Jukka ja eevis. Big Brother 2020-01-23

Vessaseksiä?! BB

jukka ja eevis

Häätöäänestyksen lopputulos kerrotaan Nelosella klo 21 alkavassa Big Brother Suomi -lähetyksessä. Jospa Eevis ja Jukka on niitä. Nykyään Jeevis joutuu nukkumaan muiden asukkaiden kanssa makuuhuoneessa, jossa seksi on kielletty. Mutta ei me siellä kyllä mielellään nukuta, Jukka pohti aamulla Eevikselle ja olohuoneeseen kylpytakissa kömpineelle Kristianille. Lue lisää: Muhinointia muiden edessä Jukka ja Eeva-Leena ovat saaneet keskustelupalstoilla jo oman lempinimen. Hän kuuntelee hetken pariskuntaa, kunnes työntää kainalossa olevan apina-pehmolelun vessan oven alapuolelta.

Next

Big Brother

jukka ja eevis

Muita asukkeja kaksikon sekstailu alkoi ärsyttää jo siinä määrin, että Big Brother komensi parin nukkumaan yönsä makuuhuoneessa muiden luona. Haluan ihan mielelläni pitää sinkkustatukseni. Hempeilyt eivät kuitenkaan lopu, sillä hetken päästä Eevis pyytää Jukalta, voisiko tämä hieroa häntä vielä tänään. Big Brother Suomessa lempi roihuaa täydellä liekillä. Ei kukaan ala tuollen yks kaks hulluna sekstaamaan tuollaisessa paikassa ja kertomaan itsestään yli-inhottavuuksia. He tekevät sitä kuitenkin tavallaan muiden nähden.

Next

Eevis ja Jukka harrastivat jälleen seksiä Big Brotherissa

jukka ja eevis

Lue myös: Hän kertoi vakavan parisuhteen olevan hänen tavoitteenaan, mutta Eeviksen näkemys omasta tulevaisuudestaan on hyvin erilainen. Eevis kertoi Iltalehdelle, että suhde oli ohi ja että hänelle jäi Jukasta ristiriitaiset fiilikset. Kyseinen sääntö on aiheuttanut harmaita hiuksia eritoten Jukalle ja Eeva-Leenalle, jotka ovat harjoittaneet yön pikkutunteina lemmenleikkejä olohuoneessa. Vaikka läheisyys on ilmeistä, ei kaksikko juuri puhele suhteensa laadusta. Pari hautautui muiden valvovien silmien alla peiton alle, joka alkoikin lopulta heilumaan rytmikkäästi. Aina ihmissuhteisiin liittyy tunteita, mutta onko ne pitkäkestoisia ja missä tilanteissa ne herää.

Next

Peitto heiluu BB

jukka ja eevis

Seiskan lukija on nyt bongannut Jukan ja Eeviksen ostoksilta Itä-Helsingissä ja pyysi saada ottaa heistä kuvan. Mira poistuu lopulta paikalta Kristian perässä, joka kääntyy kuitenkin takaisin hiirenhiljaa. Mulla on lähtenyt jo monta kertaa lapasesta, Eevis totesi miehille. Siitä huolimatta pari muhinoi keskiviikkoaamuna kaikkien edessä. Ja onko niin, että fyysiset tekijät laukaisee ne, Eevis pohti. Pari kuherteli ensin sisätiloissa muiden silmien alla, mutta huomasi ettei muhinointi oikein ollut toisten mieleen, joten he siirtyivät pihalle kahdestaan peiton alle.

Next

Big Brother: Jukka halusi keskustella Eeviksen kanssa suhteen laadusta

jukka ja eevis

Jukka ja Eevis kävivät syvällistä keskustelua suhteensa tilasta ja pohtivat, mitä tehdä jatkossa. Mira ja Kristian päättivät ottaa tilanteesta ilon irit. Jukka halusi keskustella Eeviksen kanssa suhteen laadusta, ja Jukka myös nosti esille sen, miten Tupu on puhunut heidän suhteensa puolesta. Eevis ja Jukka viihtyvät hyvin yhdessä. Ei mene kauaa, kun Jukka makaa Eeviksen haarovälissä hipsutellen hänen jalkaansa ja käsiään. Eli jostai tälläisestä fetissistä tässä on kyse.

Next

Vessaseksiä?! BB

jukka ja eevis

Minunkin mielestäni tässä haisee selvästi käsikirjoitus. Asukkaat sopivat jo muutama päivä sitten, ettei kylpyhuoneessa tai vessassa harrastettaisi seksiä, mutta toisin kävi. Jukka ja Eevis ovat harrastaneet jo useana yönä seksiä Big Brother -talossa. Samalla poistat myös mahdollisen Suomi24 Posti -tilisi, mutta et mahdollista Treffit-profiiliasi. He avasivat kylpyhuoneen oven, jotta Jukka ja Eeva-Leena luulivat heidän poistuneen. Vaikka Eevis sanoo, ettei he halua tehdä sitä muiden nähden. Kun Jukka joutui myöhemmin lähtemään talosta, pari tapasi toisensa.

Next

Eeva

jukka ja eevis

Kristian ja Mira jähmettyvät paikoilleen. . Jukka ja Eevis ovat viihtyneet tiiviisti yhdessä koko viikon. Tämän jälkeen peiton alla alkoikin tapahtua ja Eevis näytti olevan hekuman huipulla. Päivän Big Brother -asukkaat joutuivat viettämään käsiraudoissa sääntörikkomuksen vuoksi.

Next

Big Brother

jukka ja eevis

Anonyymi kirjoitti: Luultavasti tuotannon juttu, näin saadaan lisää maksajia. Erityisesti Jodelissa paria kutsutaan yksinkertaisesti Jeevikseksi. Kristian kuunteli rakastavaisten ongelmia sohvalla maaten. Meillä on Jukan kanssa tällainen motiiviristiriita, Eevis sanoi. Oli todella kiva nähdä Jukka, Eevis kertoi. Pari suostui ja molemmat poseerasivat kuvassa tyytyväisen näköisinä. Eevis ja Jukka ovat useana yönä harrastaneet seksiä Big Brother -talossa.

Next

Big Brother: Jukka halusi keskustella Eeviksen kanssa suhteen laadusta

jukka ja eevis

Tänään Big Brother -talosta kotiin lähtee joko Mira, Timo tai Ville. Jotenkin koin vieraantuneeni kaikista talon asukkaista, myös Jukasta. Kyyhkyläiset vetäytyivät iltayhdeksän jälkeen vessakoppiin muhinoimaan, mutta intiimi hetki jäi lyhyeksi. Sunnuntaina Jukka pohti ensitöikseen nukkumisasioita. Jukka haluaisi jatkaa Eeviksen vieressä nukkumista myös makuuhuoneen puolella. Kristian ja Mira eivät voi olla kuulematta pariskunnan touhuja.

Next

Eeva

jukka ja eevis

Toimittaja Mari Pudas ja Big Brother -voitta Niko Nousiainen käyvät läpi talon tapahtumia. He viettivät yhteisen yön, mutta sen jälkeen molemmat ilmoittivat julkisuuteen jatkavansa ystävinä. Jotkuthan harrastaneet seksiä yleisillä paikoillakin, puistoissa jne. . Mira poistuu lopulta paikalta Kristian perässä, joka kääntyy kuitenkin vielä kerran takaisin. Illalla kahleet irrotettiin ja yönsä pariskunta vietti olohuoneessa, jälleen kerran. Että millainen sä sit kännissä oot, Eevis sanoi.

Next