Kioski vaalibotti. Eduskuntavaalit 2019-12-01

PB: Vihreät ja Yle tuputtavat lapsille poliittisia kantoja

kioski vaalibotti

Voisiko Suomi olla ensimmäinen kansakunta, joka kouluttaa kaikista nuoristaan rauhantekijöitä? Siinä epäilemättä vaikuttaa paljon se, miten puolueiden ydinasiat painottuvat vaalikoneen kysymyksissä. Niihin ei siis uskota sokeasti, vaan etsitään joko niitä puoltavia tai vastustavia todisteita. Mutta miksi puolue pitää heteroperheitä parhaana kasvuympäristönä lapsille? Onko itseisarvo pitää koko Suomi asuttuna? Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Jokaista, joka käyttää sanaa antisemitismi leimaamistarkoituksessa voidaan epäillä poliittiseksi manipulaattoriksi tai sellaiselle hyödylliseksi hölmöksi. Testaajanuorten kokemuksia botista: ja Viikkosavo. Sattumalta tuo syötettävä mielipide näyttää olevan molemmilla sama: maailma tuhoutuu, jollet äänestä vihreitä.

Next

Jakso 9: Sari Essayah & KD

kioski vaalibotti

Ja siltä varalta, että argumentit yritetään sivuuttaa vetoamalla johonkin viheraivopesuun: En ole kasvissyöjä ja omistan auton, jolla myös ajan päivittäin esim. Vaalibotti käyttää samoja algoritmeja kuin Ylen vaalikone. Tämä on sikäli mielekäs järjestys, että useimmat valituksi tulleet ehdokkaat eivät ole sitoutumattomia vaan äänestävät puolueensa tai eduskuntaryhmänsä mukaisesti. Seksuaalikasvatuksen chattibotti — Yle Uutiset — Mikä? Vihreiden täydellisessä maailmassa ilmavoimala pyörii mutta turkistarhaus on kielletty. Ei muuta kantaani yhtään miksikään. Ilmastonmuutos muutenkin lupaa lähinnä uhrauksia meille kaikille, joten ei se mikään erityisen mediaseksikäs vaaliteema kenellekään ole. Yle kerää myös palautetta botista — katso kysymyksiä ja vastauksia täältä: Lue lisää Uutista on täydennetty 25.

Next

Jakso 6: Petteri Orpo & Kokoomus

kioski vaalibotti

Seura kopioi vaalikoneeseen perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-ahon vastaukset. En halua olla sellainen, Kirkkonummen Veikkolan koulun oppilas sanoi. Onko tästä ihmisoikeuksia polkevalle diktatuurille lopulta mitään hyötyä? Jos puolue on profiloitunut vaikkapa talouspolittisesti, mutta talouspoliittisesti jakavia kysymyksiä on vain pari, voivat vaikkapa puolueen vähemmän merkitykselliset ympäristökannat nousta painoarvoltaan suuremmiksi, jos niitä koskevia kysymyksiä on useita. Ylen Kioski taas on tehnyt Vaalibotti-nimisen vaalikoneen, joka ennen kysymyksiin vastaamista näyttää johdattelevan animaation tai videon, jossa kerrotaan miten asiasta tulee ajatella. Että toki saat olla niin paljon vastaan ilmastotalkoita kuin huvittaa, mutta nykytiedon valossa on silti selvä, että moni asia tulee tulevina vuosikymmeninä muuttumaan, halusit tai et.

Next

PB: Vihreät ja Yle tuputtavat lapsille poliittisia kantoja

kioski vaalibotti

Toki aatteet ja pseudotiede sieltä kotimaistaan levisi satunnaisesti myös muualle maailmaan, mutta ei se itse tieteestä tehnyt sen validimpaa. Nora Kajantie Vastaava tuottaja, Yle Kioski Vastauksen kolmanneksi ja neljänneksi viimeistä kappaletta on hieman selkeytetty 8. Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Ylen toimittajiksi on aina ajautunut erittäin sivistymättömiä henkilöitä. Ilmiössä on kyse siitä, että ihmismieli pyrkii jälkikäteen rationalisoimaan ja perustelemaan tekemäänsä päätöstä, ja näin tehdessään asettuu yhä vahvemmin sen kannalle. Ylenanto on menettänyt lopullisesti uskottavuutensa. Se on myös selvä, että nykyinen keskimääräinen lihansyöntitahti ei ole enää tervettä ilmaston, eikä kenekään terveyden kannalta.

Next

PB: Vihreät ja Yle tuputtavat lapsille poliittisia kantoja

kioski vaalibotti

Onneksi vielä ei tarvitse äänestää vaalikoneen mukaan. Lähinnä näyttäisi, että puoluejohtajat kiemurtelee aina vähän tuskissaan, kun pitää esittää keinoja ilmastonmuutoksen torjuntaan, koska yleensä niitä esittäessään aina tulee pyllistäneeksi johonkin suuntaan. Nyt vihapuhe on kohdistettu Donald Trumppiin ja Jussi Halla-ahoon. Lienee parempi lopettaa tähän, koska kumpikaan ei kuitenkaan tule kantojaan muuttamaan, eikä juupas-eipäs ole kovinkaan järkevää ajankäyttöä kenellekään. Myös videot on mahdollista ohittaa mennäkseen eteenpäin vaalibotissa. YleX Etusivun Hanna ja Jussi puhuivat siitä, pitäisikö Netflixissä katsoa satunnaisia sarjoja vai siksi, että saisi Netflixin algoritmit sekaisin.

Next

Jakso 9: Sari Essayah & KD

kioski vaalibotti

Sellaisten varaan voi laittaa päätöksentekoa. No, kun ei historiasta mitään opita, niin tällaista se sitten on. S saatana mieltyi Timoon kun se muistutti niin paljon hänen lihavaa kissaa nimeltä begemont; Juha kelpasi sellaisenaan Petteri taas muistuttaa oudosti käyttyvää vuohta, Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Yle rahoitti siirtolaiskriisistä kertovaa Seinäjoen arabikevät -dokumenttia, mutta ei ole suostunut esittämään sitä kanavallaan. Kyllä, joku ihan oikeasti luulee, että nuori saadaan äänestämään, kun vaalikone näyttää joltain WhatsApp-keskustelulta, muutaman rivin välein postataan hassu meemi ja käytetään välillä välimerkkien sijaan emojeita. Persut ovat niin fanaattisia hulluja, että se on persut vs muut.

Next

Eurovaalit ft. Kurzgesagt

kioski vaalibotti

Vapaa länsimainen yhteiskunta tarkoittaa demokratiaa, jossa on myös omat rajoitteensa vapauksien lisäksi. Ei uponnut silloin kuin stalinisteihin, ihmiset halveksivat niitä valeita: sama tilanne on nyt näiden ilmasto ja unelmavouhotusten kanssa, vain hölmöt pikukanaset menevät lankaan. Kokeilu tapahtumabotista, joka tarjoaa oheismateriaalit, linkit demobotteihin ja taustatietoa. Ja se on, kuinka me nyt näytämme muulle maailmalle esimerkkiä. Toivottavasti suomi-neito ei tule aamulla katumapäälle, ettei tarvitse tekaista vielä raiskaussyytettä kaiken päälle. Suomessakin on pyritty käyttämään valtiollistettua peruskoulua samaan tarkoitukseen. Puolue haluaa tutkailla kriittisesti ihmisoikeussopimuksia - miksi näin, kun se kuitenkin ohjelmassaan ilmoittaa nimenomaan puolustavansa ihmisoikeuksia? Menetelmä on sukua tieteelliselle menetelmälle tai oikeastaan rikostutkinnalle.

Next

Yle vastaa: Kioskin vaalibotilla ei johdatella nuoria

kioski vaalibotti

Suomalaisilla on perustuslain suoma oikeus asua missä huvittaa ja liikkua maassa minne haluttaa. Omaan sen verran vanhan ammattimiehen auktoriteettia, että pomot myös toimivat näin. Eikä sinänsä mikään ihme: pihviä, joka sisältää 30% lihaa ei mitenkään voi pitää vegenä ja kasvisruokamarkkinoita tuotteella on turha yrittää valloittaa. Yle nimittää Kioskin vaalikoneen pääsuunnittelijaksi vihreän aktiivin. Mistä suoratoistopalvelu on kerännyt nämä tietonsa? Obviously, the owners of coal and oil will not be enthusiastic about this. Vastaa vain alle 10-vuotiaan perusterveen lapseen liittyvissä kysymyksissä.

Next