Iglu majoitus. Kakslauttanen Arctic Resort 2020-01-01

bsphclacctofficer.online-ap1.com

iglu majoitus

Lumi on meille suomalaisille tuttu elementti, mutta harvempi meistä on yöpynyt sen ympäröimänä. Iglun patiolla vietät iltaa lämpiminä kesäpäivinä Napapiirin luonnon keskellä. Best costumes will be awarded at 16. Kammissa majoitus 4 hengelle, lisäksi kaksi levitettävää vuodesohvaa eli vuodepaikkoja yhteensä 8. Tajuamme, että Torassieppi on täydellinen paikka revontulten ja tähtien tarkkailuun. Huone on tehty kokonaan lumesta ja sänky on koristeltu jääkehikolla sekä yöpöydillä. Iglun patiolla vietät iltaa lämpiminä kesäpäivinä Napapiirin luonnon keskellä.

Next

Iglu

iglu majoitus

Iltaa voit viett√§√§ Hotel Auroran ravintolassamme Lapin ruokael√§mysten parissa. Rantatuvat Luiro Kaksi 4 hengen lomam√∂kki√§ j√§rven rannassa monipuolisten harrastusten √§√§rell√§; kes√§ll√§ kalastus-, marjastus-, vaellus- ja mets√§stysmahdollisuus, talvella helppo p√§√§sy hiihtoladuille ja kelkkareiteille. On May Day 2019 the Fell is full of events, mouth-watering delicacies and a willingness to party. Igluhotelli on todellinen el√§mysmajoitus ymp√§ri vuoden ‚ÄĒ lasisen katon l√§pi voit tunnelmoida kes√§y√∂n mystist√§ valoa, syksyn v√§rik√§st√§ ruskaa ja kev√§√§n ensi s√§teit√§! Osa m√∂keist√§ vuokrattavissa ymp√§ri vuoden. Cross-country skiing and downhill skiing.

Next

LappiPro

iglu majoitus

Lasi-igluissa voi nukahtaa revontulten ja tähtitaivaan alle ja nauttia heti herätessään huikeista tunturimaisemista. Santa's Hotelsin lasi-iglut on tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön. May Day has grown into an event where the fun-loving and relaxed visitors can ski, enjoy themselves and participate in tongue-in-cheek activities. Kemin LumiLinnassa järjestetään myös runsaasti erilaisia tapahtumia. Ympärivuotisen iglumajoituksemme löydät sekä Rovaniemeltä Napapiiriltä että Luoston Hotel Auroran pihapiiristä. Pieni tuuli humisee puiden latvoissa, jotka ovat täällä lähellä.

Next

LappiPro

iglu majoitus

Silloin voi jättää sadesuojan pois ja nukahtaa puiden latvoja tuijotellen. Se sijaitsee kahden kilometrin päässä Ranuan Eläinpuistosta. Vieraiden käytössä myös soutu- ja polkuvene, sup-lauta, potkuri, pulkka ja lumikengät. Suomen lumimajoitustarjonta on pääasiassa keskittynyt Pohjois-Suomeen ja Lappiin, hyvien lumiolosuhteiden ja pitkän talven vuoksi tietenkin. Kiipeämme tukevia portaita ylös puumajan kuistille ja annamme katseen kiertää pientä Emmes-järveä. Koukunperäntie 76, 97665 Pohjasperä puh. Kokonaisen seinustan levyisen ikkunan takana levittäytyy huikea näkymä kohti metsäistä vastarantaa.

Next

Iglut

iglu majoitus

Nukahdamme kuunnellen läheisen huskytarhan asukkien kuutamosonaattia. Mahdollisuus myös saunomiseen, vanha perinteinen puulämmitteinen sauna piharakennuksessa. Mökissä on tupakeittiö, kaksi makuuhuonetta, wc, suihku ja puulämmitteinen hyvät löylyt! Sillä mikä olisikaan mieleenpainuvampi kokemus kuin nähdä maagiset Lapin revontulet? Laaksotie 22, 97700 Ranua puh. Kohde tarjoaa myös oivan tilaisuuden kalastukseen ja patikointiin. Pitempäänkin asumiseen suunnitellut, näppärät 23 m² iglut on varustettu minikeittiöllä ja kylpyhuoneella.

Next

Iglut ja erikoismajoitukset

iglu majoitus

Ilmainen WiFi-yhteys on saatavilla jokaisessa iglossa. Luoston lasi-iglumme ovat täydellinen elämysmajoituskohde ympäri vuoden. Voit nukkua lämpimässä makuupussissa turvassa kylmältä ja pimeältä kaamokselta. Sisään päästyämme päätämme, että öinen vessareissu on sallittu vain äärimmäisessä hädässä. Majoittuessasi Kakslauttasessa Urho Kekkosen kansallispuiston luonto ja Kiilopään upeat reitit ovat suoraan ulottuvillasi. Unohda arki ja koe koko tarina.

Next

Majoitus Inari

iglu majoitus

Osassa igluistamme on rentoutumisen kruunaava sauna. Alakerrassa majoittuu 5 henkeä ja yläkerrassa on 8 vuodetta aikuisille ja lapsille. Domessa ei ole jääkaappia, joten kömmimme päivän aamiaiselle meille osoitettuun hirsimökkiin. Lumi Hotellissa yöpyminen tarjoaa ikimuistoisen unielämyksen. Lasi-iglut ovat auki joka päivä 20. Edessä ei ollut muita igluja eivätkä muiden iglujen valot häirinneet meitä.

Next

bsphclacctofficer.online-ap1.com

iglu majoitus

The distance from the lights of the centre and the unobstructed view of the northern sky from the slope make us an ideal place for admiring the Northern Lights. Back in 2017 we were also recognised in The Leap 100 Fastest Growing Companies 2017. Villa Seppälä on kahdeksan vuodepaikan kohde yli satavuotiaassa hirsitalossa. Iltaa voit viettää Hotel Auroran ravintolassamme Lapin ruokaelämysten parissa. Koska yö on kolea eikä meillä ei ole makuualustoja, viileys hiipii makuupussin läpi. Lumi Hotellissa yöpyminen tarjoaa ikimuistoisen unielämyksen. Hotel Auroran iglumajoituksessa saat hyvän syyn jättää kiireen kotiin ja tarttua hetkeen.

Next

Iglu majoitus

iglu majoitus

November weekends Friday-Sunday at 10-18 Friday-Sunday 16. Lapin puhdas luonto tervehtii jokaisena vuodenaikana. Onko etsinnässä täydellinen irtiotto yksin, tai kenties ihana romanttinen majoitus? Lisäksi majoituspaikassa on sauna, maksuton WiFi ja 24h-vastaanotto. Some igloos have extra beds for max. Napapiirin igluhotellimme sijaitsee noin 500 metrin päässä Rovaniemen suosituimmasta käyntikohteesta eli Joulupukin Pajakylästä. Majoitus Levin Iglut - Golden Crown tarjoaa kaksi erilaista majoituselämystä. Lapin puhdas luonto tervehtii jokaisena vuodenaikana.

Next