Kauppahalli vaasa. Kauppahalli 2019-12-12

Tunnelmallinen kaupphallin lounas

kauppahalli vaasa

Vuodesta 1896 Turun Kauppahalli on Suomen toiseksi vanhin, vuonna 1896 Turun ydinkeskustaan avattu kauppahalli. Jouluherkkuja unohtamatta, teemme joulukinkkuja ja muita tuotteita asiakkaiden toiveiden mukaan. Vaasan kauppahalli vuonna 2017 Vaasan kauppahalli on rakennettu keskustassa. Vaasan kauppahallikiinteistö oli Halli Oy:n yksityisomistuksessa yli sata vuotta mutta myytiin kiinteistön sijoitusyhtiö vvt:lle vuonna 2016. Tarjolla on myös monenmoisia makuhermoja hemmottelevia erikoisherkkuja, joita löydät vain meiltä kauppahallista. Jos kaipaat jotakin erikoistuotetta ota meihin yhteyttä niin teemme parhaamme toteuttaaksemme toiveenne! Tervetuloa meille äänestämään tai netin kautta vaasanjoulu.

Next

Tunnelmallinen kaupphallin lounas

kauppahalli vaasa

Teet, kuivatut hedelmät, pähkinät ja muut delituotteet löytyvät myös. Kattorakenteet sekä myymälöiden käytäväseinustojen puuosat ovat edelleen alkuperäisiä rakenteita. Från Vasa Saluhall får du allt du behöver inför julen. Välkomna in på en godbit med kaffe eller ett glas vin, känn in veckoslutet med vacker sång och akustisk musik! Vaasan kaupunki on muuttanut kauppahallikujan n. Vi önskar alla en god jul och gott nytt år 2020! Tarjoamme lounaalla perinteisiä ja samalla trendikkäitä kotiruokia.

Next

Lounas Vaasa, Keskusta

kauppahalli vaasa

Listalla on joka arkipäivä kaksi maistuvaa lämmintä ruokaa, runsas salaattipöytä sekä herkullinen keitto. . Vasa stad har ändrat ca 40 parkeringsplatser i saluhallsgränden så att du nu kan stå gratis med din bil i 2 timmar med parkeringsbrickan. Taidolla ja kovalla työllä he onnistuivat saamaan melko suuren asiakaspiirin. Vaasan kauppahallin rakennuttaja ja omistaja on , jonka perustivat hovioikeuden neuvos , lääninarkkitehti ja pankinjohtaja vuonna. Meillä myös valmistetaan kalapihvejä tiistaisin ja perjantaisin. Saluhallen är ett ställe där man diskuterar vädret, delar med sig av tips, träffar bekanta - och handlar sina varor i samma veva.

Next

Juustomaa Vaasan Kauppahalli, Vaasa

kauppahalli vaasa

Jos tägäät viisi ystävää osallistut myös kahden lipun arvontaan Suomen maukkaimpaan festivaaliin, Lakritsi- ja Salmiakkifestivaaliin Helsingissä 26. We combine traditions with modern service and interesting new offers. . Ammattitaitoisella ja henkilökohtaisella palvelulla Meiltä löydät Merenkurkun tuoreet kalat, Sundomin savukalat, äyriäiset ja kalasäilykkeet sekä sesonkituotteita kuten hapansilakka, nahkiaisia, lipeäkalaa, eläviä rapuja ym. Hos oss kombineras traditioner med moderna tjänster och intressanta nyheter.

Next

Vaasan Kauppahalli, Vaasan ravintola

kauppahalli vaasa

Saat meiltä tuoretta ja laadukasta ruokaa edullisesti suoraan kotiovellesi Uudellamaalla. Ilahdumme jos myös jaat julkaisun. Från och med nästa vecka kommer alla köpmän att presentera sig och sina företag. För dubbellott taggar du två kompisar. Tämä on kokeilujakso kesä ja heinäkuussa. Napsauttamalla tai navigoimalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön.

Next

Kellarikeittiö

kauppahalli vaasa

Rakennemuutos ja uusi aikakausi alkoi Kauppahallin uudistamisen yhteydessä 2004. Autamme myös erikoisempien meren herkkujen kanssa, kerrothan meille toivomuksesi! Ota yhteyttä tai poikkea käymään, suunnitellaan yhdessä! Halli Oy:n perustivat hovioikeuden neuvos Oskar Rewell, läänin arkkitehti A W Stenfors ja pankinjohtaja K H Majantie vuonna 1900. Jälkimmäinen osa, niin sanottu ylähalli, joka rakennettiin myös Stenforsin piirustusten mukaan, valmistui vasta vuonna. Meiltä saat myös sesonkituotteina hirven ja poron lihaa, kysy lisää! Kesä tuli vihdoin ja savukalatiski täytetty juuri sinua varten! Vaasan ainoan kalaan erikoistuneen liikkeen löydät Kauppahallista. Kenan omistama Vest-Ravintolat Oy on jo useamman vuoden ajan kuulunut Suomen menestyneimpien ravintolayritysten joukkoon. Kulkuyhteys näiden kahden välille avattiin vuonna. Taggar du fem kompisar deltar du dessutom i utlottningen av två inträdesbiljetter till den godaste festivalen i Finland, Lakrits- och salmiakfestivalen i Helsingfors 26-27.

Next

Kellarikeittiö

kauppahalli vaasa

Käymisen arvoinen paikka, mutta hienoinen pettymys kun pikkuputiikkeja. Tule kauppahalliin syömään lounasta, nauti päälle vaikkapa kuppi cappuccinoa ja osta kotiin mukaan tuoreita eineksiä - kaikki helposti saman katon alta! Vuodesta 1963 lähtien asiakkaat ovat voineet kulkea vapaasti ylä- ja alahallin välillä kulkuyhteyden kautta. Tilauspalvelu ravintoloille ja yksityisille Valikoimistamme löytyy paljon tarjottavaa kalaruoan ystäville. Esimerkkejä tuotevalikoimasta: Ruokaleipä, kahvileipä, saksanpähkinäleipä, pikkuleivät, leivokset, kakut, voileipäkakut, hääkakut, sesonkituotteet. Detta är en provperiod i juni och juli.

Next

Bistro Vaasan Kauppahalli, Vaasan ravintola

kauppahalli vaasa

Meiltä löydät Merenkurkun tuoreet kalat, Sundomin savukalat, äyriäiset ja kalasäilykkeet sekä sesonkituotteet kuten hapansilakkaa, nahkiaisia, lipeäkalaa, eläviä rapuja ym. . Kun toimimme näin, myymätöntäkään ruokaa ei jää pois heitettäväksi ja toimitusvarmuutemme on lähes 100%. Katso lisätietoja tai hallitse asetuksia. Matkassasi on liian monta kohdetta. Hintoihin kuuluu vesi, kahvi ja tee.

Next