Keravan opisto kevät 2020. Sipoon opisto 2020-01-19

Ilmoittautuminen

keravan opisto kevät 2020

Tiloja voi vuokrata teatteri- ja tanssityöpajoihin, kursseihin ja luentoihin sekä seminaareihin ja kokouksiin. Yksittäisiä sairaspoissaoloja ei ole tarpeen ilmoittaa toimistoon, eikä poissaolokertoja hyvitetä kurssimaksussa. Käyttämistään tiloista järjestöt maksavat palveluntarjoajan ilmoittaman tuntihinnan mukaisen tilavuokran toteutuneen tilojen käytön perusteella. Keravan kaupunki voi myöntää erilaisia vuosi- ja kohdeavustuksia sekä tilatukia järjestöille ja muille toimijoille. Lukuvuotena 2018-19 Vaasa-opistossa järjestettiin 620 erilaista kurssia, joissa opiskeli 9 200 opiskelijaa. Sen jälkeen voit hakea sen myös mm. Kurssille osallistumisen peruminen, kun kurssin alkamiseen on alle 10 päivää: Kurssimaksu maksettava kokonaisuudessaan.

Next

Ylioppilastutkinto

keravan opisto kevät 2020

Peruutukset tehdään toimistoon sähköpostitse, soittamalla tai tekstiviestillä. Kerava on pieni suuri liikunta- ja urheilukaupunki. Aikuisten perusopetuksen tehtävä on opettaa perustaitoja ja parantaa kielitaitoa. Tiloissa on tietokone ja datatykki. Paikalla melkein 40 myyjää, jotka myyvät käsitöitä ja kaikkea käsitöihin liittyvää: materiaaleja, välineitä, kirjallisuutta yms. Ilmoittaudu ajoissa, jotta kurssin alkaminen varmistuu! Sähköinen ylioppilaskoe tehdään tietokoneella, ja vastaukset tallennetaan välityspalvelimelle.

Next

Keravan Voimistelijat KNV ry

keravan opisto kevät 2020

Jokainen sähköistä koetta tekevä kokelas tarvitsee siis kokeen ajaksi käyttöönsä tietokoneen, jolla hän suorittaa kokeen. Alennettua kurssimaksua ei voi maksaa ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna, vaan se lähetetään opiskelijalle postitse. Osa muutoksista astuu voimaan jo vuonna 2020, mikä vaikuttaa muun muassa aikatauluihin ja hakukriteereihin. Lisätietoja: nuorisosihteeri Millamaari Hämäläinen, p. Ammattitaiteilijoiden työskentelyapuraha on haettavissa 31. Tutustu kurssivalikoimaan kohdasta Kurssit vihreä palkki.

Next

Ilmoittautuminen

keravan opisto kevät 2020

Osa avustuksista myönnetään suorina toiminta-avustuksina vuosiavustukset , osa toimintaan perustuvina avustuksina kohdeavustukset ja osa tilojen käyttöön perustuvina avustuksina tilatuet. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy 2122839-7 yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Henkilötunnusta tarvitaan henkilön tunnistamiseksi yksiselitteisesti. Opiskelijan osallistumistodistus Opiskelija saa todistuksen kuluvan lukuvuoden kursseista sitä pyytäessään. Ilmoittaessasi lapsesi, laita sähköpostiosoitteeksi oma osoitteesi. Opiston toimintaan osallistuminen tuo vastapainoa työlle sekä antaa mahdollisuuden tavata samoista asioista kiinnostuneita ihmisiä.

Next

Keravan Opisto ja Keravan Liikuntapalvelu

keravan opisto kevät 2020

Todistuksen saa myös aiemmilta lukuvuosilta. Kursseista ei lähetetä ilmoittautuneille muuta informaatiota eikä opetusmateriaalia ennen kurssin alkua. Ilmoittautuneille ei lähetetä kutsua ennen kurssin alkua. Koko lukuvuoden kurssit laskutetaan kahdessa erässä syksy ja kevät erikseen. Tilaisuudessa myös työpajoja, jossa voit tehdä enkelikorvakoruja, gellipainantaa kortteihin, sitoa pikkumuistikirjaa, ommella kestojoulupusseja mm. Muista ilmoittaa myös matkapuhelinnumerosi, laitamme viestin jos esim. Kaikkia avustuksia koskevat vapaa-ajan ja hyvinvoinnin toimialan avustusperiaatteet löydät tästä:.

Next

Ylioppilastutkinto

keravan opisto kevät 2020

Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta. Tee jokaiselle perheenjäsenelle oma ilmoittautuminen esim. Ellei vahvistusta tule, järjestelmässä on ruuhkaa. Liikunta-avustukset ovat haettavissa kaksi kertaa vuodessa: 31. Idea-avustusta voi hyödyntää esimerkiksi toimintavälineiden hankkimiseen, vuokrakuluihin, osallistumismaksujen kattamiseen tai tapahtuman jne. Ilmoittautumiset liikunnan kursseille alkavat ke 11.

Next

Vaasa

keravan opisto kevät 2020

Vuonna 2020 suurin muutos koskee kulttuuriavustuksia sekä ammattitaiteilijoiden tukia. Taitokolmion kurssit on tarkoitettu jäsenille ja aivan kaikki ovat tervetulleita jäseniksi! Keskushallinto noudattaa avustusten myöntämisessä kaupungin yleisiä avustusperiaatteita. Eli voit ilmoittautua ilman verkkopankissa käyntiä, jolloin opiskelupaikan saaneille lasku lähetetään kotiosoitteeseen tai e-laskuna jos sopimus Järvenpään kaupungin kautta joko ennen kurssin alkua tai myöhemmin. Versatile and active local adult education center. Mikäli kurssimaksua ei makseta verkkomaksuna, lähetetään lasku postitse 2-3 viikon kuluessa kurssin alkamisesta. Kurssipaikka on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle.

Next

Keravan tanssinharrastajat Taitokolmio

keravan opisto kevät 2020

Tunnus tarvitaan myös, kun syntyy maksuvelvoite. Samalla kerralla voit ilmoittautua useammillekin kursseille. Ilmoittautua voi kolmella eri tavalla: - verkossa - puhelimella 09 2949 2352 - kasvotusten Sampolan Asiointipisteessä, Kultasepänkatu 7 Haluatko auttaa muita kokemuksillasi? Alla tarkemmat tiedot avustuksista kohteittain, niiden hakukriteerit sekä hakulomakkeet. Lisäksi Vaasa-opisto järjesti luentoja ja tapahtumia yhdessä muiden organisaatioiden ja järjestöjen kanssa Vaasa-opisto järjestää aikuisten perusopetusta oppivelvollisuusiän ylittäneille Vaasassa asuville nuorille, joilta puuttuu peruskoulun päättötodistus. Tunneilta pois jääminen ei ole peruutus. Huomaa, että jos olet saanut syksyn 2019 harrastestipendin, et ole oikeutettu harrasteseteliin. Opiskelijalla on oikeus tarkistaa itseään koskevat tiedot sekä oikeus vaatia mielestään virheellisen tai tarpeettoman tiedon poistamista tai oikaisemista.

Next