Koska mä pelkään. Koska mä pelkään Keko Salata LYRICS 2019-12-13

KekoSalataVEVO

koska mä pelkään

Häkäähän muodostuu eniten silloin kun hiilloksessa näkyy sininen liekki. . Mun vanhemmat asuu talossa, jossa edelleen pääsääntöisesti lämmitetään puilla. Me laitetaan aina kun on vielä pieni punahehku jäljellä. Esim matalapaineen aikaan meillä pitää avata joku ikkuna jotta syntyy kunnon veto, meillä on painovoimainen ilmanvaihto, ei koneellista. Kuorin sut auki ja sukellan pääsi sisään ku taas mua pelottaa Pakotan sut avautumaan mulle vähän enemmän Mähän kerroin mun traumat, siks mä vaadin enemmän Tai siis mähän oon kokoajan auki, voiks mun kiintymysmalli olla näin paha tauti Kun mä pelkään, mä oon suhun liimattuna Sisäinen lapseni orpo maahan liiskattuna Mä työnnän sua, työnnän sua pois kun epäilen et onks tää aitoo vai vedätätkö mua Sä itket ja kysyt multa, miks rakkaus maistuu pahalta Koska mä pelkään, koska mä pelkään että saan sulta selkään, siksi mä pelkään Me kuristutaan jos pidemmälle viel mennään Koska mä pelkään jee Koska mä pelkään et ammut mua selkään Niin kovasti pelkään, voi kumpa mun ei tarvis pelkää enää.

Next

Koska mä pelkään Keko Salata LYRICS

koska mä pelkään

Jos ap:lla varoitinkin, niin luota siihen. Yöt alkaa jo olla viileitä. Savu ja häkä menee piipusta ulos. Myöskään liesituuletinta ei saa pitää päällä samaan aikaan kun polttaa takassa puita. Oisko sulla hetki aikaa puhuu? Ovat ikänsä siinä talossa asuneet ja minäkin tietysti lapsuusvuodet.

Next

Koska mä pelkään Keko Salata LYRICS

koska mä pelkään

Eikä edes ole ollut häkävarotitimia. . Koska mä pelkään Jos en yksin mä löydä onnea, se on sun vastuulla Täs on ongelma, ei kuulosta hyvältä nyt Silti tekisin mitä vaan että mut hyväksyt jea Ja koska mä pelkään, niin mun on pakko selvittää sut Ja aina kun mä pelkään, sun pitäis rauhottaa mut En haluu ydinsotaa, eli ennenku jätät mut, niin mä jätän sut Mä vedän molemmat pohjaan Mä työnnän sua, työnnän sua pois kun epäilen et onks tää aitoo vai vedätätkö mua Sä itket ja kysyt multa, miks rakkaus maistuu pahalta Koska mä pelkään, koska mä pelkään että saan sulta selkään, siksi mä pelkään Me kuristutaan jos pidemmälle viel mennään Koska mä pelkään jee Koska mä pelkään et ammut mua selkään Niin kovasti pelkään, voi kumpa mun ei tarvis pelkää enää. . Minä olen poltellut nyt joka päivä takkaa, tässä alakerrassa ei ole vielä patterit päällä ja hyvin pysyy lämpimänä. Tietysti jos kovasti pelkää häkää niin kannattaa ne luukut pistää kiinni vasta kun hiiillos on ihan mustaa,silloin tosin on jo osa lämmöistä harakoilla. Mä pistän pellit kiinni silloin kun hiillos on melkein hiipunnut.

Next

KekoSalataVEVO

koska mä pelkään

Ei sitä pysty täällä sanomaan, se pitäisi nähdä ja kokeilla paikan päällä. Aika jännää että joku pelkää häkää, itse olen aina asunut sellaisessa paikassa missä paljon lämmitetään takalla ja en koskaan ole pelännyt häkää tai kärsinyt siitä. Kun sinistä ei enää näy niin ei häkävaarakaan ole suuri. Varmaan sen takia ei inahtannut koska savu on eriasia kuin häkä. Yritä relata ja nauti siitä takkatulesta ja jätä pelti yöksi auki, jos yhtään hiillosta jäljellä.

Next

Koska mä pelkään Keko Salata LYRICS

koska mä pelkään

Muutama punainen kekäle ei haittaa. Emmä haluu oikeesti olla tämmönen, mä haluun vaan olla turvassa Ei tää oo anteeksipyyntö vaan fakta et meil alkaa tää pakka murenemaan Koska mä pelkään, koska mä pelkään et ammut mua selkään Niin kovasti pelkään, ihan liikaa pelkään Voi kunpa mun ei tarvis pelkää enää. Mutta eipä siinä muuta ole kuin että ei pistä peltejä kiinni ennen kuin pesä on pimeänä. Itse suljen pellin vasta, kun kaikki hiillos on sammunut. .

Next

KekoSalataVEVO

koska mä pelkään

. . . . . .

Next

KekoSalataVEVO

koska mä pelkään

. . . . . . .

Next

Koska mä pelkään Keko Salata LYRICS

koska mä pelkään

. . . . . . .

Next