Julekongen sang. Μεταλλικα κρεβατια με στρωμα προσφορες 2019-12-01

Valley of Knights

julekongen sang

Jeg ville savnet mine dyr veldig hvis jeg skulle vært borte så lenge. Pappa hadde heller ikke smakt det, og ville vise oss at det ikke var så ille. Her er Håkon, Mateo med beina i været , Deb, Ziggy, Meg og mamma og Vegard Dette bildet har noen andre tatt. Lille Lucy har funnet seg godt til rette hos oss og har blitt 4 måneder. Min vakre vertssøster, Loida, var også madrina. Det var bloggtørken sin det tenker jeg! I begynnelsen kunne jeg ikke bade, men nå er det helt tørt, men jeg har ikke testet å gå i vannet.

Next

Valley of Knights

julekongen sang

Absolutt enkleste sort og gjort på to korte kvelder. Hei Elise og dere andre. I tillegg kommer alle de røde dagene hvor det også er behov for sånne som meg. Han klarer nok det og Ola skal sikkert få en fin bakeopplevelse med sin far og gode kremboller til dessert. Hun og Lurifaks har blitt kjempegode venner og mjauer etter hverandre når de ikke kan se den andre. Nå har jeg fått lest bloggen din og sett på alle bildene. Jeg tror jammen nesten alle byens nye studentene var der og de fleste hadde med seg minst to familiemedlemmer.

Next

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ELISE I AUSTRALIA: 28 desember

julekongen sang

Jeg er ikke helt sikker på hvilke idretter det skal konkurreres i, men tipper i alle fall at fotball, volleyball og basket er på planen. Kjøkkenhagen er full av godis nå. Vi har til sammen ca 100 enheter på avdelingene Regnbuen 0-2 år og Solstrålen 3-6 år. Af mørserbrølet træt forstummer krigens store lazaret: Fredhåbet fødes atter i en krybbe. Her har vi dekket på til julegrøt med mandel Det var pappa som fikk mandelen i år. Sett brettet forsiktig inn i ovn varma til 225 grader.

Next

Eventyråsen barnehage AS: 2018

julekongen sang

Og når gutten er innkjørt i barnehagen er det på tide at mor også finner veien tilbake til samfunnet. Første søndag i advent er unnagjort og vi har hatt en sånn hæsli perfekt dag med sein frokost med egg, sylte og julete, juletrehogst i egen skog, litt utearbeid, inn til middag som åtteåringen erklærte at hun likte!!! Ane, stakkar, har ikke fått noen lue enda, men desember kom med skikkelig kulde, så den tykke tova blånisselua er i daglig bruk og eieren strålende fornøyd ; I januar i år om Iittalas Kivi sånn at jeg skulle huske til denne jula at jeg ønsker meg sånne siden de gir så fint julerødt lys på et pent dekka bord eller i en hvit vinduskarm. Selv om ingen skjønte noe av hva vi sang, så synes de at det var koselig og de likte kjærlighetene : Vårt flotte luciatog : Vi skulle egentlig få hvite lakener av vaktmesterkona der vi bor, men det skjedde ikke. Du skal ikke se bort i fra at dette har vært bra for likestillinga i heimen. Tenkte at jeg kunne skrive litt om skolen vi jobber på. Vi så tasmansk djevel, koala, kenguru, emu og øgler. Vi var der ikke så lenge for det var ikke så mye å gjøre for Vegard, fordi Vegard fikk hele tiden vann i ansiktet, og det likte han ikke.

Next

Eventyråsen barnehage AS: desember 2018

julekongen sang

Ha det fint så lenge og hils til alle sammen fra oss! Jeg har dessuten kjøpt ny voksduk til jul på stoff og stil denne uka, så jeg er godt i rute mao ; Nei det er verre enn som så. Det er koselig med katt i huset : Det er bra at dere får film og bilder av Embla mens dere er på tur - det blir nok godt å se henne igjen om noen måneder. Løsninga ble en lett, bittelitenliten mP3-spiller som i tillegg til forhåndsopplasta musikk, også kunne gi meg nyhetsoppdateringer i et forsøk på å ikke la ammetåka kvele meg helt. Her kommer et knippe fra dagens runde. Men akkurat likestillinga i heimen bekymrer meg særdeles lite, for denne gubben har ordna hjemme alene før. Jeg tror nok likevel ikke helt jeg forsto hvordan alt fraværet ville føles.

Next

JULEHJERTETS JUL: september 2013

julekongen sang

Jeg gleder meg til dere kommer ned hit. Det er mye jeg har lyst til å vise dere. Vi fulgte også med på Julekongen hver dag i desember, men vi tok det opp sånn at vi noen dager så mer enn en episode hvis vi ikke var hjemme eller gjorde noe annet da det gikk på tv. Vi laget en firkant av fyrstikkene og når vi puttet sukkerbiten i midten så beveget fyrstikkene på seg og laget en ny form. Ola ser litt dopa ut, men dette var virkelig det nærmeste vi kom et bilde av oss alle i 2012. En god blanding av norsk nostalgi, klassiske julesanger og gamle, amerikanske slagere med andre ord. Heldigvis for meg var det både passende og nok.

Next

Μεταλλικα κρεβατια με στρωμα προσφορες

julekongen sang

Det har vært noen innholdsrike dager siden jeg sist skrev, vi har blant annet vært i Salinas, vi har flyttet inn der vi skal bo resten av oppholdet, vi har begynt å jobbe på Mushuk Kawsay, vi har møtt de to norske voluntørene som jobber på den samme skolen som oss, vi har spist cuy marsvin , vi har vært med i ungdomsgruppa i kirken og vi har vært på kichwagudstjeneste. Jeg tok derfor en råsjang på at to nøster Silke Alpakka ville være et passende garn og at det ville være nok av det. Vi snakker ofte om henne, og hun som passer henne sender mange bilder og små filmer av henne. Her er meg foran samme bygning i 2007. Jeg må gå til anskaffelse av nye radioer for å erstatte mange av de eldgamle evigvarende. Google hadde som vanlig svaret.

Next

JULEHJERTETS JUL: september 2013

julekongen sang

Her hos oss er det kaldt ute, men ikke snø. Vi bestemte oss derfor for å ta en buss til Cuenca, for så å ta en buss derfra til Cañar. Jeg må få laga en porsjon glutenfri deig etter egen oppskrift senere i desember så det blir kaker på cøliakibefengte meg også. De spekulerte og spekulerte og handla og handla. Ola prater med en nyklekt kylling.

Next

Eventyråsen barnehage AS: 2018

julekongen sang

Når vi puttet zalo oppi så skjedde det egentlig ingenting, fyrstikkene begynte ikke å bevege på seg selv om det egentlig skal bryte overflatehinnen. Håkon ville ta opp alle øglene han så. Her er bilder fra de siste 12 månedene. Vi venter kanskje til den kommer på dvd. Eller første juledag da jeg stupte i seng og han sto opp og dro i julefrokost med ungene. Mosen ble plukka på trilletur i høst og lagt på fast plass i hagen.

Next