedbetalingsplanen passer ditt behov. I de få tilfeller hvor uforutsette komplikasjoner oppstår underveis, og ytterligere behandling må gis for å redde dyrets liv, vil kostnadene kunne avvike fra prisestimatet utenat vi har kunnet avtale dette på forhånd med deg som kunde. Vi hjelper deg gjerne med å søke Dyrekonto dersom du ønsker det. Det er mange dyreklinikker i Norges langstrakte land, så noen klinikker har dessverre gått oss hus forbi.

Next

Priser

mo dyreklinikk

Du mottar fakturaen i midten av måneden etter besøket hos oss, med betalingsfrist siste dag den måneden. Du har altså 30 til 60 dager fra besøket hos oss til fakturaen skal betales. Betalingen skal utføres samme dag, og før dyret forlater klinikken. Listen er også fremdeles under konstruksjon, og flere klinikker vil bli lagt ut fortløpende! Valget er ditt, og du velger først når du mottar fakturaen Du kan søke om Dyrekonto hos Resurs Bank før du kommer til oss. Dersom du kjenner til en klinikk med reptilkunnskap eller jobber på en selv , som ikke er ført opp under her, setter vi pris på om du gir oss beskjed, slik at vi kan oppdatere listen og legge klinikken til, til alles fordel. Har du tips om noen, send oss en melding! Vi er alltid i samtale med deg som eier angående tilleggskostnader før videre undersøkelser og behandling utføres dersom de avviker nevneverdig fra allerede gitt prisoverslag.

Next

Mo Dyreklinikk

mo dyreklinikk

Vi gir ikke faktura på generelt grunnlag. I hvilken grad de har erfaring med akkurat det ditt reptil trenger hjelp med kan vi ikke svare på. Betaling Vi tar kun imot kontant betaling via bankkort, kredittkort eller kontanter. . Alle klinikkene under har svart oss at de har kunnskap i større eller mindre grad.

Next

Reptilkyndige veterinærer

mo dyreklinikk

Med Dyrekonto tilbys du inntil 60 dagers betalingsutsettelse, og dersom du betaler hele beløpet til forfall påløper ingen ekstra kostnader. Har du tips om noen, send oss en melding! Dersom forsikringsselskapet ditt tilbyr direkteoppgjør så tar klinikken kontakt med dem direkte så fremt beløpet overstiger din egenandel. Har du tips om noen, send oss en melding! Når det er mulig gir vi et estimert prisoverslag på forhånd. Vi trenger da at du har med deg gyldig legitimasjon til klinikken. Priser og kostnader Hva som trengs av undersøkelser og prøvetaking i forbindelse med utredning av sykdom er vanskelig å kunne si sikkert før dyret har vært til første undersøkelse. .

Next

Priser

mo dyreklinikk

. . . . . . .

Next

Mo Dyreklinikk

mo dyreklinikk

. . . . . . .

Next

Mo Dyreklinikk

mo dyreklinikk

. . . . . . .

Next

Mo Dyreklinikk

mo dyreklinikk

. . . . .

Next