Iphone er deaktivert koble til itunes. er deaktivert, Koble til itunes. 2019-12-22

NR

iphone er deaktivert koble til itunes

Når det er på tide å gjenopprette enheten, velger du Gjenopprett fra iTunes Backup og velger den nyeste sikkerhetskopien som er tilgjengelig. Vi har tatt deg effektive løsninger for å få enheten fast! Det enkleste er å ganske enkelt ikke skrive inn feil passord gjentatte ganger, noe som forhindrer iPhone i å låse opp og deaktivere seg selv. Her er diagrammet for meldingene når du skriver inn feil passord i iPhone. Det rare var at jeg hadde opptil 5 forsøk og jeg er 100% sikker på at jeg skrev koden riktig. Og til slutt, som vi allerede har nevnt flere ganger, gjør du alltid regelmessige sikkerhetskopier av enheten, bare hvis du må gjenopprette den for å gjenvinne tilgang.

Next

iPhone er deaktivert koble til iTunes

iphone er deaktivert koble til itunes

Del 3: Tips Tips 1. Anonym poster: c3bc922b929f6a622e81d33cf960df3f Koble til iTunes som det står. Avhengig av din internett hastighet, vil det bli gjenopprettet til fabrikk scenen og du vil bli møtt med velkomstskjermen. Når du følger meldingen og kobler iPad til iTunes, er det mer irriterende at iTunes ikke gjenkjenner iPad. Hvis du vil fikse dette problemet, er du heldig, fordi vi vil fortelle deg flere enkle metoder for å kvitte seg med dette problemet innen få minutter.

Next

iPhone er deaktivert

iphone er deaktivert koble til itunes

Men jeg forsøkte ikke å låse opp min iPhone, så hvorfor sier den at den er deaktivert? Den åpenbare løsningen i dette tilfellet er å vente på minuttet eller flere for å passere, og skriv deretter inn det riktige passordet for å låse opp iPhone-enheten og omgå den deaktiverte meldingen. Sett på en annen enhet Gå til icloud. Hva problemet er, vil vi skal dele årsakene til dette problemet og løsninger gjennom denne veiledningen i dag med vår iPhone-brukere. Rengjør ladestikkporten Hvis ikke, sjekk ladekontaktporten for å se om det er støv eller bomull for å tette det slik at iPhone ikke kobler til iTunes. Dette vil slette alt, men så kommer dere i det minste inn på den igjen.

Next

Ipad deaktivert, koble på itunes.

iphone er deaktivert koble til itunes

Når den er helt slettet, kan du sette opp enheten som ny. Etter en stund, låseskjermen på iPhone vil bli fjernet. Hvis de har kjøpt supportavtale, kan vi også fjernkoble oss på nettbrettet deres for å løse problemet. Dette skjer overraskende ofte hvis du holder en iPhone i en travel lomme eller legger hendene i lommene dine ofte. Vennligst les videre og lær. Slik tilbakestiller du det uten å gjenopprette iPhone eller iPad iPhone er deaktivert, Koble til iTunes Hvis seks forskjellige, feilaktige passord blir lagt inn i enheten, ser du varselet ovenfor.

Next

Hva skal jeg gjøre hvis iPhone ikke vil koble til iTunes

iphone er deaktivert koble til itunes

Trinn 5 iTunes vil si at iPhone er oppdaget i gjenopprettingsmodus. Nå blir ikke gutten happy, tviler på at han har sikkerhetskopiert i det siste så da mister han alt sammen da? Du kan låse opp deaktivert telefonen ved hjelp av en frigjøringsverktøy, iCloud, iTunes, gjenopprettingsmodus, etc. Hvilken metode skal du bruke til iPad eller iPhone? Dette vil åpne all informasjon om enheten din og hva som skjer. Her er fremgangsmåten for å sette den opp. Eller du kan prøve å fikse dette problemet med iCloud uten å installere noe på datamaskinen. Den feilstaving av nøkler kan være en annen grunn bak å bli låst på enheten, hvor tastene blir trykket ved et uhell i vesken eller lommen.

Next

Ipad deaktivert, koble på itunes.

iphone er deaktivert koble til itunes

La oss se hvordan hjelper deg med å omgå iPhone låseskjermen. Nedenfor er uriktige oppføringer og enhet lås klokkeslett. Hvis du ikke kan vente, eller hvis du ikke kjenner passordet, må du sette iPhone i gjenopprettingsmodus og gjenopprette den. Hold inne begge knappene til du ser skjermbildet for gjenopprettingsmodus. Denne feilen er svært vanlig mens du bruker iPhone og så mange iPhone-brukere opplever dette problemet med deres iPhone. Hvis du har glemt passordet, åpner du samme nettside som ovenfor og velger Nullstille passord. Du kan bruke iCloud til jevnlig.

Next

er deaktivert, Koble til itunes.

iphone er deaktivert koble til itunes

Deretter kan du prøve å fikse det ved å følge bellowing-trinnene: Trinn 1. Del 4: Hvordan løse problemet når iPhone sier kobler til iTunes? Tipper han har lært en lekse om sikkerhetskopiering nå ja Anonym poster: c3bc922b929f6a622e81d33cf960df3f Det fulgte med ipad'en ja. Vent til prosessen er ferdig, og nå kan du konfigurere iPhone uten iPhone er deaktivert melding. Disse metodene kan hjelpe deg å løse denne problem. Hvis du ikke vet iPhone-passordet og du ikke har en sikkerhetskopi, blir dataene på iPhone slettet og tapt for alltid. Bruk gjenopprettingsmodus for å tilbakestille den deaktiverte iPhone eller iPad Det er noen forskjellige grunner til at du må kanskje ty til gjenopprettingsmodus for å gjenopprette enheten din: Hvis du ikke har synkronisert enheten til iTunes eller sikkerhetskopiert til iCloud, hvis iTunes ikke gjenkjenner enheten din eller sier iPhone eller iPad er i gjenopprettingsmodus, eller hvis skjermen er frosset på Apple-logoen uten fremdriftslinje.

Next

Deaktivert iPhone

iphone er deaktivert koble til itunes

Feilen er iTunes ikke kan koble til enheten fordi den har et passord brukes. Ikke desto mindre kan dette skje når du setter iPhone i hoftejakklommer, lommebok med lommer foran eller pouches og skjermen er våken. En iPhone vil bli deaktivert etter seks forskjellige mislykkede passordforsøk. Deretter kan du gjenopprette fra en sikkerhetskopi. For dette problemet kan du vente 1 minutt eller mer per iPhone instruksjoner, og så igjen angi riktig passord og låse opp iPhone. Start datamaskinen på nytt På Windows, klikk på pilen i nærheten av strømknappen, og velg Restart-alternativet til. Men før du starter, bør brukerne ta en titt på kravene, og så kan de gå videre med veiledningen.

Next

Hva skal jeg gjøre hvis iPhone ikke vil koble til iTunes

iphone er deaktivert koble til itunes

Anonym poster: c3bc922b929f6a622e81d33cf960df3f Det kan godt være den sitter i laderen. Når installasjonen er ferdig, start iTunes på nytt. Ikke slipp når du ser Apple-logoen. Men husk, den kan være meldt stjålet. Vanligvis lanserer iTunes automatisk, bare sørg for at det er den nyeste versjonen av iTunes. Alle 3-metodene vil slette alle innstillingene og innholdet.

Next

Guide: Slik løser du de vanligste iPad

iphone er deaktivert koble til itunes

Jeg er heller ikke helt sikker på hvilken iPhone modell jeg har, men det kan jeg sikkert finne ut hvis det er relevant. Etter fiksering av feilen, du kan gjenopprette dataene tilbake på enheten med iCloud og iTunes. Da jeg prøvde å åpne den ved å føre pilen nederst, mot høyre sto det at jeg skulle skrive inn koden. Det er veldig irriterende når det skjer. Største utfordringen nå blir vel å finne en kabel som kan brukes mellom ipad'en og min pc, fulgte det med da han kjøpte ipad'en tro? Deretter klikker du på Lås opp nå. Dette vil ikke slette dataene på enheten. Dette betyr at iPhone har kommet inn i gjenopprettingsmodus.

Next