Hvordan slette gruppe på facebook. Hvordan slette gruppe på facebook? 2019-11-30

[løst] Slette en gruppe på Facebook

hvordan slette gruppe på facebook

Log af Facebook og forsøg at komme på. De sender en sms med en kode du så kan indtaste og dermed få adgang til din profil. Ville det være bedst at gøre forsøget og så slette, hvad der evt. Håber du kan bruge tippet… Hej Jonas For at slette en facebook side, så skal du først være inde på siden og have administrator adgang. Jeg kan simpelthen ikke få slettet den profil, som jeg ikke vil have, de afkræver mig mit telfonnummer for overhovedet at kunne logge på -er det lovligt?? Nederst til høyre Gratulerer, du har nå slettet din konto fra Facebook. Herefter kan du så slette din profil og dine data bliver efterfølgende slettet.

Next

Hvordan slette gruppe på facebook?

hvordan slette gruppe på facebook

. Håber du kan hjælpe dig… Hej, Jeg har selv en privat facebook profil, og så er jeg også administrator for en firmaprofil på Facebook via den private, og da jeg nu har fået rodet godt rundt på den frimaprofil så det ikke er til at finde hovede og hale i, den ligger både som en profil og en side , kunne jeg godt tænke mig at slette frimaprofilen helt og starte helt fra nul igen, med sammen navn, kan det lade sig gøre. I det du lagde billederne op og da du oprettede din profil gav du Facebook råderet og ejerskab over dine billeder. Jeg deaktiverede lige min account, men kom i tanker om en vigtig besked jeg skal have svar på. En side kan like andre sider, og man kan være innlogget som siden sin, slik at man kun ser oppdateringer fra andre sider man liker. Imidlertid kan jeg sket ikke komme i nærheden af kontoindstillinger for fb firmaprofilsiden, og kan ikke finde veje til at få den slettet. Det kan jeg da ikke forestille mig at personen vil have noget imod at overdrage det til jer igen.

Next

Hvordan sletter man en gruppe på facebook

hvordan slette gruppe på facebook

Profilen din, bildene, innleggene og videoene dine og alt annet du har lagt til, blir slettet for godt. Alle kan søke om å bli medlem, men en administrator eller et medlem må godkjenne forespørselen. Det er fordi du tidligere har været logget ind via den browser du har. Grupper kan ikke likes eller følges. Først vil jeg faktisk råde dig til at gå ind og slette alle billeder du har liggende på din profil.

Next

Hvordan sletter man en gruppe på facebook

hvordan slette gruppe på facebook

Og derefter slette gruppen, du kan ikke slette medlemmer af din side. Profilen forsvinner fra Facebook, og du kan velge å ikke motta flere e-poster fra Facebook, og å ikke motta meldinger på Messenger. Jeg har intet med Facebook at gøre faktisk. Håber det kan hjælpe dig. Da får man automatisk oppdateringer fra siden i sin nyhetsstrøm på forsiden av Facebook.

Next

Hvordan sletter man en gruppe på facebook

hvordan slette gruppe på facebook

Du kan enten deaktivere profilen, eller slette den helt. For lang tid siden lavede jeg en gruppe for mit daværende firma, men lukkede min egen private konto, og dette bevirkede at jeg blev slettet som administrator. Før du begynner: Det forutsettes at du har får logget inn på profilen du vil slette. Det er mange andre ting man bør tenke gjennom før man oppretter en side eller en gruppe, men vi håper at denne artikkelen har gitt deg et lite innblikk i forskjellene og kanskje hjulpet deg med å avgjøre hva du skal opprette. Hej — jeg ønsker at slette min Facebook-profil, da jeg næsten ikke har brugt den i en periode på flere år efterhånden. I starten af Facebooks tid, kunne du ikke slette din facebook profil permanent, men kun deaktivere den. Grupper En gruppe kan være åpen, lukket og hemmelig: Åpen Alle kan se gruppen, se hvem som er medlemmer og se innlegg i gruppen.

Next

Ronny's Question

hvordan slette gruppe på facebook

Hej, Vi er en stor international virksomhed som sælger mange forskellige kendte produkter. Jeg kan derfor nu ikke logge på og slette min profil. I går fandt jeg på at trykke på slette knappen på facebookprofilen, men inden jeg gjorde det ændrede jeg administrator personen inde på siden, sådan at jeg nu er personligt er administrator. Jeg har været på facebook i 2 år, vil da godt slette noget af det overflødige og de latterlige grupper, hvis der ikke var nogle medlemmer alligevel. Hemmelig Kun medlemmer kan se gruppen, hvem som er medlemmer og innlegg i gruppen. Derefter kan du logge på Facebook med den anden profil som du ønsker at bevare.

Next

Hvordan sletter man en gruppe på facebook

hvordan slette gruppe på facebook

Å deaktivere en profil er i praksis det samme som å slette den. Du må derfor få tilbake tilgang om du ønsker dette. For å slette kontoen helt trykker du på Din Facebook-informasjon til venstre i Innstillinger-menyen, og velger Slett kontoen og informasjonen din helt nederst. Jeg vil først og fremmest opfordre jer til, om ikke I kan opspore denne person, som jo stadig må være administrator for siden. Hvordan har facebook kunnet se, hvem jeg har fået beskeder fra i min private e-mail?? Når du er logget ud af Facebook, kan du på forsiden, lige under hvor du logger ind, trykke på at du har glemt koden.

Next

Hvordan slette gruppe på facebook?

hvordan slette gruppe på facebook

Det er dejligt frit for mobberne at sidde derhjemme foran computeren og svine andre til i et offentligt forum. Når du er det, bør du kunne slette firma-profilen som administrator. Hej Jeg vil meget gerne slette min facebook profil permanent, og dette er mest fordi jeg ønsker, at nogle af de beskeder, som jeg har sendt til folk, bliver slettet, men af hvad jeg sådan umiddelbart kan læse mig frem til, ser det ud til at dette ikke er muligt. Det kan ramme meget hårdt hos den enkelte der bliver mobbet. Hvordan kan hun få slettet profilen? Er der ikke en måde, man kan gøre det på, ud over at slette sine egne eksemplarer af samtalerne? Sider De fleste bedrifter som ønsker å profilere seg på Facebook oppretter en side. Den er ligesom flyttet et andet sted hen g bliver administreret fra, er overgået til en anden, og burde vel så ikke forsvinde? Å slette kontoen vil si å fjerne den permanent. Den administreres så af din private profil, men det gør jo ikke noget.

Next

Hvordan sletter man en gruppe på facebook

hvordan slette gruppe på facebook

Ellers lad være med at logge på din profil i de 14 dage, da du ellers vil genaktivere profilen. Håber dette hjælper dig lidt. Det kan give anledning til at man gerne vil slette sin profil på facebook igen. Det var altså en profil uden billeder eller nogen oplysninger, men med min e-mail tilknyttet. Kan du ikke bare lade din personprofil være inaktiv? Man kan jo være ligeglad med om ens gamle klassekammerater lige har bagt eller hvad det kan være. Vi har prøvet at skrive til face omkring den er blevet hacket, men igen kommer den frem med den mail, vi har prøvet at skrive vi ikke har adgang til den mail og skrevet en anden mail, men hører intet. Her kommer så mit egentlige spørgsmål: Kan man godt slette sin bruger permanent på Facebook og derefter oprette en ny bruger med samme e-mail adresse? Altså sådan, at man starter fuldstændigt forfra og med samme navn og så videre uden nogen som helst tilknytning til den gamle slettede profil? Det er for at sikre at det ikke er andre end dig der kan logge på din profil.

Next