Hatanpään valtatie 30. Valtatie 30, Hatanpään valtatie 30, Tampere (2020) 2019-12-02

Hatanpään Valtatie 50

hatanpään valtatie 30

Lämpimän ruuan vaihtoehtoihin voi sisältyä esimerkiksi kastikkeita, laatikoita, lihapatoja, kevytruokia, broileria tai kalaa. Talot on rakennettu vuonna 1961. Hoidamme kokouskahvitukset ja maukkaat edustustarjoilut toiveidenne mukaisesti Tervetuloa! Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Kiinteistössä on asiakkaillemme käytössä yli 50 maksullista vieraspaikkaa sekä vuokralaisille yli 800 paikkainen parkkihalli. Kaikki toimistotilamme ovat modulaarisen toimistorakentamisen kärkikiinteistöjä, mahdollistaen yritysten erityyppiset tilaratkaisut sekä vaivattoman muuntojoustavuuden avotoimistosta pienempiin yksiköihin. Taloissa tehtyjä muita remontteja: keittiönkalusteiden uusiminen vuonna 2007, hissien kunnostus 2003, putkistosaneeraus, kylpyhuoneiden, ikkunoiden ja parvekkeiden uusiminen 2001. Pihassa on ilmaista pysäköintitilaa ja liikenteellisesti olemme vilkkaan Hatanpään valtatien varrella lähellä Tre-Hki -moottoritietä.

Next

Lounas Fazer Food & Co Valtatie 30, Tampere

hatanpään valtatie 30

Tilaa uutiskirje Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Tämän vuoksi vältämme ruuissamme puolivalmisteita tai eineksiä ja valmistamme lähes kaiken alusta loppuun asti itse. Lehtiarkisto sisältää Rakennuslehden näköislehdet vuoden 2014 alusta. Moninkertainen simatestien voittaja on nyt myynnissä! Lisää lumo-asukasetuja: Hatanpää Hatanpäällä lähellä ovat yläkoulu, terveyskeskus ja päiväkodit. Ennen hissiä on jokaisessa talossa portaat, eli talot eivät ole esteettömiä. Talojen julkisivuremontit on valmistuneet kesäkuussa 2018.

Next

Hatanpaa40

hatanpään valtatie 30

Katso Tampereen seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot. Yli 200-paikkainen auditoriomme täyttää nykypäivän vaatimukset isojenkin yritysjuhlien, konferenssien ja seminaarien järjestämiseen. Tänään tarjolla erityisen edullista suklaata ja limua! Self Service Cabinet is located on C1 lobby. Tien toiselta puolelta avautuvat Pyhäjärven kauniit rantamaisemat josta Tampereen rautatieasema sijaitsee noin kilometrin päässä kiinteistöstä. Tiinan Kotiruoka tarjoilee aitoa kotiruokaa Me Tiinan Kotiruuassa arvostamme aitoa ja perinteistä kotiruokaa. Hatanpäällä on loistavat liikenneyhteydet keskustaan, joka on vain parin kilometrin päässä. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Next

Valtatie 30, Hatanpään valtatie 30, Tampere (2020)

hatanpään valtatie 30

Anna sähköpostiosoitteesi Tilaa uutiskirje Takaisin ylös. Sijaintimme on erinomainen teknologia-toimistojen ja Hatanpään uuden asuinalueen kupeessa. . Vuonna 2000 valmistunut kiinteistö on tunnettu maamerkki Tampereella ja siinä toimii nykyisin pääasiassa teknologiayrityksiä, kuten Nokia, Tieto ja Patria. Kiinteistön saavuttaminen eri kulkuneuvoilla on vaivatonta niin julkisella liikenteellä kuin omalla autolla tai polkupyörällä.

Next

Valtatie 30, Hatanpään valtatie 30, Tampere (2020)

hatanpään valtatie 30

Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista: - Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan. Rakennuslehden tilaajana saat digipalvelut käyttöösi syöttämällä henkilökohtaisen tilaajatunnuksesi. Voit syödä mitä vain ja niin paljon kuin jaksat! Tampereen joukkoliikenteen bussit pysähtyvät kiinteistön edustalla. Yhteisiä tiloja on vuonna 2018 uusitut saunatilat Ovat Hatanpään Valtatie 50 alakerrassa , kuivaushuone, irtaimisto- ja ulkoiluvälinevarastot. Vesimaksu ei sisälly vuokraan Talon yhteiset tilat Yhteispesutupa, Pyörävarasto, Irtainvarasto, Yhteiskuivaushuone Hatanpään valtatie 50-54 Hatanpään valtatie 50-54 -kiinteistössä on kolme 7-kerroksista taloa. Tervetuloa Hatanpää40 on Tampereen Hatanpään kaupunginosassa, lähellä ydinkeskustaa sijaitseva yritystalo. Vaihtoehtoisesti voit valita lounaaksesi salaattipöydän tai keittolounaan.

Next

Hatanpään Valtatie 50

hatanpään valtatie 30

Lisäksi samassa korttelissa Kolmionkatu 2 on maksutta asukkaiden käytössä yhteinen korttelipesula ja kuntoiluhuone. Tiinan Kotiruoka kattaa maittavan kotiruokalounaan joka arkipäivä klo 10. Viihtyisät ja uudistetut tilat sopivat päivittäisiin kokoushetkiin sekä juhlavien iltatilaisuuksien pitopaikaksi. Viihtyisät ja raikkaat tilamme sopivat monenlaisien tapahtumien pitopaikaksi päivittäisistä kokoushetkistä juhlaviin iltatilaisuuksiin. Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Keitto ei sisälly noutopöytä lounaaseen. Ota heti yhteyttä meihin, niin laitetaan pikkujouluasiat kuntoon.

Next

Lounas Hatanpää

hatanpään valtatie 30

Ravintolaamme katetaan arkipäivisin monipuolinen aamupalapöytä klo 7. Kiinteistöön saapuessa aulapalvelu toivottaa vierailijamme tervetulleeksi kello 7:45- 16:30 ja auttaa vieraitasi löytämään oikean neuvottelutilan. Kaikkien Suomessa vuoden 2017 toteuttamien kauppojemme yhteissumma on yli 250 miljoonaa euroa. Today you´ll find great offers on chocolade and soft drinks! Upeana alueen virkistyspaikkana toimii Hatanpään Arboretum-puisto Pyhäjärven rannalla. Valtatie30 seisoo kivenheiton päässä Tampereen keskustasta, Hatanpään valtatien varrella.

Next

Hatanpään Valtatie 50

hatanpään valtatie 30

There´s still few evenings free, but be fast! Contact us immediately, we´ll help you out. Lumo-asukkaana saat enemmän Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Keskeinen toimintamme on tämän kiinteistön toimisto-, liiketilojen ja varastojen vuokraus. Valmistamme päivittäin 2 eri pääruokavaihtoehtoa, josta voit nauttia mielesi mukaan mitä vain. Hatanpään valtatien varrella sijaitsevan noin 40 000 neliön kohteen myi Aberdeen Standard Investmentsin hallinnoima rahasto. Rekisteröitymällä Rakennuslehden tilaajille tarkoitettuun laajennettuun Rakennuslehti.

Next