Hm outlet hallunda. Efter Afound: Nu öppnar H&M ny outlet i Stockhomsförort 2019-12-04

H&M har smygöppnat tre outlets

hm outlet hallunda

Här kommer den svenska klädjätten att sälja tidigare klädkollektioner. Det här blir vår första outlet från start. Bygget pågår för fullt inne i Hallunda centrum. Centrumägarna jobbar också på att göra om fasaderna till butikerna. De nya ägarna jobbar på att vända Hallunda centrum efter mörkeråren. Det här kommer dra kunder från andra delar av Stockholm, säger Elias Gerogiadis vd på centrumägaren Sterner Stenhus. Det handlar om en butik som samlar tidigare klädkollektioner.

Next

H&M öppnar sin första outlet

hm outlet hallunda

När vi förvärvade Hallunda Centrum år 2016 var det med ambitionen att kunna bidra till ortens utveckling. Klädjätten återvänder till Hallunda Elias Georgiadis är uppväxt i Hallunda. Jag tänker en kombination av bostadsrätter, hyresrätter och trygghetsboende. De nya outletbutikerna ligger i Stinsen köpcentrum i Sollentuna utanför Stockholm, i köpcentrat Entré i Malmö och i köpcentrat Mirium i Norrköping. Vi har jobbat hårt för att få hit dem, säger Elias Georgiadis som är vd på centrumägaren Sterner Stenhus.

Next

Här ska klädjätten H&M öppna ny stor outlet

hm outlet hallunda

Han menar att centrum som för några år sedan gick i konkurs nu är på rätt spår. Nyckeln till en levande centrumhandel är att sätta rätt butik på rätt plats, och det är jag övertygad om att den här satsningen kommer att visa. . Förra hösten öppnade en skönhetsgalleria i en del av centrum. Foto: Anders Björlund Det var påtaglig feststämning.

Next

Här öppnar H&M en outlet

hm outlet hallunda

Kollegorna hoppas att deras satsningar ska bidra till en positiv utveckling i området. I november öppnar Hennes och Mauritz sitt nya koncept med outlet här. Ska Hallunda bli ett nytt outlet-land? Butiken sticker ut med luftig inredning, en kafédel och ett pop up-koncept där märken som Little Liffner och Blue Billie säljs i mindre kollektioner. Och det är inte alltid de mest välkända kedjorna utan vi letar efter de som är intressanta även fem år från nu, säger han. Den kommer att vara 1 400 kvadratmeter stor och invigts 23 november i samband med årets köp- och säljfest Black Friday. Lite tejp avslöjar vilka som håller på att flytta tillbaka.

Next

Efter Afound: Nu öppnar H&M ny outlet i Stockhomsförort

hm outlet hallunda

H√§r runt h√∂rnet och ner till gymmet var festst√§mningen n√•got l√§gre men √§nd√• god och lite lugnare √§n l√§ngst fram, d√§r det f√∂rst√•s d√∂k upp n√•gra personer som ville f√• en snabbare v√§g in. H√§r ska det bli butiker och saluhall. √Ėppningen f√∂r saluhallen har dock skjutits upp. Det finns ocks√• planer att bygga 5000 bost√§der i anslutning till centrumet. Den hoppas vi ska bli klar till mitten eller slutet p√• 2019, s√§ger Elias Georgiadis. Diskussioner f√∂rs ocks√• med andra akt√∂rer, men √§nnu √§r inga kontrakt skrivna.

Next

Efter Afound: Nu öppnar H&M ny outlet i Stockhomsförort

hm outlet hallunda

Kön gick genom halva centrum. Fler kända märken på gång Enligt pressmeddelandet är den nya butiken en av flera nyetableringar, både av kända och okända märken, som är på gång i Hallunda centrum. Tidigare har vi omvandlat några butiker, Christian Rudberg. Bland annat Bygge av saluhall efter nyår I planerna finns också en saluhall och nya butiker som öppnar på torgytan i mitten av centrum och där Big Box ligger i dag. Nu står det klart att även Ohlssons Tyger ska öppna outlet i centrumet. Det finns inga datum eller planer på fler outlet, men Amanda Larsson säger att hon inte utesluter att fler öppnas i framtiden.

Next

Klädjätten H&M öppnar ny outlet i Hallunda

hm outlet hallunda

P√• torgytan fanns tidigare en restaurang. Det blir inte till jul i √•r som m√•let var f√∂rra h√∂sten. Planen √§r att skapa en karakt√§r p√• centrumet som passar omr√•det. Det finns ocks√• planer p√• att √∂ppna en saluhall med delikatesser p√• gallerians inomhustorg. Utom m√∂jligtvis f√∂r de som stod l√§ngst bak i k√∂n ‚ÄĒ som gick √§nda runt h√∂rnet och ner till gymmet vid √∂ppningen klockan 10 p√• fredagen. Efter nyheten om det kommande varum√§rket har f√∂retaget i det tysta profilerat om tre av sina butiker i Sverige till utf√∂rs√§ljningsbutiker ‚ÄĒ f√∂r att snabba p√• slussandet av reaplagg och f√∂r att locka kunder.

Next

Här öppnar H&M en outlet

hm outlet hallunda

Lidl har byggt om i sin butik. Elias Georgiadis är nöjd när han visar runt. Skönhetsgalleria öppnade Efter övertagandet i slutet av förra året dröjde det inte länge innan det började röra på sig i centrum. Händer det saker vill folk komma hit och titta också, säger han. Foto: Anders Björklund En som var alldeles strålande glad var Elias Georgiadis, vd för bolaget som äger centrum sedan snart två år tillbaka. Elias Georgiadis, vd på Sterner Stenhus som äger centrum sedan snart två år tillbaka.

Next

Här öppnar H&M en outlet

hm outlet hallunda

Elias Georgiadis svarar Mitt i att han inte räds rapporter om mer trögsålda bostäder. Bland annat utlovar han en ännu hemlig kedja som har ett flertal butiker runt om i Sverige. Tidigare har tre olönsamma butiker konverterats till outlets, skriver Finnwire. Sterner Stenhus planer inbegriper också ett bostadsprojekt på 500 bostäder och upp till 25 våningar höga hus. Centrumchefen Lena Palioura bor i Eriksberg. Elias Georgiadis, vd på Sterner Stenhus och centrumchefen Lena Palioura på torgytan som också ska förändras.

Next

H&M har smygöppnat tre outlets

hm outlet hallunda

Det kan bli fler outlets men det är inte det som är planen, säger Elias Georgiadis som är vd på Sterner Stenhus Fastigheter, som äger Hallunda centrum. . . . .

Next