Milloin postin lakko loppuu. Pau 2019-12-30

Pääministeri Rinne: Postin pakettilajittelijoiden työehdot turvataan ja työehtoshoppailu loppuu

milloin postin lakko loppuu

Siin√§ sin√§ns√§ riitt√§√§ tietysti voittopalkkiot. Vuosina 2008‚ÄĒ2015 Postin logistiikkapalvelut tuottivat yli 170 miljoonaa euroa tappiota. Ei se Posti Palvelut Oy nyt sitte kuitenkaan mik√§√§n huippuyksikk√∂ ole ainakaan yksinkertaisista tulostiedoista p√§√§tellen, eka vuosi tuli muutama prosentti plussaa, toka vuosi turskaa. . Paperiliitto mielest√§ni saakoon tempoilla miten haluaa. Jo nyt asiakkaalle tulevan rullan hinnasta n. Lue lis√§√§ viett√§√§ yhten√§ist√§ lomaa kuukauden verran! Kyll√§h√§n t√§m√§ alkaa opiskelijalla pikku hiljaa ker√§√§m√§√§n ns.

Next

Uutisanalyysi: Lakko loppui, poliittinen sotku jatkuu

milloin postin lakko loppuu

Kyllä tämä kaikki on teidän jukuroinnista kiinni, nyt ei sitten olla muistavinaan mitään. Lokakuu: Neuvotteluja työehtosopimuksesta käytiin, mutta tuloksetta. Mitä virkaa Postin hallituksella sitten enää on? Mietityttää miten neuvottelupöydässä yhtälö voi toimia jos Postin pääjohtaja tienaa about 900. Miltään muulta liitolta ei sopimuksia edes yritetty huonontaa. Osapuolet hyväksyivät sovintoehdotuksen uudeksi viestinvälitys- ja logistiikka-alan työehtosopimukseksi. Sekin tuntuu oudolta, että tiistaina Rinteen mediasuhteista vastaava erityisavustaja Dimitri Qvintus jakoi toimittajille muistiota, jossa selvitettiin miten ja milloin Paatero sai tiedon Postin päätöksestä siirtää 700 pakettilajittelijaa tytäryhtiöönsä. Pos­tin ja­ke­lun pii­ris­sä ole­vat ti­laa­jat voi­vat ha­kea ar­ki­sin Ka­le­van, Py­hä­jo­ki­seu­dun, Raa­hen Seu­dun ja Sii­ka­jo­ki­laak­son Ou­lai­sis­ta Py­hä­jo­ki­seu­dun toi­mi­pai­kas­sa ole­vas­ta nou­to­pis­tees­tä, Ase­ma­ka­dul­ta.

Next

Postin lakko loppuu

milloin postin lakko loppuu

Paketeissa on seurantatunnus, ja kulkua voi itsekin seurata puhelimella OmaPosti-sovelluksen avulla tai Postin verkkosivuilla posti. Jos teho nousee ilman investointeja ja jos duunareilla on oleellinen osuus kehitystyössä, niin heille kuuluu osuus. Vastuuministeri on kunta- ja omistajaohjausministeri Sirpa Paatero sd. On meidän Pääministeri aika veijari. Alä perkele unta nää, tää katotaan nyt loppuun.

Next

Pau

milloin postin lakko loppuu

Toisaalta ymmärrän kantasi hyvin, koska olet yrittäjä tai sijoittaja ja haluat mahdollisimman ison tilipussin. Lisäksi voi vannoa ettei paperin tekeminen Suomesta mihinkään lopu,on se sen verran kannattavaa puhaa edelleen. Suomessa varmuutta ei ole, sillä kukaan ei tiedä, milloin Postin lakko lopulta loppuu ja milloin alkaa mahdollisesti seuraava. Vastausta vaaditaan, ainakin opposition suunnasta siihen, oliko Postin johdolla liikkeenluovutukselle valtion tuki, vai eikö ollut. Lakkojen puuttuminen ja matalat palkat ja muut kulut ovat yhdistelmä, joka houkuttaa ulkomaisia yrityksiä Viroon.

Next

Postialalle saatiin sopu

milloin postin lakko loppuu

Tietoa ja ohjeita kaikkeen joulupostittamiseen löytyy kootusti verkkosivuiltamme osoitteesta. Teollisuudessa tätä kustannustehokkuuta hoidetaan automatisoimalla. Postisotkun yhtenä opetuksena on se, ettei poliitikkojen pidä sekaantua työmarkkina-asioihin. Samaan aikaan perinteinen postipalvelu tuotti lähes 500 miljoonaa euroa voittoa. Lue lisää Aloitteista ymmärtääkseni maksetaan ihan kohtuullisia korvauksia. Pos­ti Pal­ve­lui­hin siir­re­tyt pa­ket­ti­la­jit­te­li­jat py­sy­vät edel­leen ty­tä­ryh­ti­ös­sä, mut­ta hei­dän palk­kan­sa ja työ­eh­ton­sa py­sy­vät pää­piir­teis­sään en­nal­laan ver­rat­tu­na ai­kaan en­nen liik­keen­luo­vu­tus­ta. Sinä et taida olla tietoinen tämän hetken tilanteesta.

Next

Postin työntekijät palaavat seuraaviin työvuoroihinsa

milloin postin lakko loppuu

Sen filosofian mukaan kaikkien tulisi olla duunareita ja työskennellä kahdeksasta neljään jossakin manufaktuurissa. Ministerit joutuvat vielä kerran selittämään, milloin valtio-omistaja sai tiedon pakettilajittelijoiden siirtämisestä halvemman tessin piiriin ja oliko Postin johdon suunnitelmalla liikkeenluovutuksesta valtion tuki. Parhaillaan käynnissä oleva tukilakko on herättänyt varustamon johdon pohtimaan sitä, minkä maan lipun alla laivan kannattaisi kulkea. Viestinnästä olisi niin ikään keskusteltava Postin johdon kanssa. Se Saksan vertailu nyt oli mitä oli Metsäteollisuuden oma. .

Next

Postin lakko loppuu

milloin postin lakko loppuu

Eri asia 60-70 lukujen opiskelia ja taiteilia piirien lapsellinen ja muotiin perustuva vallankumous aate. H√§n on jo melkein el√§kei√§ss√§, joten h√§n ei mitenk√§√§n k√§rsi, kun tehtaat lopetetaan silt√§ paikkakunnalta sitten paperin taistelujen takia. Vain reilut viisi prosenttia ty√∂voimasta on j√§rjest√§ytynyt ja viime vuosina osuus on pikemmin entisest√§√§n pudonnut kuin kasvanut. Mets√§teollisuus olisi hyv√§ksynyt viimeisen sovintoesityksen, mutta Paperiliitolle se ei kelvannut, sill√§ sen mukaan paperiduunareiden on saatava viel√§ hiukan lis√§√§ vapaa-aikaa. Lakko loppu kun osapuolet sopivat t√§ll√§ hetkell√§ on paperiliitto on se joka joutuu my√∂ntym√§√§n √§lytt√∂mist√§ vaatimiuksistaan paperiliiton eliittiduunareille tekee hyv√§√§ muutama nollatili niin tiet√§v√§t ett√§ on niit√§ muitakin duunareita jotka tekev√§t t√∂it√§ jouluna ja juhannuksena jos ei 1600 euroa ja 11 vapaap√§iv√§√§ kelpaa niin niin potkut perseelle ja tien p√§√§lle on se onnistunut ennenkin. Posti on varoittanut, ett√§ lakko voi vaikuttaa merkitt√§v√§sti yhti√∂n t√§m√§n vuoden tulokseen. Postin lakko loppuu ja sanomalehtien perusjakelu palautuu ajan kanssa ennalleen ‚ÄĒ Postin jakelun piiriss√§ olevat tilaajat voivat hakea lehte√§ yh√§ toimituksen noutopisteest√§ Pyh√§jokiseutu JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript.

Next

Postin lakko loppuu

milloin postin lakko loppuu

Luulisi pakettilajittelunkin palkkakustannusten alentamisen onnistuvan automatisoimalla pakettien kulkua. Lue lisää Että lopullisesti siihen tehokkuuden nousuun vaikuttaa paperimiesten tekeminen. Selvyyttä vaatii erityisesti se, mitä omistajaohjauksesta vastaava ministeri Sirpa Paatero sd. Tämän hetkisen arvion mukaan lakon takia viivästyneet lähetykset saadaan valtaosin perille vastaanottajille viimeistään jouluun mennessä. Posti on 100% valtion omistama yritys ja tässä kiistassa ovat osapuolina Posti työnantajana sekä työntekijät. Oikeastaan ei ole väliä, paljonko paperimiehille maksetaan ja lomia jaetaan, kymennen vuoden päästä, noin 25-30% työttöminä ja muutaman pikkupaikkakunnan työttömyysprosentti hiukan korkeampi. Päästänpähän kortistoon ja vaatimaan vihreitten ajamaa kansalaispalkkaa, tai 15v taiteilija apurahaa millä sitten mietittäs uusia kujeita.

Next