Kvinna mördad karlskrona. Kvinna misstÀnkt mördad i Karlskrona 2019 2019-12-03

Man anhÄllen för kvinnomord

kvinna mördad karlskrona

En man i 55-ÄrsÄldern greps samma morgon pÄ en adress i den norra kommundelen, misstÀnkt för att ha mördat kvinnan. Kanske kan man lÀgga tll Ànnu ett, nÄgon form av mentalsjuk son som haft ihjÀl sin syster eller mamma. NÀr vi har nÄgon information sÄ vÀljer vi att lÀmna den, sÀger Anne Boijmarker, chef vid Äklagarkammaren i Blekinge till. En 55-Ärig man hÀktas misstÀnkt för mordet pÄ den kvinna som hittades avliden i Karlskrona tidigt pÄ torsdagsmorgonen, skriver. En lÄngdragen utdrivning av onda andar hos en anförvant eller bekant, som resulterade i att offret dog? Den döda har identifierats, men polisen vill inte berÀtta vem hon var eller omstÀndigheterna kring hennes död. En far som mördat en utvecklingsstörd dotter? Mannen förnekar brott och bestrider Àven hÀktningen. Det finns alltsÄ vittnen till hÀndelsen? Enligt polisen Àr de misstÀnkta mÀnnen och den mördade kvinnan pÄ nÄgot sÀtt bekanta med varandra.

Next

Kvinna misstÀnkt mördad i Karlskrona 2019

kvinna mördad karlskrona

BĂ„de polisen, Ă„klagaren och försvarsadvokaten Ă€r vĂ€ldigt förtegna om fallet och vill heller inte gĂ„ in pĂ„ hur kvinnan ska ha mördats. OmrĂ„det dĂ€r kvinnan hittades död har spĂ€rrats av och polisens tekniker har gjort en undersökning av brottsplatsen. En kvinna misstĂ€nks ha blivit mördad i Karlskrona natten till torsdagen, rapporterar. Åklagare Malin Niklasson som Ă€r förundersökningsledare i Ă€rendet berĂ€ttar att det hĂ„llits förhör med den misstĂ€nkte mannen och Ă€ven vittnen. Anne Boijmarker, chef vid Ă„klagarkammaren i Blekinge, var lika Ă„terhĂ„llsam kring det misstĂ€nkta mordet pĂ„ kvinnan. Enligt uppgifter ska det vara kvinnans man som har bragt henne om livet, men den uppgiften vill Ă„klagaren inte bekrĂ€fta. Det ger ju inte vibben av urspĂ„rad semesterfylla.

Next

JUST NU: MisstÀnkt mord pÄ kvinna i Karlskrona

kvinna mördad karlskrona

Vad som sedan vÀckte misstankar om att kvinnan mördats Àr inte kÀnt men strax före klockan sex, 05. VÀlkommen att kommentera Har du synpunkter pÄ eller reflektioner kring det som sÀgs i texten? Enligt polisen var den anhÄllne mannen och kvinnan kÀnda för varandra men polisen menar att Àrendet Àr av kÀnslig natur och dÀrför Àr man för övrigt förtegen kring hÀndelsen. Enligt mannens försvarsadvokat Pia Lindström har de dock Ànnu inte diskuterat om de ska överklaga hÀktningen. Enligt polisens dygnslista har inga skjutvapen anvÀnts. NÀrmast vÀntar en obduktion av kvinnan för att faststÀlla dödsorsaken. Fem personer frihetsberövades och togs in till polisstationen för förhör. TvÄ personer Àr anhÄllna och tvÄ personer Àr fortfarande gripna och har Ànnu inte anhÄllits.

Next

21

kvinna mördad karlskrona

TÀnk pÄ att hÄlla dig till Àmnet och diskutera i god ton. Tre av dem slÀpptes senare pÄ fri fot medan tvÄ anhölls misstÀnkta för mord. Sannolika skÀl Àr den starkaste misstankegraden. En man som mördat sin demenssjuka hustru? Enligt polisens fick man larm om en skadad person utomhus strax före klockan tio pÄ mÄndagskvÀllen. Det Àr inte heller kÀnt om teknikerna har sÀkrat nÄgra spÄr vid brottsplatsundersökningen i samband med det misstÀnkta mordet. Advokat Pia Lindström har utsetts till offentlig försvarare för den anhÄllne 55-Äringen.

Next

21

kvinna mördad karlskrona

Polisen har Ă€ven sökt med hundar i omrĂ„det och genomfört dörrknackningar. PĂ„ den misstĂ€nkta brottsplatsen var det pĂ„ fredagen ingen aktivitet. Det misstĂ€nkta mordet har intrĂ€ffat nĂ„gon gĂ„ng mellan klockan 04 och 06 pĂ„ natten. Kvinnan fördes med ambulans till sjukhus, men avled senare av sina skador. En man som mördat sin demenssjuka hustru? Åklagaren har fram till fredagen den 26 juli pĂ„ sig att vĂ€cka Ă„tal mot mannen. Kvinnan var vid liv nĂ€r hon hittades och fördes till sjukhus dĂ€r hon senare förklarades död.

Next

Kvinna misstÀnkt mördad i Karlskrona 2019

kvinna mördad karlskrona

Advokat Pia Lindström har utsetts till offentlig försvarare för den anhÄllne 55-Äringen. VÀlkommen att skriva en kommentar via tjÀnsten IfrÄgasÀtt. TvÄ polispatruller skickades dÄ till platsen. Brottsrubriceringarna i utredningen Àr mord och skyddande av brottsling. Hennes liv gick inte att rÀdda och hon avled senare pÄ sjukhuset. Mannen och kvinnan ska ha kÀnt varandra. Polisen uppger att fyra personer Àr frihetsberövade misstÀnkta för delaktighet i mordet.

Next

Kvinna mördad i Karlskrona

kvinna mördad karlskrona

PĂ„ fredagseftermiddagen hĂ€ktades mannen pĂ„ sannolika skĂ€l misstĂ€nkt för mord pĂ„ kvinnan. Enligt polisens dygnslista har inga skjutvapen anvĂ€nts. Enligt uppgifter frĂ„n domstolen som Fria Tider tagit del av Ă€r de tvĂ„ mĂ€n som anhĂ„llits för mordet tvĂ„ svenska mĂ€n som Ă€r 57 respektive 42 Ă„r gamla. Åklagare Malin Niklasson Ă€r förundersökningsledare, var under morgonen förtegen om fallet. Mannen förnekar brott och motsatte sig hĂ€ktningen, men Blekinge tingsrĂ€tt anser att det finns risk för att mannen flyr eller försvĂ„rar utredningsarbetet och dĂ€rför hĂ€ktades han. Kritisera och bemöt gĂ€rna argumenten men tĂ€nk pĂ„ att inte angripa personen bakom Ă„sikten.

Next

Karlskrona: MisstÀnkt kvinnomord i Karlskrona

kvinna mördad karlskrona

Enligt polisens dygnslista över begÄngna brott ska mordet dock ha skett utan anvÀndning av ett skjutvapen. En lÄngdragen utdrivning av onda andar hos en anförvant eller bekant, som resulterade i att offret dog?. Mannen Àr hÀktad pÄ sannolika skÀl, vilket Àr den starkare hÀktningsgraden, och har tilldelats advokat Pia Lindström. Kristianstadsbladet och IfrÄgasÀtt förbehÄller oss rÀtten att ta bort kommentarer vi bedömer som olÀmpliga. Men polisen har fortfarande kvar avspÀrrningar kring adressen, enligt KvÀllspostens fotograf Suzanne Wernersson. Det var under natten mellan onsdag och torsdag som kvinnan fördes med ambulans till sjukhuset i Karlskrona med allvarliga skador. En fars skamkulturella mord av en dotter? Den misstÀnkte mannens advokat Pia Lindström berÀttar att den misstÀnkte mannen sÀger att han inte gjort det som lagts honom till last.

Next

Karlskrona: MisstÀnkt kvinnomord i Karlskrona

kvinna mördad karlskrona

NÀr polispatruller kom till platsen var kvinnan död. Polisen har hÄllit förhör med flera vittnen. Det var strax före 22-tiden pÄ mÄndagskvÀllen som larmet till polisen kom. Ett stort omrÄde i Björkhaga Àr avspÀrrat av polisen. Hur lÀnge polisen behöver ha avspÀrrat Àr oklart. En kvinna misstÀnks ha bragts om livet i Karlskrona. Senast den 26 juli ska Ätal vÀckas.

Next

Kvinna misstÀnkt mördad i Karlskrona 2019

kvinna mördad karlskrona

Hittades tidigt pÄ morgonen Det var tidigt pÄ onsdagsmorgonen som ambulans och rÀddningstjÀnst larmades till adressen i Karlskrona kommun. Enligt ska den mördade kvinnan ha hittats skadad i ett hus och förts till sjukhus. Mordet ska ha skett mellan klockan 04 och 06 pÄ torsdagsmorgonen. Kanske kan man lÀgga tll Ànnu ett, nÄgon form av mentalsjuk son som haft ihjÀl sin syster eller mamma. NÀr polis anlÀnde till platsen pÄtrÀffades en 21-Ärig kvinna avliden. Under natten har ytterligare tvÄ personer, utöver de fem som tidigare figurerat i utredningen, gripits misstÀnkta för inblandning i mordet.

Next