Minna koivisto. Minna Koivisto 2019-12-04

Minna Koivisto

minna koivisto

Profeettojen, Lukas Leonin, Spektin, Lord Estin, Jeremy Folderolin ja Suvi Teräsniskan teoksissa. Business Finland is part of the Team Finland network. Laulunkirjoittamisen ohella Jaakko tekee uraa keikkamuusikkona ja sovittajana. Hän on tehnyt biisejä mm. Artistin debyyttisingle Just Noin julkaistiin marraskuussa 2018.

Next

Henkilökunta ja organisaatio

minna koivisto

Koivisto on toiminut myös musiikillisena johtajana Nelli Matulan, Robinin ja Vilma Alinan livekokoonpanoissa. Hänen raikasta tuotantosoundiaan voi kuulla esimerkiksi Benjaminin, Sini Yaseminin ja Lord Estin kappaleilla. Hän on tuottanut musiikkia muun muassa Vesalalle, Kaija Koolle, Maija Vilkkumaalle ja Sini Yaseminille. Elastisen, Robinin, Mikael Gabrielin ja Kaija Koon kultaa ja platinaa myyneillä singleillä. Hänellä on kustannussopimus myös Yhdysvalloissa Pulse Music Groupin kanssa. Hennan kädenjälkeä voi kuulla myös Johanna Kurkelan Ingrid-levyllä, Jannan viimeisimmillä julkaisuilla sekä Antti Tuiskun Vain Elämää -kappaleilla.

Next

Business Finland

minna koivisto

Sinikan sanoissa on yhä ytyä ja viimeisimpiä isoja hittitekstejä ovatkin olleet mm. Juhon musiikissa kuuluu pitkä historia hip hopin parissa ja amerikkalaiset lauluntekijäperinteet. Robinin tupla- ja triplaplatina-singlet Me tehtiin tää ja Hula Hula feat. Oskari on myös vaikuttanut Yournalist- ja Traffic Island -yhtyeissä. Rafael vastaa myös Kaiku Songs -kustantamon ulkomaanviennistä ja tekijäsuhteista.

Next

Kustantamo ‚ÄĒ Kaiku Entertainment

minna koivisto

Nelli Matulalle, Profeetoille, Lukas Leonille, Adi L Haslalle, sekä Mouhoukselle. Halu laulaa henkilökohtaisista asioista omalla äidinkielellä sai My First Band-yhtyeen nokkamiehenäkin tunnetun Koivulan lähtemään soolouralle. Hän on tehnyt biisejä mm. Tällä hetkellä Minna työstää useita kansainvälisiä projekteja. Noora Tuuri kirjoittaa ja tuottaa biisejä parhaillaan myös omaa soolotuotantoaan varten.

Next

Kustantamo ‚ÄĒ Kaiku Entertainment

minna koivisto

Lauri Tähkän Polte ja Antti Ketosen esittämä vuoden 2018 megahitti Olisitpa sylissäni. Kolmasosan vuodestaan Tido kirjoittaa ja tuottaa musiikkia maailmalla. Toinen albumi Tulva julkaistiin maaliskuussa 2019. Business Finland employs 600 experts in 40 offices globally and in 20 regional offices around Finland. Koivisto yhdistelee tuotannoissaan ja marginaalista elektronista musiikkia , ,.

Next

Minna Koivisto

minna koivisto

. Business Finland is the Finnish innovation funding, trade, investment, and travel promotion organization, headquartered in Helsinki. Suvin menestyksiin kuuluvat Tippa-T:n hitti Ei tippa tapa, Laura Voutilaisen platinaa ja tuplaplatinaa striimanneet singlet Miks ei ja Mä en kestä sekä Jari Sillanpään Mä elän taas. Lisäksi hän on uransa varrella tehnyt yhteistyötä mm. Heikin tuotantoa voi kuulla mm. Elastisen tuplaplatinaa striimanneella singlellä Loppuun Asti feat.

Next

Minna Koivisto

minna koivisto

Lahjakkaan biisinkirjoittajan hittejä ovat mm. Lisäksi Koivisto on tehnyt kansainvälisenä yhteistuotantona kappaleen. Pikku G:n ja Anniinan uusimmilla albumeilla. Business Finland is fully owned by the Finnish Government. Antti Tuiskun, Brädin, Uniikin ja Spektin singleillä.

Next

Henkilökunta ja organisaatio

minna koivisto

Voit lisätä artikkeliin lähteitä ja merkitä ne mukaan. Ressu Redfordin, Laura Voutilaisen ja Jukka Pojan singleillä sekä Nelli Matulan albumilla. Noora Tuurin vahvuuksiin kuuluvat urbaani pop-musiikki ja elektroniset tuotannot. Hänen kädenjälkeään voi kuulla mm. Tällä hetkellä Oskari kirjoittaa biisejä ensisijaisesti omaa soolotuotantoaan varten.

Next