Läsplatta netonnet. Android surfplatta 2019-12-04

Tester av surfplattor: De 58 bästa surfplattorna 2019

läsplatta netonnet

Bäst i test är Samsung Galaxy Tab S 10. Systemet fungerar bra men har lite utveckling kvar innan det blir felfritt. Det är den vassaste modellen bland Android-plattorna just nu, då den är snygg, smal, lätt och snabb! Högst på Aftonbladets lista hamnade inte helt oväntat Apples senaste iPad Air. Apples senaste uppdatering för iPad, har återtagit ledningen över de övriga plattorna och har satt in en ny processor och höjt grafikprestandan. Som förväntat så är det ingen prisvinnande kamera utan är mest där för att du ska kunna ta snabba snapshots och roliga vardagsbilder. Med din surfplatta kan du surfa, kolla mailen och göra mycket annat precis som med en laptop. Bra skärm, stor variation på appar och hög byggkvalitet.

Next

Android surfplatta

läsplatta netonnet

Denna uppdaterade version av storsäljaren iPad Air är blixtsnabb med sin 64-bitarsteknik. Det är med andra ord jämnt i toppen, men efter undersökning av vad både experter och konsumenter säger går guldmedaljen till iPad 9. Se även vårt stora utbud av och. Tab S4 är den senaste modellen från Samsung och den bästa android-surfplattan just nu. Köp din nya Android tablet online eller boka och hämta i något av våra 28 varuhus efter bara 30 min! Samsung Ativ Smart är en surfplatta som kan dockas i ett tangentbord och på så sätt bli en bärbar dator. Den passar utmärkt för surf och spelande.

Next

Tester av surfplattor: De 58 bästa surfplattorna 2019

läsplatta netonnet

Av de sex testade surfplattorna blev Sony Xperia Tablet Z4 utsedd till bäst i test med 9 av 10 poäng. Att spela på iPad 9. Men den är å andra sidan inte lika snabb som iPad Air. De är nästintill identiska — de enda skillnaderna är att iPad 4 har en ny kontakt för laddning, hopkoppling till datorn och en snabbare processor. Batteritiden och kvaliteten är lite sämre men den kostar också mindre. Det finns flera tillbehör så som tangentbord och penna. Priset är högt men du får en riktigt bra surfplatta med fantastiska egenskaper.

Next

Högtalare

läsplatta netonnet

A12X Bionic-chippet gör denna surfplatta otroligt snabb och många anser att den kan ersätta en laptop. Samsung Galaxy Tab S4 ligger på förstaplatsen och är den bästa på marknaden just nu. Ditt nästa val är vilken storlek du vill ha på skärmen. Surfplattan som presenteras därefter är Samsung Galaxy Tab S3, som alltså gått lika höga poäng som S2:an. De gillar prestandan, grafiken och att du får mycket för pengarna.

Next

Surfplatta till bra pris!

läsplatta netonnet

När det gäller tillbehör finns det en S Pen att köpa till. Utbudet av appar är stort i App Store och passar även modellen Mini. Ta med din surfplatta vart du vill och njut av livet. Surfplattan är utrustad med endast en kamera, men den är behaglig att använda. Företaget säljer en färdig helhetsupplevelse där du som konsument inte kan göra förändringar.

Next

Dator

läsplatta netonnet

Det är ett format som passar för olika användningsområden utan att för den skull bli för stort. Både i pris och prestanda. Surfplattan har en högupplös skärm och känns mycket gedigen. Särskilt rekommenderad har TrekStor Ventor 7. Vinnaren är dock densamma som i förra testet.

Next

Tester av surfplattor: De 58 bästa surfplattorna 2019

läsplatta netonnet

Aftonbladets favorit och enda surfplattan med högsta betyg är Apple iPad Air 2. Trots det är det Apples två modeller som tagit ledningen i testet, iPad 3 och iPad 4. Men det är också mer att bära med sig. De är perfekta för både jobb och underhållning. Det ger en pixlig upplevelse som inte ser kul ut på detaljerade webbsidor. Apples flaggskepp imponerar med sin suveräna retinaskärm och låga vikt.

Next

Surfplattor

läsplatta netonnet

Skärm, upplösning, samt färger håller samma höga kvalité som Asus Transformer. På andraplats hamnar Microsoft Surface Pro 4, som sägs vara originalet i denna jämförelse, och i vissa avseenden är den fortfarande oöverträffad. Förutom att vara både lättast i sin klass och snabbast, är iPad Air mer än dubbelt så snabb som de allra snabbaste konkurrenterna. Tablet Z2 är damm- och vattentålig, vilket gör plattan ännu bättre, och dess integration av spel från Playstation är ett plus! Samsung har till slut gått förbi Apple iPad Air och deras två surfplattor delar nu på tronen. Den vanligaste storleken på surfplattor idag är 10 tum, vilket är praktiskt om du främst tänkt att använda surfplattan hemma, kanske som ersättning eller komplement till en vanlig dator.

Next

Android surfplatta

läsplatta netonnet

Det finns en mobildocka att köpa till surfplattan, som även fungerar som ett tangentbord. Batteritiden är väldigt generös och du kan utan problem gå 3-4 dagar utan att behöva ladda en enda gång. De mest positiva egenskaperna var att den är snygg, tunn och lätt, att den har en utmärkt bildskärm och förvånansvärt bra prestanda. Ipad 3 och iPad 4 är de två surfplattor som blivit bäst i test. Externt Vill du lagra filmer eller har du en stor musiksamling? Bäst i test blev Sony Xperia Tablet Z4 som fick 9 av 10 poäng. Prestandan är dock på topp och man får med en S Pen — ett tryckkänsligt pekdon. Samsung Galaxy Tab Note 10.

Next

Android surfplatta

läsplatta netonnet

En större skärm gör det lättare att läsa, se på video och se mer av webbsidorna när du surfar. En stor skärm på tio tum passar utmärkt för att surfa på nätet och titta på film, medan en mindre platta är på sin plats om man hellre bär med sig den i fickan. Bäst betyg får iPad Pro 11. Helsingborgs Dagblad har testat åtta olika surfplattor. Microsoft är dock fortfarande en outsider när det kommer till surfplattor. Båda är ganska dyra och du kommer upp i en hög slutsumma. Apple har på senare tid fått mycket hårdare konkurrens, men Råd och röns test visar dock att gammalt fortfarande är bäst.

Next