Hur man löser en rubiks kub 3x3. Hur man löser rubiks kub 2020-01-17

Guide: Hur man löser Rubiks kub

hur man löser en rubiks kub 3x3

. Ét bogstav, betyder at man skal dreje den side en gang med uret. Når du har fundet en sådan brik, på undersiden, eller D, rotere du D indtil den hvide hjørnebrik er under det hjørne den skal placeres på, som vist på billedet til venstre. Friska upp dina Rubiks Kub kunskaper innan du försöker att lösa ett Sudoku Cube. Det finns 3 permutationer för ett hörn kuben, så finns det tre sätt det kan stå inför.

Next

Rubiks Cube: Hvordan man Løser en 3x3x3 Rubiks Cube

hur man löser en rubiks kub 3x3

Jag vill att du ska komma ihåg är att tills du har att lösa dem, bitar som är irrelevanta vid varje steg till exempel när lösa korset, placera av översta lagret hörn bitarna, eller några andra bitar för den delen som inte finns i korset , behöver du inte att uppmärksamma. Det blir svårare, men alla var en gång en nybörjare på kuben. Kun fokuser på den gule side. Byt bara plats på vit-röd och vit-grön kantbit i korset. Vända kuben så att det ansiktet är framsidan vit är fortfarande U förstås. Du kommer att tänka är det lättare, men det inte är riktigt.

Next

Rubiks Kub Lösare

hur man löser en rubiks kub 3x3

Det kan vara utmanande till en början, men det är faktiskt inte så svårt att lära sig lösa , om man vet hur man ska göra. Uttrycken med-och motsols refererar ju till hur solen rör sig på himlavalvet sett från det norra halvklotet. Chúng ta phải học hai thuật toán đối xứng nhau. Det är naturligtvis inte på min uppfinning, emellertid. Nếu không có góc vàng nào ở đúng vị trí, hãy làm thuật toán để sắp xếp lại chúng và xem lại bởi vì chắc chắn lần này phải có một góc đúng.

Next

Rubik's Cube Official Solution 3x3x3 Svenska

hur man löser en rubiks kub 3x3

Å kan jag så kan vem som helst. Tráo đổi vị trí các cạnh tầng cuối cùng Chúng ta có hình chữ thập ở mặt trên nhưng mặt bên các cạnh màu vàng chưa khớp với màu sắc của mặt bên đó. Ja, det finns två andra kant bitar olöst, men oroa dig inte om dem, utföra den rätta algoritmen nedan kommer att lösa dem alltför. Trettio till fyrtio svängar bör räcka men du behöver inte räkna. Så kun fokuser på den gule farve, glem alle andre farver i trin 5 og 6.

Next

Rubiks Cube: Hvordan man Løser en 3x3x3 Rubiks Cube

hur man löser en rubiks kub 3x3

Tips Du kanske vill använda en traditionell Rubiks kub och förvandla det till en Sudoku Cube genom att placera klistermärken på varje ruta. Hver side betegnes med et bogstav. Alla delar: Del 1: Del 2: Del 3: Del 4: Del 5:. Håll kuben så att du växlar dessa kuber, så det finns två fler som måste stängas och utföra algoritmen ovan 1 Följaktligen. När gula rutor är i den övre mitten, mitten och vänster mellan platser, rotera framsidan medurs, överst till vänster, till höger upp överst till höger, rätt ner och front moturs.

Next

Rubik's Cube Official Solution 3x3x3 Svenska

hur man löser en rubiks kub 3x3

Om vita klistermärket i vit-blå lappa är vänd nedåt, hitta andra ansiktet är en del av, håll kuben så att detta andra ansikte är F ansikte vit fortfarande U och slår F2. Vända R2 U F B' R2 F' B U R2 ---b olösta kanten i F och U ansiktet har att gå till R och U ansiktet plats och kanten i L och U ansikten är löst. Metoden är den klassiska och lättast att lära. Rotera hela sekvensen igen om, och endast om, började man med två matchande platser på diagonala hörn. Det beror lite på vad du är ute efter. Att bitarna har hamnat fel kan bero på att man råkat vrida på ett hörn eller att kuben fallit isär och att man sedan byggt ihop den i fel position. Vad du bör göra är att lösa dem en i taget, i ordning, att börja kom ihåg? Om det är i det mellersta lagret, bara nu det översta lagret krävs vägen så att du kan aktivera lappa i till önskad position wit Hough som påverkar andra bitar av korset.

Next

큐브 맞추는 방법

hur man löser en rubiks kub 3x3

Allt som är kvar nu är en moturs fjärdedel-sväng, vilket indikeras med en apostrof efter bokstaven. Bara slå olika sidor slumpmässigt. Om det är i D ansiktet på botten av kuben när vita är på topp , svaret är liknande. Kolla gärna in vår kanal. Att förstå det andra lagret var svårt framtill idag! Det är intuitivt du lära sig det genom att göra det. Hvis der er et 2-tal efter et bogstav, skal siden drejes 180 grader rundt. Gick in på flera sidor och följde stegen långsamt men alltid på det sista steget så blir det fel.

Next

Hur man löser ett Sudoku Rubiks kub

hur man löser en rubiks kub 3x3

Om du tycker det är svårt att lösa de vita hörnen så finns det ett enkelt trick du alltid kan använda, det enda du behöver göra är att komma ihåg en kort algoritm du upprepar tills biten är löst: R' D' R D Ha biten precis under den rätta platsen Främre högra biten på toppenlagret och upprepa algoritmen ovan tills den vita hörnbiten är på rätt plats rättvriden. Hörnet som du ska vända på kommer att bli vänt så att gult är uppåt när det är ett drag kvar i algoritmen. Nu utför algoritmer för 2a och sedan 2b. Jag förväntar dig att förstå hur kubens lite, så i det här avsnittet kommer att vara kortare än först. Jag har sjöbefäls grad och utbildar och ber dig förklara var motsols är om jag står med nosen mot söder och med nosen mot norr… då får du två vittskilda riktningar.

Next

Cách giải mã khối Rubik

hur man löser en rubiks kub 3x3

Till exempel: 'cubie' är orienterade korrekt på rätt plats men inte permuted så vita inte är i upp ansiktet som sig bör. Đầu tiên chúng ta phải định vị chúng và sẽ định hướng chúng ở bước tiếp theo. Tầng giữa Giờ chúng ta đã hoàn tất mặt trắng, hãy lật ngược khối lập phương bởi vì chúng ta không cần nhìn mặt đã xếp đúng nữa. Kuben är nästan löst, men hörnbitarna ligger på fel plats. Positionera sista lagrets hörn Vi har nästan löst våran Rubik's Kub.

Next