Karhu villasukat. Karhu 2019-12-06

Lumoava Tekstiilityö: Karhu

karhu villasukat

Kerroksen alkamiskohdan erotat helposti luomislangan hännästä 1. Aloitus Luo kahdelle puikolle jotta reuna ei kiristä 44 48 52 s ja jaa silmukat neljälle sukkapuikolle, 11 12 13 s kullekin. Nyt on suvussa monta mustasukkaista miestä, Murrrr : Pojalle koko sekä kummipojalle koko 41. Nyt kun isälläni oli syntymäpäivä, etsin kyseisen mallin käsiini. Yksinkertaistettu ohje sukkiini kuuluu jotakuinkin näin: Luo 15s per puikko. Tämä kommentti oli eksynyt roskapostien joukkoon ja huomasin sen vasta nyt.

Next

Lankapirtti: Karhusukat

karhu villasukat

Jos haluat kuvitetun ohjeen paperilla, printtaa se alla olevan linkin kautta löytyvästä pdf-tiedostosta. Tee aloitussilmukka, jätä pitkä häntä silmukoiden luomista varten. Tuotevalikoimasta löytyy monenmoista: koruja, sisustustuotteita, lastenvaatteita, villasukkia ja asusteita - kaikkea kivaa itselle tai lahjaksi. Olin jo aikaisemmin ihastellut kyseisiä karhusukkia, jotka tulivat eteeni milloin missäkin ja suunitellut niiden tekoa isälleni, joka on suuri karhuoluen ystävä. Kun työssä on silmukoita 44 48 52 s, lopeta kavennukset. .

Next

Karhu sukka

karhu villasukat

. Näin ollen jos Karhu juoksulenkkarit eivät vastaa odotuksiasi, voit palauttaa ne nopeasti ja vaivattomasti. Neulo yhtä monta välikerrosta ennen seuraavia kavennuksia kuin kavennusten välissä on silmukoita. Neulo toisen puolikkaan kaksi viimeistä silmukkaa yhteen puikon lopussa vasemman puoleinen ympyrä. E n nimittäin ymmärrä, miten onnistuin olemaan niin saamaton näiden sukkien ja kaikkien muidenkin käsitöiden suhteen kesän aikana, joten valmiiksi sukat tulivat vasta kesän päätyttyä.

Next

Karhu sukat

karhu villasukat

Tuleeko 16s liian isot, etenkin jos se onkin 7 -veikasta tehty? Kun olin jo toista sukkaa tekemässä, tuli mieleeni, että olisin voinut tehdä karhut sukkien sivuille, siis karhut molemmnin puolin. . Villasukat ovat mainio lahjaidea, eikä ihme että ne ovat kestosuosikki myös pukinkonttiin! Muistakaa, että Karhu-logolla varustettuja tuotteita ei saa myydä. Omaan jalkaan pikkuisen isot, joten lahjalaatikkoon menevät odotteöemaan oikeita jalkoja. Nämä ovat neulottu tottakai Novitan 7-veljes langasta ja puikot olivat myös perus 3. .

Next

käsitöitä ja lasi viiniä: Karhusukat

karhu villasukat

Kilkkaa haluamaasi ohjetta, pyydä sitä kautta, että pääset avaamaan ohjeen. Sukan pohjaan tein vuorotellen mustalla ja sinapillapystyraitaa. Luo silmukat kahdella puikolla tai yhdellä paksummalla puikolla, jotta reunasta tulee tarpeeksi joustava. Nurja silmukka: Tuo lanka oikean puikon eteen. Jokaisen kavennuskerroksen jälkeen vähenee aina yksi välikerros. Karhu Trampas mallissa on panostettu mukavuuteen: kengät kantapäässä on pehmeä päällyste, joka antaa tehokkaan suojan akillesjänteelle. Ompele aloitus langalla kantapää kiinni.

Next

Karhu Kengät Netistä

karhu villasukat

Janne-langassa ei nimittäin ollut mieleistäni väriä ja kokeilin ohuempaa Maijaa, jossa oli sopiva väri tarjolla. Niitä on yhtä monta kuin yhdellä puikolla on silmukoita. Tee sitten kavennuksia puikon keskellä ja lopussa. Tänä päivänä yrityksen valtavaan valikoimaan kuuluvat juoksu- ja vapaa-ajan kenkien ohella vaatteet sekä ammattilaisurheiluun suunnitellut kilpa-asut. Nyt arjen tasaannuttua, kaivoin jälleen puikot kaapista ja muutamassa päivässä neuloin miehelleni uudet villasukat. Neulo välikerros, tee kavennukset kuten edellä, neulo 2 välikerrosta, tee kavennukset, neulo 3 välikerrosta jne. Ajattelin laajentaa neulonta harrastustani blogiin asti.

Next

Tyttö touhuaa: Karhusukat

karhu villasukat

Tästä blogista on tullut itsellekin todella tärkeä. Nämä sukat on kuitenkin tehty lopulta ihan oman ohjeen mukaan. Ylemmässä kuvassa näkyy paremmin oikea väri. Lankana käytin mustaa 7 veljestä ja keltaista Nallea puikoilla 3, mikä teki jäljestä hieman epätasaista, mutta mielummin käytin jämiä pois kuin lähdin lankakaupoille. Välikerrosten määrä vähenee aina yhdellä.

Next

« rosannaofmay: Karhuvillasukat

karhu villasukat

Täältä löydät sukan joka jalkaan, ja vieläpä mitä mielikuvituksellisimmissa väreissä ja malleissa. Nyt kuitenkin täällä on ollut lukijoita enemmän kun olen koskaan uskaltanut edes kuvitella. Suomen mittakaavassa Karhua pidettiin uranuurtajana, sillä se oli yksi harvoista erityisesti urheiluun ja urheiluvälineisiin keskittyneistä yrityksistä. Kantapohjan kavennukset Jatka samaa vahvennettua neuletta kuten aiemminkin. Sopiva koko estää rakkojen ja hankausten muodostumista. Toivottavasti tämä väri joskus vielä Novitan mallistoon tulisi takaisin.

Next