Jensen grundskola göteborg. Aktuell statistik för JENSEN grundskola Göteborg i Göteborg 2019-12-01

Grundskola i Göteborg

jensen grundskola göteborg

Skolan strÀvar efter att vara det frÀmsta valet för alla som vill nÄ sin fulla potential. Andelen behöriga lÀrare som arbetade pÄ skolan minskade med 6. Skolkollen Àr en fantastisk medborgartjÀnst som ger er möjlighet att bli Àn mer tillgÀngliga för förÀldrar och elever utan extra arbete. Skolans ambition Àr att alla elever skall kunna nÄ de högsta kunskapskraven. Den teoretiska undervisningen varvas med projektarbeten, studiebesök, gÀstförelÀsningar, fallstudier och seminarier. Vi har behöriga och kunniga studie- och yrkesvÀgledare som kan svara pÄ dina frÄgor kring program, kurser, behörighet och meritpoÀng.

Next

JENSEN gymnasium Göteborg

jensen grundskola göteborg

HĂ€r hittar du bland annat lovdagar, lĂ€nkar till frĂ„nvarorapportering, matsedel och kontaktuppgifter till skolans personal. Dessa elever har skrivit otroligt gripande ansökningar dĂ€r de verkligen visat stor mognad och empati för andra mĂ€nniskor. Du fördjupar dig inom ekonomi, entreprenörskap och samhĂ€llsfrĂ„gor. Passa pĂ„ att besöka oss pĂ„ Öppet hus och stĂ€ll frĂ„gor eller hör av dig för att boka in ett besök dĂ€r du fĂ„r följa en klass under en skoldag! VĂ„ra sjuor fick i uppgift i svenska att skriva brev som skulle se ut och lĂ„ta som om de kom frĂ„n Ă€ldre tid och de sĂ„g verkligen till att bĂ„de skriva som om breven var gjorda för flera hundra Ă„r sedan och fick dem Ă€ven att se ut som om de var riktigt gamla. Inför kommande lĂ€sĂ„r informeras dock elever och vĂ„rdnadshavare om att förvĂ€ntningarna pĂ„ dessa kommer höjas ytterligare.

Next

JENSEN gymnasium Göteborg

jensen grundskola göteborg

Steg för steg Steg 1 - Sök plats i vÄr kö StÀll ditt barn i kö via vÄr hemsida. Vi tar dina studier pÄ allvar, lyssnar pÄ dig och ger dig stora möjligheter att pÄverka din egen utbildning. Generellt Àr dock bedömningen att gruppen elever som söker sig till Spets eller Tempo Àr nÄgot mer homogen Àn i vanliga klasser. VÄr inriktning bygger frÀmst pÄ studier i psykologi, pedagogik, kommunikation och ledarskap. Skillnaden mellan Tempoklass och Spetsklass, Àr att Tempoklass siktar pÄ högre nivÄ i samtliga Àmnen, medan Spets-klasserna i regel fokuserar pÄ ett fÄtal Àmnen. Under din gymnasietid kommer du fÄ utveckla din kommunikativa förmÄga sÄvÀl som problemlösning och att arbeta i grupp tillsammans med andra. Hög nivÄ under lektionerna i kombination med omfattande utdelning av lÀxor, Àr nÄgot som kommer prÀgla upplÀgget.

Next

Om skolan

jensen grundskola göteborg

Under 2018 hade skolan en lÀrartÀthet pÄ 5. För andra Äret i rad genomför vi vÄr tredagars studieresa till Krakow och Auschwitz med nÄgra elever frÄn Ärskurs 9 som en del i vÄrt frÀmjande och förebyggande arbete kring likabehandling. Effektiva planer, rutiner och konsekvenser. Av de lÀrare som arbetade pÄ skolan under 2018 var 34. Det innebÀr att du Àr redo att börja arbeta direkt efter studenten eller för att jobba extra som exempelvis ekonomi- eller marknadsassistent parallellt med dina vidare studier.

Next

Om skolan

jensen grundskola göteborg

PÄ kort tid har vi blivit en av stadens mest eftersökta skolor. PÄ frÄgan om huruvida medarbetarna trivs med varandra samt frÄgan om de anser att de bemöts med respekt av varandra och av cheferna sÄ svarar de 4,92 pÄ en femgradig skala. DÄ fÄr ni alla möjligheter att berÀtta hur ni arbetar, visa upp era goda resultat och vad som Àr fördelarna med just er skola, för bÄde förÀldrar, elever och potentiella medarbetare. VÄra elever uppskattar att gÄ pÄ en skola dÀr mÄnga satsar pÄ sin utbildning, och de tycker om skolans centrala lÀge. Nationell inriktning: Ekonomi Visa beskrivning Ekonomi Àr ett brett program som ger dig mÄnga valmöjligheter i framtiden. Allt ni behöver göra Àr att uppgradera till Skolkollen Premium! Under 2018 gick det 207 elever pÄ skolan jÀmfört med föregÄende Är 2017 dÄ antal elever uppgick till 206 st.

Next

JENSEN grundskola Göteborg Viktoriagatan 17, Göteborg

jensen grundskola göteborg

Rektor Sebastian Vanneryr Tel: 076 007 74 75. De trivs i en atmosfÀr dÀr alla siktar mot toppen. Steg 4 - Prova pÄ dag Vissa Är organiserar skolan dessutom en obligatorisk prova pÄ dag. Det kallar vi för engagemang i uppgiften. Antagningsprocessen syftar Àven till att effektivisera arbetet för antagningsansvariga.

Next

Aktuell statistik för JENSEN grundskola Göteborg i Göteborg

jensen grundskola göteborg

All information uppdateras automatiskt vilket gör att er profil alltid Ă€r aktuell. Samtidigt kan Tempoklass passa bĂ€ttre för nĂ„gra och sĂ€mre för andra. Även om skolan redan har en profil som fokuserar pĂ„ att bli bĂ€ttre pĂ„ att anpassa undervisningen Ă€ven till de högpresterande eleverna, lanseras nu vad vi kallar för Tempoklass. All statistik som vi fĂ„r frĂ„n Skolverket gĂ€llande skolor Ă€r uppdelad i dessa olika skolenheter. Den statistik som vi fĂ„r frĂ„n Skolverket Ă€r uppdelad i olika skolenheter. Eftersom skolan har en tydlig profil, Ă€r det viktigt att sökande tidigt fĂ„r full insyn i vad det innebĂ€r att vara elev pĂ„ skolan. Utbildningen ger dig fördjupad kunskap inom ekonomi, lagar och regler vilket Ă€r nödvĂ€ndig för att förstĂ„ hur individer och företag fungerar och samverkar i dagens samhĂ€lle.

Next

JENSEN gymnasium Göteborg

jensen grundskola göteborg

Vi har dock valt att slÄ samman och visa den samlade statistiken för respektive skola pÄ ett och samma stÀlle dÄ vi anser att det gör det mer lÀttöverskÄdligt för elever, förÀldrar och lÀrare. Den första Tempoklassen startar höstterminen 2020 i Äk 8. Grundskolan i Kvarnsjön kommer att erbjuda plats för ca 600 elever frÄn förskoleklass till Äk 9. Det Àr trÀning för verkligheten! Steg 3 - BekrÀfta att intresset till skolplats kvarstÄr Efter öppet hus eller informationsmöte behöver man bekrÀfta att man varit pÄ mötet och att intresset kvarstÄr. Trygghet och respekt Trygghet och respekt Àr viktiga nyckelord för oss och det visar vi genom att ha höga förvÀntningar pÄ dig som elev och pÄ din förmÄga att lyckas, samtidigt som vi ger dig hjÀlp, stöd och coachning nÀr du behöver.

Next

Kontakt

jensen grundskola göteborg

Vi anser att de elever som söker till denna klass skall ha uppnĂ„tt en viss Ă„lder, samt att man fĂ„tt kĂ€nna pĂ„ högstadiets första Ă„r innan man beslutar sig för om man önskar ett Ă€nnu högre tempo. Skolkollen Ă€r en medborgartjĂ€nst för snabb, samlad och garanterat aktuell information om din eller ditt barns skola. Var noga med att skriva rĂ€tt personnummer och att vĂ€lja sökt Ă„rskurs och önskat startĂ„r. Utöver trygghet och studiero i toppklass, lockas skolans elever av högre tempo, avancerad nivĂ„, mycket lĂ€xor och fler prov. Campus Kvarnsjön År 2020 startar vi en helt ny förskola och grundskola i Kvarnsjön, Botkyrka kommun! Observera att endast de som fĂ„tt en inbjudan och som anmĂ€lt sig via utskickad blankett fĂ„r plats pĂ„ dessa möten.

Next