Megaflis åsane. Jula Bergen 2019-12-03

Byggmax

megaflis åsane

Du finner et stort utvalg av baderomsmøbler, massasje- og badekar, alt av dusjløsninger fra løse dører til dampdusjer og servantbatterier til bad og kjøkken. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ytelse Disse informasjonskapslene bidrar til at vi kan forbedre nettstedets funksjoner ved å spore atferden på dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Dataene vil bli brukt utelukkende for det formål å tilby kvalitet og personlig service. Du bestemmer om du vil plukke selv eller om vi skal gjøre det for deg. Alle andre ordre må betales innen kl 19 på hverdager, og kl 18 på lørdager.

Next

Megaflis Kundeavis

megaflis åsane

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for ytelsesformål, sosiale medier og annonsering. Det er enkelt å ta seg hit og vi har mange parkeringsplasser rett utenfor døren. Ta kontakt med en medarbeider på varehuset for spørsmål. Data kan bare gis på partnerplattformene hvor vi leverer tjenesten. I tillegg til Norges største utvalg av flis og naturstein har Flisekompaniet alt du trenger til ditt baderom. Uansett om du skal bygge veranda, legge gulv eller male om, finner du det du trenger hos Byggmax.

Next

MegaFlis Haukås

megaflis åsane

Jo, fordi i byggevarehusene våre finner du ikke hundretusenvis av produkter som du ikke trenger det finner du i stedet på nett , men kun et nøye utvalgt grunnsortiment. Du skal oppleve blide og engasjerte medarbeidere. Velkommen til Flisekompaniet i Bergen hvor du finner løsninger du har lyst på! For at vi skal rekke å plukke alle varene dine samme dag, må kjøkkenordre som ønskes plukket betales før kl 18 på hverdager, og kl 17 på lørdager. Dataene vil bli brukt til å sende deg regelmessige e-poster med personlig utvalgte tilbud. Vi har mange kunder fra Bergensområdet, men vi har også en hel del kunder som kjører langt både fra nord og sør for å besøke oss i Åsane. Løsninger du har lyst på! Priser - Du plukker og vi leverer 1—2 virkedager : 499,— - Vi plukker og leverer 1—2 virkedager : 799,— - Vi plukker og leverer kjøkkenet ditt til avtalt tid: 1. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt.

Next

Flisekompaniet Bergen

megaflis åsane

Tjenesten koster 300,— uansett hvor mye du handler for. Med den taktikken kan vi tilby deg de byggevarene du virkelig trenger, i store volumer og til en lav pris. Ønsker du å motta e-post om tilbudene Megaflis, så vel som andre spesialtilbud fra tilbo. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Men hvordan kan byggematerialet være så billig? Samtidig er det mulig å bevege seg til og fra varehuset med kollektivt, hvor nærmeste busstopp er Kyrkjekrinsen.

Next

Byggmax

megaflis åsane

For utlevering av større varer har vi en egen vareutlevering på baksiden av bygget. Du kan enkelt endre eller slette informasjonen du har angitt i innstillingene for din profil. Jula Åsane ligger ved E39 i Vågsbotnen like ved Plantasjen. Vi tilbyr også byggeinstruksjoner, gjør-det-selv-filmer og inspirasjon. Ideen vår er enkel: Vi tilbyr byggevarer av god kvalitet til en lav pris — uansett om du bare pusser opp hjemme eller er profesjonell. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under. Hvis du deaktiverer informasjonskapslene, kan det medføre dårlig tilpassede anbefalinger og langsom ytelse på nettstedet.

Next

Byggmax

megaflis åsane

Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. Fortell oss hvilke møbler du ønsker, deretter plukker vi varene for deg og du kan hente dem på varehuset etter 2 timer. Du kan enkelt endre eller slette informasjonen du har angitt i innstillingene for din profil. Dessuten lar vi deg gjøre en del av jobben, som å plukke sammen det du selv vil ha og selv laste det i bilen i vår smidige drive-in. Dataene vil bli brukt til å sende deg regelmessige e-poster med personlig utvalgte tilbud. Sosiale medier og reklame Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Varehuset er på totalt 3000 m 2 og her har vi ca.

Next

MegaFlis Haukås

megaflis åsane

. Vi plukker varene for deg. Informasjonskapsler på annonser fra tredjeparter samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. Vi vil at du skal føle deg hjemme hos oss! På anleggene våre rundt om i landet finner du alt du trenger for å bygge et helt hus, fra grunnmur til tak. Skal du utføre arbeidet selv har Flisekompaniet alt du trenger av verktøy, lim, membran og fug. Dataene vil bli brukt utelukkende for det formål å tilby kvalitet og personlig service. Bare snakk med en av våre salgsmedarbeidere på varehuset, så legger de inn ordren for deg.

Next

Byggmax

megaflis åsane

Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger? V er eieren av all intellektuell eiendom, f. V ikke bort, tildeler ikke og gir ikke avkall på eierskapet sitt på noen måte. I butikken kan du avtale tid for å få tegnet ditt nye bad i foto-realistisk 3D. Vennlig hilsen varehussjef Arne-Johan med personalet. For levering til kommunene Sund, Samnanger og Vaksdal gjelder egne priser. Jula i Åsane er vårt 14. Data kan bare gis på partnerplattformene hvor vi leverer tjenesten.

Next

Flisekompaniet Bergen

megaflis åsane

Beskyttelsesgass til sveising — bytt eller kjøp flasken din hos Jula Kjøp beskyttelsesgass til sveising når det passer deg! Ta med beskyttelsesgassflasken til ditt nærmeste Julavarehus for å bytte flaske — når som helst innenfor varehusets åpningstider, kveld og helg. Når du kommer til oss så vil vi at du skal oppleve en variert, innholdsrik og spennende butikk. I noen tilfeller øker disse informasjonskapslene hastigheten som vi kan behandle henvendelsene dine på, ved at de husker innstillingene du har valgt for nettstedet. Dette gjør vi Når du handler på varehuset, kan vi leverer varene hjem til deg eller bedriften din — uansett hvor mye du har handlet for. To timer etter at bestilling og betaling er gjennomført tre timer ved bestilling av kjøkken kan du hente varene dine på hentepunktet i parkeringsgarasjen vår. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre. Funksjonell Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert.

Next