Mä oon sun perjantai ja maanantai. Tätä mieltä mä oon sun kesäkunnosta 2019-12-24

Ellinoora

mä oon sun perjantai ja maanantai

Mutta ei se parisuhde kyllä autuaaksi tee, siinä oot kyllä ihan oikeessa. Lähimmät osumat haulle: sä oot mun perjantai ja maanantai Kappale ja esittäjä osuma-% Iisa …kokonaan Joskus sua kaipaan Kadulla ei kukaan tuu vastaan Käyn yksin ulkona Juon liian monta caipiroskaa Kukaan ei mua tunnista Oon yksin perjantain Ja koko lauantain Vielä sunnuntain Ja jälleen maanantain Kun herään… 100. Aiemmin olen yrittänyt lähteä vääränlaisiin suhteisiin, kun en ole tuntenut itseäni tarpeeksi… En enää. Hankkikaa elämä sen sikspäkin kaveriksi. Ja oikeesti, musta siinä ei pitäis olla mitään ihmeteltävää, jos vaikka valitsee sen, ettei mee naimisiin. Fusse: Näissä meidän piireissä vaan on joku mystinen ajatus siitä, että avioliitto on ainoa oikea tavoiteltava asia elämässä. Että toisaalta ku tarpeeks aikasin pykää naimisiin niin siinä on sitte hyvä opetella yhdessä eteenpäin… Kukin tekee ne omat valintansa niinkui parhaaksi näkee.

Next

Someryhmät korvaavat jo mummolat

mä oon sun perjantai ja maanantai

Paha tuollaisiin on vastausta huudella kun ei ole omaa puolisoa kohdannut. Se on tosin niin totta toi että näissä piireissä on kyllä ollu hirvee kiire saada porukka naimisiin, itekin kun kelaan omaa elämääni taaksepäin niin en nyt ole enää maailmankuvaltani ja ajattelumalleilta ollenkaan sama tyyppi kuin kakskymppisenä pojan kloppina. Tänä päivänä Internet täyttyy laihuutta, jopa anoreksiaa, ihannoivista blogeista, ja puolet ihmisistä tuntuu olevan jatkuvalla dieetillä. . Sitten kun ajatusmaailma kääntyy siihen suuntaan etten osaa enää kuvitella sinkkuutta niin menen naimisiin. Varmasti jonkun näkökulmasta olen samalla viivalla ulkoisesti edelleen ja sehän on ihan mahtava asia jos näin on. Mä oon saanu elää huikeita juttuja sen takia, että oon vapaa.

Next

Tätä mieltä mä oon sun kesäkunnosta

mä oon sun perjantai ja maanantai

Parisuhde ei ole se, mikä tässä maailmassa tekee autuaaksi. . En vaan ole sen tyylinen, että eläisin missään pilvilinnoissa ja muutenkin kaikki pitää mua epäromanttisena :P. Mennään sitten yhdessä joskus salille, jos jaksetaan. Ei pitäis olla sun ongelma koska sä tuskin oot mun kanssa menossa naimisiin ja muillehan tuo ei itseasiassa kuulu. Niin kauan kun mä viihdyn mielluummin näin niin en todellakaan aio luopua sinkkuudesta.

Next

Someryhmät korvaavat jo mummolat

mä oon sun perjantai ja maanantai

Karu totuus on, että tuhansien ja tuhansien miesten mielestä tässä maailmassa on iso painoarvo tuollaisilla asioilla. Eihän siinä mitään vikaa oo, jos kokee, että tykkää olla yksin, tai ei ole löytänyt sopivaa ihmistä. Sain kuulla kohteliaisuuksia ulkonäöstäni ja kropastani, mutta siitä huolimatta en osannut ajatella, että olisin millään tavoin hyvässä kunnossa. Todennäköisimmin jaksan lähteä vaan rannalle, mutta sekin on aika mukavaa. Itse odotan sitä miestä, jolla on suoraselkäisyyttä ja särmää luonteessa, ja elämänilosta syntyneitä juonteita silmäkulmissa. Jotkut tuntuvat ihan oikeasti olettavan, että ihminen voi näyttää samalta kymmeniä vuosia.

Next

Autiosaari Ellinoora LYRICS

mä oon sun perjantai ja maanantai

Kaveripiirissäni on myös eeppisen paljon avioeroja, joiden jälkeen miehet yleensä siirtyvät 10 vuotta edellistä vaimoa nuorempaan. . Mutta jostain syystä itselle nyt kun oon tarpeeks monta vuotta sooloillu, on jotenki alkanu vaan vahvistuu se olo että ei ole kuitenkaan loppupeleissä ihmisen hyvä olla yksin. Jos mun elämä on jonkun mielestä lapsellista niin mitä sitten, etenkin jos tämä mielipide tulee ihmiseltä, joka ei minua tunne. Kun jotenkin oon alkanut kallistuu tässä kun olen tätä elämää katsellut ja elellyt, että se on kohdattava se ok joka tapauksessa vaikka kuinka olis varma että tää on tässä ja siitä sitä kasvetaan sitten joko yhteen tai erikseen, riippuen kuinka epäitsekkäästi yms. Puhumattakaan yh-vanhemmista, joilla ei paljon omaa aikaa ole mikäli ympärillä ei ole avuliaita ihmisiä. Kruunalla kotiin, ja klaavalla esson baariin, pian ollaan jo kohteessa, diskovalojen hohteessa.

Next

Autiosaari Ellinoora LYRICS

mä oon sun perjantai ja maanantai

Please do your part and add the missing lyrics. Ja sähän et sun putkiaivoillas osannut päätellä että kun ihminen sanoo ettei voi elää ilman jotain niin se aina sisältää ton koen-sanan ilman että sitä kirjottaa siihen väliin. Mutta minä olen päättänyt, että kompromissien aika on historiaa. Länkkärin Naamakirjan Urporyhmä ry Fakebook saattaa alkaa piilottaa tykkäyksiä. Omasta puolestani en osaa sanoa mitä tuleman pitää. Mutta itse tiedän, että mä en enää aio suhteeseen ihmisen kanssa, joka ei tunnu just oikeelta.

Next

Autiosaari Ellinoora LYRICS

mä oon sun perjantai ja maanantai

Eikö noiden pitäisi olla kahden ihmisen juttuja eikä sellaisia mitä joku päättää sinkkuaikanaan ja sitten valitsee jonkun toteuttamaan vaan niitä omia haaveitaan :O. Miksi ihmeessä kaipaisin tuollaisten miesten huomiota? Enää en anna ikuista teini-ikää elävien kolmekymppisten masentaa minua. Tärkeintähän avioliitossa on, että siihen sitoutuu ja on valmis taistelemaan sen eteen, olivat lähtökohdat mitkä vaan. Kyllähän se helposti sellaseks oravanpyäräks meneekin, etenkin kun tukiverkostoja ei Suomessa monilla hirveesti ole. Missää ei kettää lähekkö silti Tänä yönä meil on ankkurit irti Mä oon sun perjantai ja maanantai.

Next

Tätä mieltä mä oon sun kesäkunnosta

mä oon sun perjantai ja maanantai

Maailma on taas mennyt sekaisin. Niin ikään Fakebookille kuuluva Instagram on jo testannut peukutusten piilottamista joissakin maissa. Rakkaus on aina tahdon päätös, se on selvää. Totuus on kuitenkin se,että parikymmpisenä kroppa oli vielä hyväsä kunnossa, silmien alla ei ollu ryppyjä, minua luultiin silloin jopa 12-vuotiaaksi, koska näytin niin nuorelta. Ja mä voin kirjottaa mun asioista julkisesti, mutta se ei tarkota että mun elämäntyylin tarvis tulla ongelmaks jollekin tuntemattomalle.

Next

bsphclacctofficer.online-ap1.com

mä oon sun perjantai ja maanantai

Se oli vaan viittaus siihen, että ei ole järkeä tyytyä ihmiseen, jonka kanssa voi elää ihan ok:sti, vaan enemmänkin lähteä suhteeseen vasta, jos on se fiilis, että ilman tätä ihmistä ei koe enää voivansa elää. Pakko vaihtaa levyy ja pitää perheen… 31. Varmasti löytyy niitäkin naisia, joiden kiinnostuksen riittää herättämään kivat lihakset, minua sellainen ei vakuuta. Ole hyvä ja paranna palvelua lisäämällä etsimäsi kappaleen sanoitukset! Alkaa olla se romantiikka vaan aika vähissä jo niissä suhteissa. Silmiini on osunut viime päivinä ihmisten intoilua kesäkunnon tavoittelusta. Se on tässäkin kolikossa ne kaksi puolta.

Next

Ellinoora

mä oon sun perjantai ja maanantai

Kun itse olin 20-vuotias, sain paljon huomiota miehiltä. Joten naiset: hyväksytään se, että emme ole teini-ikäisiä eikä meidän tarvitse siltä näyttääkään. Ku sä jonne kuvittelit olevasi jotaki, ittesi viesteillä nopeasti nolasit, Sanoit että otan mukan puukosta kylkee, oon suht kova sylkee, ja urpoja nylkee, saat turpaa, oo ylpee… 99. Sydän kaljassa naimisiin, naama edellä asfalttiin, kamat autoon ja helvettiin, sellaista lempi on Kun kuuta lakkasin ulvomasta, tähdet tippuivat syliini vasta, on aika luopua haarniskasta, sellaista lempi on. Polvet ja selkä huutaa kilpaa hoosiannaa, Stadilaiselle… 86.

Next