Jag kommer hem igen till jul. Jag Kommer Hem Igen Till Jul (2019) 2019-12-25

JAG KOMMER HEM TILL IGEN TILL JUL

jag kommer hem igen till jul

Simon dÀremot tar lÀtt pÄ det hela, tills gamla minnen vÀcks till liv och han konfronteras med begravda familjehemligheter. I det lilla samhÀllet finns, förstÄs, en mÀngd mörka hemligheter och i familjen i synnerhet. Anja Lundqvist och Rennie Mirro Àr övertygande som det selfie-fotande paret som inte vill inse att de kanske inte borde vara ett par. NÄgra teatraliska repliker fÄr man dock rÀkna med, nÀr musikalstjÀrnan gör sin första stora roll pÄ bio. Jag Kommer Hem Igen Till Jul Filminformation VÀrldsstjÀrnan Simon kommer hem till Sverige för att fira jul.

Next

Peter Jöback gör ”Jag kommer hem igen till jul”

jag kommer hem igen till jul

Johannes Bah Kuhnke Àr mycket trovÀrdig och matchar Jöback fint som hans storebror, en sammanbiten tvÄbarnsfarsa som styr upp traktens traditionella julkonsert. Anders, som alltid levt i skuggan av sin bror, Àr inte helt nöjd med detta. Simon dÀremot tar lÀtt pÄ det hela, tills gamla minnen vÀcks till liv och han konfronteras med begravda familjehemligheter. Inget ont om Jöback och musikaler. Filmen Àr hans show, men för den sakens skull Àr det inte hans enmansshow.

Next

Jöback har huvudrollen i kommer hem igen till

jag kommer hem igen till jul

DÄ sÄg han det som ett misslyckande, en sista utvÀg för en misslyckad artist, men det skulle visa sig bli hans största framgÄng med 600 000 sÄlda exemplar. UpplÀgget Àr inte helt olikt det frÄn Tomten Àr far till alla barnen 1999 , men till skillnad frÄn den filmen Àr Jag kommer hem igen till jul ingen komedi, utan snarare ett melodram. Och innan dagen börjat, Àr kvÀllen redan hÀr men jag vet att jag Àr framme snart och jag vet att du Àr dÀr. Men mer drama ska blossa upp runt denna dramaqueen, och under nÄgra decemberdagar kommer Simon och familjen fÄ riva upp en hel del gamla sÄr. NÀr det tangerar verkligheten, sÀger han.

Next

Recension: ”Jag kommer hem igen till jul” blandar humor och allvar.

jag kommer hem igen till jul

Regissör Ella Lemhagen lyckas sÀtta fingret pÄ en nÄgot tabubelagd del av det svenska firandet, nÀmligen hur vi klistrar pÄ ett leende och lÄtsas att allting Àr sÄ lyckligt. Alla filmens skÄdisar fÄr ta plats pÄ sitt vis. Simon, a world-renowned artist, is coming home to Sweden to celebrate Christmas. Men sÄ gick jag in i studion med Lars Halapi och nÀr jag började sjunga sÄ bara sprack det för mig. Inte minst som publiksiffrorna för Ärets svenska filmer sviktat betÀnkligt. Jag blev vÀldigt positivt överraskad av detta upplÀgg. Jag vill inte spoila vad som hÀnder men det har varit vÀldigt stundtals vÀldigt rörande att spela in.

Next

Jag kommer hem igen till jul (2019)

jag kommer hem igen till jul

Att veta vad karaktÀrerna döljer för varann, att kÀnna vad en person kÀnner men inte vÄgar sÀga, bidrar till spÀnningen - man bara vÀntar pÄ att sanningen ska explodera. . Vem vill brÄka pÄ sjÀlvaste julafton, liksom? Peter Jöbacks egna jular Hans egna jular beskriver han som delvis kaosartade, delvis vÀldigt fina. Filmen Àr producerad av Miso Film i samproduktion med bland andra Film i VÀst och under tisdagen var Peter Jöback i Göteborg för att göra intervjuer. Och Suzanne Reuter som den cancersjuka mamman till bröderna fÄr briljera i sin gestaltning av en karaktÀr som vÀxer mer och mer under resans gÄng.

Next

Recension: Jag kommer hem igen till jul (2019)

jag kommer hem igen till jul

Men först lite om filmens handling. Men i en huvudroll i en film har jag aldrig sett honom agera förrut. Med karaktÀrer som Àr bÄde inspirerade, roade och skrÀmmande Katla! Simon dÀremot tar lÀtt pÄ det hela, tills gamla minnen vÀcks till liv och han konfronteras med begravda familjehemligheter. Tjocka slÀkten Àr samlad med mamma Suzanne Reuter i spetsen, hon som omsorgsfullt klipper ut och sparar varje tidningsartikel om honom, och brorsan Anders Johannes Bah Kuhnke , ortens kapellmÀstare som sedan barnsben fÄtt stÄ i skuggan av Simon och hans sÄngtalang. Halvdan och övertydlig familjedramatik i juletid.

Next

Jöback har huvudrollen i kommer hem igen till

jag kommer hem igen till jul

NÀr slÀkten sluter upp försöker alla lÄtsas som om allt Àr bra. Men det döljer sig ocksÄ andra hemligheter i familjen. Men det gÄr inte att trycka tillbaka de ouppklarade konflikterna. Men eftersom min dator krashade dÄ jag kom hem efter biobesöket sÄ kommer en recension dÀr jag berÀttar vad jag tyckte om filmen först nu nÀr jag sitter framför min nyinköpta dator. Simons storebror Anders spelas av duktiga Johannes Bah Kuhnke, som vÀl haft bÀttre filmer att agera i arrangerar en Ärlig julkonsert och Simon har övertalats att vara med.

Next

JAG KOMMER HEM TILL IGEN TILL JUL

jag kommer hem igen till jul

Julmat, julpynt och mycket snö Àr det och bilder frÄn lantlig kyrkomiljö, scener som vÀl Àr tÀnkta ge gemytlig julkÀnsla. VÀrldsstjÀrnan Simon Peter Jöback kommer hem till Sverige för att fira jul. The concert is very important to Anders, who has always lived in the shadow of his talented brother. Att hÄlla god min runt slÀktingen man hatar - Àr det verkligen rÀtt? Anders Johannes Kuhnke , som fÄtt nöja sig med att stanna i hembygden och leda kyrkans kör, blir dÀrför mÄttligt road över Simons Äterkomst och den enorma uppmÀrksamhet den vÀcker i bygden. Men som man kanske kan vÀnta sÄ kommer familjehemligheterna upp till ytan och julen blir inte sÄ sockersöt och pepparkaksdoftande som alla hade vÀntat sig.

Next