Metro lekeland sandefjord. Hyggelig lekeland og flott bowling 2019-12-01

Bra lekeland.

metro lekeland sandefjord

På Metro finner dere aktiviteter for hele familien! Og vårt viktigste mål å gjøre dagen til våre mange tusen daglige gjester et par knepp bedre. Ønsker du å bli en del av et fantastisk team? Vi har nå en deltid stilling som må besittes. Jobben som selger innebærer å selge produktene våre med utgangspunkt i hver enkelt kundes spesifikke behov, å bidra til at butikken holdes i god stand samt andre vanlige butikkgjøremål. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, øke nettstedssikkerheten og vise deg personlig tilpasset annonsering. En kopp kaffe og noe smått å bite i til frokost, salat, sandwich eller toast til lunsj eller en kakebit eller kanelbolle når man er sulten på noe søtt.

Next

Metro

metro lekeland sandefjord

Ved å klikke på eller navigere på nettstedet, godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Man kan enten spille alle mot alle eller i lag så det passer for både små og store grupper. Du må ha fylt 18 år for å søke på stillingen. Vi trenger en 40% som kan jobbe dag, kveld og annenhver lørdag. I 1911 ble produksjonen flyttet til Gyldenløvesgate 8 på Frogner i Oslo — og her holder vi til fremdeles.

Next

Hyggelig lekeland og flott bowling

metro lekeland sandefjord

Dersom du ønsker å bli en del av oss og syntes dette høres ut som en jobb for deg så gleder vi oss til å motta din søknad; metro jams-no Vi gleder vi oss til å høre ifra deg. Har du en brennende interesse for salg og kundebehandling? Er du over 19 år og interessert vil vi gjerne høre fra deg! Din oppgave blir sammen med teamet og alene å gjøre våre kunder fornøyde og alltid passe på at butikken ser representabel ut. I tillegg har vi et grillkjøkken hvor du kan kjøpe blant annet pizza, hamburgere, kyllingnuggets, biffsnadder og kioskartikler. Men det er lov å ta med kake selv! Ett laserspill varer i 15 minutter, og det anbefales gode klær og sko for å delta! Med flotte aktiviteter og møtelokaler kan du også arrangere en helaften med bowling og pizza samt godt drikke. Samson ble etablert i 1894 av Wilhelm Bismarck Samson og drives i dag av 4. Og enda morsommere blir det når man har bursdag! Alle disse stillingene har sitt hovedvirke bak disken.

Next

Metro Sandefjord

metro lekeland sandefjord

Nei det er ikke perfekt, maten er ikke super billig og heller ikke den beste. Idag var det 21 i kassakøen, 1 betjente kassa, 1 ryddet i ukeblader, 2 lekte med brus en blanding av slush og brus, smakte seg fram til favoritt? Samson er et yndet spisested med tilbud fra tidlig morgen til utpå ettermiddagen, mandag til lørdag. Alle barn må være i følge med en ledsager over 16 år. I dag drives firmaet av 4. Vi jakter på deg som er utadvendt, er et ekte arbeidsjern og som har vinnervilje. Vi kan tilbyd en utfordrene og spennende jobb i en av Europas største motekjeder.

Next

Metro Sandefjord

metro lekeland sandefjord

Samson har i dag 21 filialer i Oslo og Akershus. Adventure golf er en nyhet på Metro Sandefjord! Åpningstidene våre vil være i henhold til senteret sine tider, samt at vi har mulighet til utvidede åpningstider siden vi har egen inngang. Men det er mat og aktivitet på samme sted. I 1911 ble bakeriet flyttet til Gyldenløvesgate 8 på Frogner, men filialen vår på Egertorget er der fremdeles. På Lekeland kan barna leke i trygge omgivelser og foreldrene kan slappe av i kafeområdet, være med å leke eller ta en runde bowling eller golf mens de venter. Du er en serviceinnstilt person med sans for struktur og orden, og som legger stolthet i arbeidet.

Next

Metro Sandefjord

metro lekeland sandefjord

Er du det nye tilskuddet i teamet vårt? Bowling er svært populært i barnebursdager, firmafester og blant pensjonister. På lekeland er de en smule sløve de ansatte på bowlinga er jeg imponert over hva de får til. Stillingen er ledig fra 4. Skal du jobbe som leder hos oss, må du ikke bare være villig til å gjøre disse tingene, men du må også makte å inspirere dine kollegaer til å gjøre det samme. Du vil ha personal- og opplæringsansvar, samt budsjett og driftsansvar.

Next

Hyggelig lekeland og flott bowling

metro lekeland sandefjord

Mange flotte lekeapparater som er velholdt og virker trygge. Metro Sandefjord På Metro finner du klatrestativer, sklier, spiralsklier, hoppeslott og masse annet gøy. Stine Brobakken, stilling: Butikkskjef Mailadresse: vinor363211 bestseller. . Metro Sandefjord ligger sentralt til på Pindsle ca. Er du klar for å bli del av vårt team? Slipp ungene løs, ta deg en kaffe og la de søte ansatte rydde etter deg.

Next

Metro Bowling & Lekeland Sandefjord As

metro lekeland sandefjord

Dersom du føler at dette er noe for deg, er du velkommen til å sende en motivert søknad og cv til bc. Hvordan kan du vite at det er deg vi leter etter? Her har du valget mellom å feire med aktivitet eller kombinere 2 i samme selskap! De er klare for å føre tradisjonene videre. Butikkene våre er fulle av spennende produkter og all salg skjer over disk. Forventer ikke 5 stjernes middag her. Ellers må du være blid, hyggelig og serviceinnstilt.

Next

Bra lekeland.

metro lekeland sandefjord

Ryddige arbeidsforhold og gunstige personalrabatter. Perfekt på en regnværsdag med kidsa. Opplæring blir gitt, og det er verken farlig eller vanskelig! B Samson søker etter en vikarierende daglig leder til vår filial på Metro. Passer for barn opptil 12 år. Vi tilbyr en utfordrende og spennende stilling i et profesjonelt og stadig utviklende miljø, samt et nettverk av dyktige og faginteresserte kollegaer.

Next