Mehiläinen länsi-pohja. Campaigner 2019-12-01

Tulosartikkelit Archive

mehiläinen länsi-pohja

Jos lääkäriltä löytyy kiinnostusta hallinnollisia tehtäviä kohtaan, on Länsi-Pohjassa säännöllisesti auki erilaisia vastaavan lääkärin tai ylilääkärin pestejä. Keminmaan kiirevastaanotto Keminmaan terveyskeskuksessa on käyttössä keskitetty puhelinpalvelu, joka tarjoaa kaikille kuntalaisille niin kiireellisissä kuin kiireettömissä tilanteissa hoidontarpeen arvioinnin ja ajanvaraukset päivittäin klo 7—21 keskitetysti yhdestä numerosta 0400 270 008. Osastolla kiertää lääkäri jokaisena arkipäivänä, päivystysaikoina lääkäri ei ole paikan päällä. Kuntoutuksen keskeisenä tavoitteena on edistää sairaan, vammaisen tai vajaatoimintakykyisen ihmisen toimintakykyä, itsenäistä selviytymistä, hyvinvointia ja osallistumismahdollisuuksia. Tavoitteena on ohjata asiakkaita oma-aloitteeseen ja aktiiviseen terveyden ylläpitämiseen ja terveyden edistämiseen.

Next

Sivu 3

mehiläinen länsi-pohja

Vastaanottojen palvelulinja pitää sisällään ajanvarausvastaanotot Kemin, Keminmaan ja Tornion terveysasemilla sekä erityispoliklinikat ja toimenpideyksiköt Mehiläinen Länsi-Pohjan sairaalassa. Kiireellistä ensiapua annetaan esimerkiksi seuraavissa tapauksissa ja oireissa: Äkillinen kova kipu, joka häiritsee yöunta ja johon normaali särkylääkitys ei auta. Huomioittehan, että laskullanne on kaikki tarvittavat lakisääteiset. . Länsi-Pohjan keskussairaalan lastenklinikka koostuu lastenosastosta ja —poliklinikasta, jotka sijaitsevat sairaalan 1.

Next

Asiakaskokemuksen mittaaminen

mehiläinen länsi-pohja

Sisätautien poliklinikalla toimii useiden sisätautierikoisalojen vastaanottotoimintaa. Lisäksi Keminmaa on ulkoistanut Mehiläiselle erillisellä sopimuksellaan 74 sote-työntekijää. Ketterä mahdollisuus kehittyä ja kehittää Mahdollisuus kehittää toimintaa onkin monelle valmiille erikoislääkärille tärkeä tekijä. Hoitajat huolehtivat laadukkaasta perushoidosta ja -sairaanhoidosta ympärivuorokautisesti. Mehiläinen Länsi-Pohja mittaa asiakaskokemusta asiakaspalvelun ja palveluiden laadun parantamiseksi.

Next

Akuuttiklinikka

mehiläinen länsi-pohja

Henkilöstöllä on tosi paljon kehittämisideoita ja ajatuksia ja niistä on hyvä lähteä viemään kehittämistä eteenpäin, kertoo yhteisyrityksen haltuunottoprojektia vetänyt Seija Parviainen. Synnytys- ja naistentautien yksikön toiminta Synnytysklinikkamme on osa Mehiläinen Länsi-Pohja synnytys- ja naistentautiyksikköä, siihen kuuluvat naistenpoliklinikka, äitiyspoliklinikka, imetyspoliklinikka, synnytyssalit ja vuodeosasto 2c. Keminmaan terveysaseman kaikki palvelut siirtyvät Mehiläiselle omalla sopimuksellaan. Muulloin Keminmaan röntgenkuvaukset tehdään Länsi-Pohjan keskussairaalan röntgenissä. Keuhkopoliklinikan toiminta Poliklinikalla työskentelee lääkäreiden lisäksi sairaanhoitajia sekä osastonsihteeri. Lääkinnällinen kuntoutus Toimintamme painottuu lakisääteiseen lääkinnälliseen kuntoutukseen. Palvelu perustuu takaisinsoittojärjestelmään, joka takaa, että kuntalaiset saavat hoidettua terveyteensä.

Next

Akuuttiklinikka

mehiläinen länsi-pohja

Mehiläinen tarjoaa käyttöönne myös , jonka kautta toimittajat voivat lähettää verkkolaskuja Mehiläiselle maksutta. Toiminnalla on uutuusarvoa koko sotealalle. Mehiläinen Länsi-Pohja Oy:n toiminta on käynnistynyt suunnitellusti 18. . Joulun alla sopimus yhteistyöstä terveyspalveluyhtiö Mehiläisen kanssa konkretisoitui tänään maanantaina yhteisyrityksen ottaessa haltuunsa Länsi-Pohjan keskussairaalan erikoissairaanhoidon palvelut. Kunnilta yhteisyrityksen vastuulle siirtyivät Kemin ja Tornion vastaanottopalvelut, kuntoutus, työterveyshuolto ja suun terveydenhuolto. Sovittu maksuaika ei ala kulua, ennen kuin lasku on toimitettu oikeassa muodossa ks.

Next

Hallinnon yhteystiedot

mehiläinen länsi-pohja

Laurilan ja Lautiosaaren neuvolassa klo 8-15 ke 14. Keskusleikkausosastolla on 8 leikkaussalia ja kaksi heräämöä. Tavoitteena on estää kivun kroonistuminen ajoissa aloitetulla hoidolla, sekä auttaa kroonisesta kivusta kärsiviä potilaita ja heidän perheitään mahdollisimman hyvään elämänlaatuun. Palvelut Vastaanotolla hoidetaan pitkäaikaissairauksien määräaikaiskontrollit, lakisääteiset lausunnot ja todistukset sekä. Ulkoistuksen myötä Mehiläisen palvelukseen siirtyi yhteensä 811 Meri-Lapin kuntien sekä Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin työntekijää.

Next

Campaigner

mehiläinen länsi-pohja

. Laurilan ja Lautiosaaren neuvolassa klo 8-15 ma 19. Toiminta sisältää seuraavat osa-alueet: kliinisen kemian tutkimukset hematologia eritetutkimukset verikeskus mikrobiologia Länsi-Pohjan. Muutostilanteessa kunnat ja kuntayhtymät toteuttavat ja valmistelevat toimenpiteitä, jotka supistavat yhteistyötä yksityisten tuottajien kanssa ja lisäävät julkista tuotantoa ja tuotantokapasiteettia. Käynti päivystyksessä kestää keskimäärin 2—4 tuntia. Puhelinpalvelumme on tarkoitettu poliklinikalla hoidossa oleville potilaille.

Next

Palvelut Archive

mehiläinen länsi-pohja

Terveyskeskussairaalan toiminta-ajatus Tarjota yksilöllistä ja. . Mehiläiselle osoitetut paperilaskut tulee lähettää alla mainittuihin postilokero-osoitteisiin. Simo hankkii yhteisyritykseltä erikoissairaanhoidon lisäksi myös kuntoutuspalvelut. .

Next

Nuori lääkäri, oletko harkinnut erikoistumista pohjoisessa? 5 syytä valita Länsi

mehiläinen länsi-pohja

Sairaalassamme ei ole syöpätautien vuodeosastoa, mutta tarvittaessa potilaalle. Fysioterapian työmenetelmiä ovat pääasiassa terapeuttinen harjoittelu, ohjaus ja neuvonta. Mehiläinen Länsi-Pohjan toimitusjohtaja Lasse Männistö on toiminnan alkamiseen tyytyväinen. Länsi-Pohjan kuntoutus on samaa saumatonta organisaatiota Simosta Tornioon. Kemin terveyskeskuksen kiirevastaanotto Kiirevastaanotto ent. Potilaista osastollamme huolehtii osaava henkilökunta.

Next

Sivu 3

mehiläinen länsi-pohja

Yhteystiedot Osastonsihteeri 040 149 1176 Hoitajien kanslia 040 149 1177 Vastasyntyneiden tarkkailu 040 740 2465 Poliklinikka 040 149 1173 Neurologinen hoitaja 040 149. Konkreettisina muutoksina tämän pitäisi näkyä nopeampana hoitoonpääsynä sekä panostuksena kuntoutukseen ja kiireelliseen hoitoon. Kuuntele ja valitse nauhoitetun ohjeen mukaan vaihtoehdot 1-4. Tällaisessa isossa ulkoistushankkeessa vaatii valtavan paljon töitä, että päästään siihen lähtöviivalle, josta toiminta sitten käynnistyy. . Alueen terveydenhuolto turvattiin luomalla yhteisyritys Mehiläisen ja Kemin, Tornion, Keminmaan sekä Simon kuntien kesken Mehiläinen Länsi-Pohja Oy alkoi kesäkuussa tuottaa keskeiset Länsi-Pohjan keskussairaalan palvelut sekä perusterveydenhuollon ja suun terveydenhuollon palvelut Kemin ja Tornion kaupunkien asukkaille.

Next