Ica maxi erikslund. Maxi ICA Stormarknad Erikslund Traversgatan 12C, VÀsterÄs 2020-01-28

Ica Maxi Erikslund

ica maxi erikslund

Vi vÀrnar om synen och vill ge dig som kund en grundlig kontroll av synen och dina ögons hÀlsa. Ansökan skickas in via Yobber. En bra service tycker vi som den personliga optikern i VÀsterÄs. Vi Àr alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa och duktiga mÀnniskor. Eller en snygg kappa, nya glasögon, ny frisyr? Du har Àven erfarenhet frÄn strategiskt butiksarbete och van av att ha kunden i fokus. Erikslunds handelsomrÄde ligger i de vÀstra delen av VÀsterÄs. Dina viktigaste uppgifter Àr att se till att butiken drivs optimalt, att dina medarbetare motiveras, att vÄra kunder fÄr högklassig service och att omsÀttningen ökar.

Next

ICA Maxi

ica maxi erikslund

FrĂ„gor till din videointervju För att söka tjĂ€nsten hos oss ber vi dig svara pĂ„ en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, lĂ€splatta eller dator med webbkamera. År 2013-2015 blev vi utsedda till Årets HandelsomrĂ„de av vĂ„ra kunder vilket vi Ă€r vĂ€ldigt stolta över. Din bakgrund För att lyckas i den hĂ€r rollen sĂ„ har du en god erfarenhet av att utveckla verksamheter, medarbetare och affĂ€rer för att nĂ„ uppsatta mĂ„l. Vi Ă€r nytĂ€nkare som vĂ„gar agera annorlunda och lĂ„ngsiktigt. Vi söker dig som Ă€lskar serviceyrket, som alltid ser till kundens bĂ€sta med ett leende, som trivs med ett högt tempo och Ă€r en trevlig teamspelare.

Next

Maxi ICA Stormarknad Erikslund Traversgatan 12C, VÀsterÄs

ica maxi erikslund

I dag Àr vi ett av Sveriges största handelsomrÄde med över 160 butiker och 200. PÄ Erikslunds handelsomrÄde har vi 160 butiker och 200 000 kvm handelsyta, som gÀrna vill hjÀlpa dig uppfylla alla dina önskemÄl och mer dÀr till. I vÄr synundersökning ingÄr alltid kontroll av ögonbotten för att utesluta sjukliga förÀndringar, nÄgot fÄ optiker i VÀsterÄs och hela landet erbjuder. VÀlkommen till en lÀttare stormarknad! NÄgot gott till middagen eller varför inte Àta lunch hos oss hÀr pÄ handelsomrÄdet? Vi vill visa Àkta omtanke och glÀdje för vÄra kunder och ge dem en förenklad och bÀttre vardag. Rollen som butikschef Àr verkligen bred och innebÀr kort och gott att du ansvarar för all daglig drift samt Àven utvecklingen av butiksdriften. VÀlkommen till en lÀttare stormarknad! Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller i butiken. Vi tror Àven att du Àr en kreativ person som drivs av att skapa en god kultur bland dina medarbetare dÀr alla kÀnner sig delaktiga.

Next

Catering VÀsterÄs

ica maxi erikslund

Vi har höga och utmanande mÄl för framtiden och vi söker nu en butikschef som har ett stort driv och vill vara med pÄ denna resa. DÀr det blivit Ànnu lÀttare för dig att manövrera vagnar, florera runt bland gÄngarna, hitta varor och handla. VÄr styrka Àr grundliga synundersökningar och ögonhÀlsa. Varmt vÀlkomna till Erikslunds handelsomrÄde! VÀlkommen in till oss pÄ framtidens stormarknad! Till din hjÀlp finns fem direkt rapporterande chefer. Att arbeta med ekonomiskt ansvar Àr inte heller nÄgot nytt för dig. Du Àr ledaren som har modet att driva och stÄ kvar vid de förÀndringar som vi beslutat om. En lÀttare stormarknad, helt enkelt.

Next

Handla online

ica maxi erikslund

Tillsammans arbetar ni stĂ€ndigt mot mĂ„let att höja servicenivĂ„n i butiken och visa omtanke till sĂ„vĂ€l varandra som till vĂ„ra kunder. Det handlar om daglig coaching, uppföljning, tydlig och konstruktiv feedback med ett fokus pĂ„ att utveckla medarbetarna till de allra bĂ€sta och skapa en god atmosfĂ€r. Medoptik grundades av syskonen Peter och Karolin Vetterskog, bĂ„da legitimerade optiker i VĂ€sterĂ„s med optikerexamen frĂ„n Karolinska Institutet och S:t Eriks Ögonsjukhus. Du Ă€r en sann lagspelare utan prestige och du brinner verkligen för att inspirera, motivera, driva utvecklingsarbete och bygga team. SĂ„ gör som 10 miljoner andra besökare, kom och upptĂ€ck vilket fantastiskt handelsomrĂ„de Erikslund Ă€r. Du vĂ„gar tĂ€nka annorlunda och testa nya lösningar samt har lĂ€tt för att fĂ„ med andra. VĂ„ra 175 medarbetare jobbar efter tvĂ„ mĂ„l — att alltid kunna erbjuda dig som kund en fin och vĂ€lfylld butik och att du alltid ska lĂ€mna butiken nöjd! Vi hĂ„ller oss ajour med senaste nytt bland kontaktlinser för att du som kund ska bli sĂ„ klarsynt som möjligt.

Next

Ica Maxi Erikslund

ica maxi erikslund

Som du troligen mÀrkt sÄ har vi gjort en stor ombyggnad den senaste tiden. Vi stÄr för bra service och gÄr kontinuerligt pÄ utbildningar för att hÄlla oss uppdaterade inom branschen och för att ge er det absolut bÀsta resultatet. Ansökan bestÄr av ett par frÄgor frÄn oss som du svarar pÄ med hjÀlp av din webb-kamera eller mobil. Det Àr du som butikschef som utifrÄn ett mycket brett helhetsperspektiv och ett tydligt och gott ledarskap skapar förutsÀttningar för att butikens samlade resurser anvÀnds sÄ effektivt som möjligt. Vi klipper, fÀrgar, permanentar, stylar, trimmar, schampoonerar och sÀljer hÄrprodukter. PÄ omrÄdet hittar du nÄgra av Sveriges största varumÀrken med ett bekvÀmt avstÄnd frÄn varandra, och du har vÀl inte missat att du kan parkera i direkt anslutning till alla butiker pÄ omrÄdet och att det Àr helt gratis. .

Next

Kontakta oss

ica maxi erikslund

Har du frÄgor under tiden ta kontakt med oss, kontaktuppgifterna hittar du i högerkolumnen. Du sÀtter vÀrde pÄ att skapa en lönsam, effektiv och inspirerande butik, sÄ att varje besök i butiken blir en positiv upplevelse för kunden. Som butikschef leder du butikens ledningsgrupp. Du fyndar massor av produkter online pÄ hairandshop. MÄlet Àr att vara bÀst pÄ synundersökning och ögonhÀlsa samt ha kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser. Du Àr ledaren som vÄgar ta plats, lyssnar och tar aktiv stÀllning samtidigt som du har en stor portion ödmjukhet och lyhördhet. Kunden ska i vÄr butik inte bara mötas av bra varor till bra priser, utan vi vill Àven ge kunden en shoppingtur fylld med matinspiration, personlig service och trevligt bemötande sÄ att varje besök övertrÀffar deras förvÀntningar.

Next

Butikschef till ICA Maxi Erikslund

ica maxi erikslund

Har du kontaktlinser sedan tidigare kan du förutom att göra dina kontroller hos oss Àven fÄ möjlighet att prova nyheter. Viktigt för oss Àr Àven att du tidigare haft ett större chefsansvar och har vana att leda via underchefer. Och inte minst sÄ fÄr du chansen att vara mer Àn bara ord pÄ ett papper. VÀlkommen till din familjÀra optiker i VÀsterÄs. Den ger dig möjligheten att presentera dig sjÀlv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrÄgor. Du kommer att ha det fulla ansvaret för personal-, budget- och resultat. Söker du nÄgot till ditt hus, lÀgenhet, bÄt, bil eller cykel? Och nu kan vi vÀlkomna dig till en modernare, bÀttre, roligare, snyggare och luftigare butik.

Next