Håndball norge østerrike. Håndball 2019-12-01

Direkte Norge

håndball norge østerrike

Publisert: 13 Juni 21:59 De norske håndballgutta slo Østerrike 34-28 i en treningskamp borte torsdag. Du kan velge din favoritskribent, en spalte du er glad i, grave i debatt- og idéstoffet vårt eller lese portretter og nyhetsdokumentarer. Han har imidlertid ikke for vane å dunke inn mål på landslaget. Etter elleve minutter var Christian Berges menn oppe i en 8-4-ledelse. Norge hadde full kontroll fra start til slutt da Østerrike ble slått i den siste gruppespillkampen.

Next

Norge videre etter brutalt oppgjør

håndball norge østerrike

Det gir en redningsprosent på 75 prosent mens Norge gikk til pause på 16-13. I 2012 ble landslaget utnevnt til vinnere av som finner sted under på , som den første idrettsgruppe. Landslaget deltok i , , og og tok sjuende- og åttendeplasser. I finalen møtte Norge de regjerende verdensmesterne fra ,. Kristian Bjørnsen scoret fire kjappe mål, og Norge ledet 23-15 etter 35 minutter. Og kun minutter senere fikk Østerrike ett rødt og ett blått kort i løpet av ett minutt.

Next

VM: Norge

håndball norge østerrike

Sverige overrasket mot vertsnasjonen Seieren betyr at Norge tar med seg to poeng inn i hovedrunden. Det gjør at de topper gruppe C før vertsnasjon Danmarks kamp mot Saudi-Arabia senere mandag. Men kampen bar også preg av mye tøft, fysisk spill fra østerrikerne. For Østerrike spilte en svært fersk landslagsdebutant. De gode resultatene fortsatte med bronse i , gull i , gull i i Brasil og gull i i London. Det er ikke mistanke om spionasje, ifølge politiet.

Next

Håndball: Norge lekte med Østerrike

håndball norge østerrike

De tar oss nesten igjen, men så kommer Bjørnsen med fire raske på starten av andreomgang. Du finner også anmeldelser og essay fra musikkmagasinet og bokmagasinet. Magnus Abelvik Rød fikk seg også en solid trøkk like før slutt. Med totalt tolv internasjonale mesterskapstitler er Norge tidenes mestvinnende nasjon i håndball for kvinner. Enjoy some pre-match reading with related articles about these two Enjoy some pre-match reading with related articles about these two Håndball teams. Ved halvspilt førsteomgang ledet Norge med 10-5. Han har fem redninger på seks skudd, og en redningsprosent på 83 på disse minuttene.

Next

Matchguide: Österrike

håndball norge østerrike

Det vil si at Norge tar med seg to poeng. Man må ha kontroll på sin egen kropp. Nordmannen fikk et knallhardt skudd rett i ansiktet, men kom seg heldigvis til hektene igjen. Bjarte Myrhol smalt i bakken etter en stygg albue i andreomgang, men kom seg heldigvis på beina igjen. Anført av en frisk Kristian Bjørnsen fortsatte Norge å dominere.

Next

Norge

håndball norge østerrike

Østerrikernes offensive overtallsspill ble hardt straffet da Magnus Gullerud sendte Norge opp til 4-2 etter omlag syv minutter. Myrhol i bakken Kort tid etter hvilen måtte Bjarte Myrhol ta telling. Det er et perfekt for oss at Kroatia også går inn med to poeng, det er nok det tøffeste laget vi skal møte. Have your say by voting on who will win between Norge and Østerrike? Norge fikk sitt store gjennombrudd under med bronsemedalje og har totalt vunnet 26 medaljer i internasjonale mesterskap, hvorav sju , tre og to. Kåret til tidenes beste norske kvinnelige håndballspiller. Les også: - For en start av Christensen. I semifinalen vant det norske laget med ett mål over.

Next

Til Østerrike og Bodø

håndball norge østerrike

Målene fortsatte å renne inn, og det endte til slutt med 39 - 28 i norsk favør. I mellomspillet skal Norge møte Sverige, Kroatia og Serbia. Igjen var det Sagosen som ble taklet svært hardt. Nummer to på listen over mestscorende på landslaget. Du kan også søke i arkivene våre tilbake til 1996. Dommerne unnlot å dømme utvisning, men Myrhol måtte ta seg en skikkelig pust i bakken.

Next

bsphclacctofficer.online-ap1.com

håndball norge østerrike

Det gjør også Kroatia etter tirsdagens overraskende tap mot Sverige. Etter 39 minutter fikk Bozovic se det røde kortet etter en takling på Sander Sagosen. Og kun minuttet senere ble også Ziura utvist. Toppscorer Bjørnsen var også svært fornøyd etter målfesten. Semifinaler og medaljekamper går i Stockholm. Østerrike tok timeout på stillingen 25-17, men Christian Berges mannskap hadde full kontroll avslutningsvis og nektet østerrikerne og komme nærmere innpå. Under söndagen gör lagen upp i Graz om de två poängen.

Next