Marius von der fehr. Marius von der Fehr 2019-12-04

bsphclacctofficer.online-ap1.com

marius von der fehr

When we first began to support the Palestinian national movement, we were unaware of the anti-Semitic and Islamist currents that have left an indelible mark on the movement from the outset. Nehtanyahus regjering gjorde det klart at statsstøtten ville bortfalle hvis et teater ikke ville samarbeide. Å kjøre over bikkja til ungene sine for å lære dem noe om livet døden Dårlig teater bør ikke rettferdiggjøres. Jeg er en ivrig leser av kunstkritikk. New knowledge has forced us to realise that we can no longer blindly support the Palestinian national movement and simultaneously demonise and disallow the Jewish national movement. Nå skal jeg prøve å holde kjeft en stund… Hilsen Joel. Er det derfor de er så tause? Du er litt av posør, Jon.

Next

Public Calling: PIA MARIA ROLL and MARIUS VON DER FEHR

marius von der fehr

Illusjonen bygges opp, for så brutalt å brytes. Det er en utpreget fordom hos outsidere at arbeidsstipend brukes på annet enn arbeid og slit. Eller vil du forlange å bli servert korrekt kunst? Det kollektive sinnet som dere opplevde å bli gjenstand for er kanskje fortjent, men det tjener ingen å bryte ned folk. Like mye som von der Fehr ikke uten videre kan kreve å få respons spesialtilpasset egne ønsker og behov, burde kanskje Moe være litt mer forsiktig med skyts på det personlige nivå i sin distanse… Det hadde vel neppe blitt noen entropidebatt uten Marius von der Fehr, samtidig som den neppe ville blitt like lang uten Moes tilsynelatende ærlige, og til dels kanskje velbegrunnede frekkhet. Samarbeidsproblemene eskalerte i uklarhetene som oppsto i det at jeg ikke kunne gå helt bort fra utgangspunktet i rolleutformingen. Baktruppen kan nevnes Hvordan tror dere at folk har utviklet teater og kunst før dere? Det hjelper ikke at vi fortsetter å påpeke fragmentering, følelsen av meningsløshet og mangelen på fellesskap.

Next

Norwegian artists apologise for demonising Israel

marius von der fehr

Gjennom individuelt arbeid skulle hver enkelt person som deltok i kraft av sin selvstendighet som individ utvikle et individuelt materiale som skulle være basis for det fellsskaplige arbeidet. Jeg føler meg ikke akkurat så veldig ond. And for this we are deeply ashamed. Som skuespiller: Hvem er det man sier du eller dere til i salen. En skikkelig kollaps som fikk foreldrene til å stivne i ansiktet og oss til å omfavne hverandre? Kari Hoaas, jeg er selvsagt enig i at det trengs en skarpere kritisk diskurs rundt eksperimentell scenekunst, som rundt kunst i det hele tatt. . Ok — var noen der på søndag og kan opplyse oss om hvordan det gikk videre? Var det noen som leste det Marius skrev om skyldpålegging? Bare se på Jan og Kalle for eksempel som liker Gelatins runking som kunst-objekt.

Next

Ways of Seeing Norway

marius von der fehr

Vi visste ikke dette, fordi vi ikke tok oss bryet med å undersøke. Marius von der Fehrs forestilling er som en biff du ikke får lov til å spise. Dette er dagen vi offentlig beklager vår skammelige demonisering av verdens eneste jødiske stat. Instead of being suppressed, the information receives extensive publicity and media extensions such as videos and spoof songs, often being widely on the Internet or distributed on. Du vil at teateret skal gjøre en forskjell. Du skaper dem, setter dem ut i livet og kan komme tilbake innimellom for å sjekke hvordan de har det.

Next

Marius von der Fehr

marius von der fehr

It is named after American entertainer , whose 2003 attempt to suppress photographs of her residence in inadvertently drew further public attention to it. He was appointed , which he served from 16 December 2015 to 31 August 2018. Snakker man til folk eller med folk? Og så ønsker du å lage en debatt om de spørsmålene forestillingen reiste. Ja, kvelden var overmåte vellykket — nettopp fordi entropien, uordenen slo inn. She finally withdrew the controversial post, arguing that rights issues prohibited the use of the Al-Shabab photo for political purposes. Jeg kan godt abdisere fra kunstner-rollen i samme slengen, fordi jeg ikke ser på rollen som opphøyd fra din posisjon eller for den saks skyld andres. Men det var tilfældigt hverken noget at tage æren for eller kalde for ambitiøst.

Next

Ways of Seeing Norway

marius von der fehr

Jeg må til slutt for i dag si at jeg beklager at vi ikke gjorde forestillingen flere ganger. Synsing er en av tingene som gjør livet verdt å leve og teater interessant så det vil jeg ikke slutte med, men det er alltid mitt mål å være konstruktiv! Da ender teateret i seg selv opp i entropien: den bundne energien som ikke kan brukes i livet. Å kalle et arbeid som er nedlagt over ihvertfall et år for ikkeno, er idiotisk. Jeg liker folk som tar det virkelige med seg opp på scenen, men det må gjøres med forsiktighet og dømmekraft. Det eneste meningsfulle som kommer ut av debatten er fokuset på hvilken enorm sløsing av offentlige kulturmidler dette har vært. Together with former Supreme Court judge Ketil Lund and a deeply beloved ghost, they embark on a journey through the root systems of power.

Next

bsphclacctofficer.online-ap1.com

marius von der fehr

Om prosjektet i seg selv var vellykket eller ei, så har det i alle fall etterlatt seg en hel del interessante spørsmål som absolutt bør debatteres videre. For to år sidenble skolenes egne styrer nedlagt til fordel for nyopprettede fakulteter for design, visuell kunst og scenekunst. Her kan man bli så sint man bare vil. Jeg kan ta kritikk for mye her. Jon Georg Dale born 16 June 1984 is a Norwegian politician for the. Og derfor vil det være håpløst å skulle respondere på det med en ferdig og fullendt kritkk. Yrkesetikken er ikke avansert i teatret, den kommer i samme øyeblikk som teatret er en økonomisk transaksjon: du betaler for noe, og du venter å få noe igjen.

Next

bsphclacctofficer.online-ap1.com

marius von der fehr

Disse grunnene kan man mene er gode eller dårlige, men poenget er at når man bryter ned noe så mister man noe. Gi hverandre mere bank av dette slaget. Det er noko for seg sjølv. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Jeg utforsker hvordan selvstendige individer med sine styrker og svakheter kan nå fram til et gruppe-resultat.

Next

Norwegian artists apologise for demonising Israel

marius von der fehr

Vi etterlot oss mange ubesvarte spørsmål. Dette var direkte avgjørende for forestillingens uferdige karakter. Jødene har vært en forfulgt og diskriminert minoritet både i Europa og Midtøsten. I så fald går man tilbage til det der fungerer, så eksperimenterende som det vil kalde sig. Har du æren for det Jon? Og kanskje det derfor det må finnes et offer — som denne gangen — symptomatisk nok — ble en naken jente på 50 kilo. At Fehr tryna hadde vært en ærlig, om enn flau, sak om han ikke hadde vært så utrolig defensiv og arrogant etterpå. Dette kan jeg si fordi jeg ikke overfører ansvaret på enkletpersoner.

Next