Happoradio keikat 2020. Panimoklubi 2020 2019-12-18

Tulevat keikat « Happoradio

happoradio keikat 2020

Pyhäselkä, Hopealahti yksityistilaisuus, unplugged 24. Säilytä mielenrauha varaamalla pysäköinti etukäteen! Rajamäki, Nuorisotalo yksityistilaisuus, unplugged 05. Helsinki, On The Rocks 30. Mitähän tästä mulla nyt on jääny huomioimatta. Verkkokaupassa on juuri nyt paljon asiakkaita. Jo yli 4 miljoonaa tyytyväistä käyttäjää.

Next

Rock/Popfestivaali Liput ja tapahtumien päivämäärät

happoradio keikat 2020

Puistokatu 4 57100 Savonlinna p: 015 555 0 555 kesäisin huvila savonmafia. Älä huolestu, jos muut saavat omansa ennen sinua - lähetämme lippuja erissä, joten ne eivät välttämättä saavu samanaikaisesti. Päiväkohtaiset liput ja lastenliput 3-10 -vuotiaille tulevat myyntiin vuoden alkupuolella. Helsinki, YleX unplugged, Studio B 13. Porispere tarjoaa myös monipuolisen setin Suomen isoimpia ja kiinnostavampia nimiä. Viime vuonna tapahtuma keräsi luonnonkauniiseen Linnanpuistoon kahden päivän aikana juhlijoita yhteensä reilu 15 000.

Next

Tulevat keikat « Happoradio

happoradio keikat 2020

Hänen musiikkinsa on erityinen yhdistelmä taiteellista tinkimättömyyttä sekä koko kansan tavoittavia pophittejä radio- ja suoratoistolistojen soitetuimpien kappaleiden listoilta. Nouda liput mistä tahansa Ticketmaster Suomen lippukaupasta. Keikka oli mahtava filtiltä katottuna. Korvat tinnittää vieläkin ja eilen ei lähteny ääntä ollenkaan, mutta oli hauska ja unohtumaton ilta. Kunhan vuorosi tulee, pääset ostamaan lippuja tapahtumaan. Imatra, Imatra Big Band Festival 31.

Next

Keikkakalenteri

happoradio keikat 2020

Lippurajoituksia ylittävien asiakkaiden tilaukset voidaan ilmoittamatta perua Ticketmasterin toimesta. Tästä jäi niiin pitkäks aikaa ihan sairaan hyvä mieli. Verkkokaupan kautta voit ostaa myös juomia valmiiksi paikallesi. Ticketmaster Suomi saa lähettää minulle uutiskirjeitä, mukaan lukien ennakkomyyntejä ja tarjouksia koskevia viestejä sähköisesti. Levi, Hullu Poro Areena 26.

Next

Yhteys « Happoradio

happoradio keikat 2020

Please check the details and try again. Espoo, Barona Areena Emma Gaala 2011 25. Jos sinulla on jo käyttäjätili, {signInLink}. Lisäksi hän on ainoa nainen, joka on ollut ehdolla sekä Emma- että Jussi-palkinnon saajaksi. Nouda liput mistä tahansa Ticketmaster Suomen lippukaupasta viimeistään {dueDate}.

Next

Loppuvuoden keikat! « Happoradio

happoradio keikat 2020

Katso {privacyPolicy}, kuinka pyydät näitä tietoja. Vantaa, Flamingo yksityistilaisuus, unplugged 22. Mikkeli, Vaakuna Suomipopin syyskiertue 08. Siel tuntuu ain olevan nii kova meno ja hyvä ilmapiiri. Rauma, Nuoristotalo Kuovi 2003 19. Joensuu, Kerubi yksityistilaisuus, unplugged, feat. Lähetämme sinulle sähköpostia jos tämä tilanne muuttuu.

Next

Keikkatilastoja « Happoradio

happoradio keikat 2020

Kemi, Corner Backyard Festival 20. Onnentunne toi oikeen kyyneleet silmiin kun siinä kaksi äänen ammattilaista oli yhtäaikaa lavalla Aki ja Ilkka!!!!! Oulu, Night Club Tähti 12. Levi, Hullu Poro Areena 27. Kuusamo, Sokos Hotel Kuusamo 31. Sillä välin voit etsiä vastaavia tapahtumia. Kouvola, Vaakuna Suomipopin syyskiertue 28.

Next

Tulevat keikat « Happoradio

happoradio keikat 2020

Helsinki, Vanha ylioppilastalo yksityistilaisuus 27. Ei ois pitkä matka kuljettavana, joensuulaiselle. Uusi sisäänkäynti Tampereentien puolella toimi upeasti ja sijoittelu on tulevan kesän juhlissa samalla paikalla. Suomussalmi, Scandic Kiannon Kuohut 19. Verkkokaupassa on juuri nyt paljon asiakkaita. Saimme juhlavuoteen kasattua erittäin pätevän ohjelman, josta voi olla syystäkin ylpeä.

Next

Yhteys « Happoradio

happoradio keikat 2020

If you have not already provided this information, you will be contacted by a member of our team no later than 72 hours after your order. Ryhmävaraukset ja muut tiedustelut yli 10 hengen ryhmät , myynti at krapi. Olen kuunnellut vuosia teidän biisejä. Klubeilla musiikista ja esityksistä nautitaan hyvien ruokien ja juomien kera. Joensuu, Iso Myy unplugged 21. Jyväskylä, Paviljonki Toisen asteen yhteys 11. Kunnioitettavat 10 vuotta täyttävä Porispere-festivaali julkistaa nyt 10 ensimmäistä ensi kesän artistiaan.

Next

Tulevat keikat « Happoradio

happoradio keikat 2020

Helsinki, Linnanmäki Schools out 03. Helsinki, Musiikkitalon Klubi yksityistilaisuus, unplugged 04. Huomioithan, että tapahtumajärjestäjä yhdessä tapahtumapaikan kanssa ovat pääasiassa vastuussa esteettömien paikkojen tarjonnasta. Turku, Kooma Night Club 06. Liput, virvokkeet ja tarjoilut voi ostaa kätevästi osoitteesta Lippuja voi ostaa myös hotelli Krapin vastaanotosta Rantatie 2, Tuusula Vastaanotossa käy maksuvälineenä käteinen, yleisimmät luottokortit ja VisaElectron, E-passi mobiili , Edenredin mobiilimaksu ja kortti, Smartum kulttuurisetelit, Smartum liikunta-kulttuuriyhdistelmäseteli ja Smartum maksukortti. Olen jo liki nelkymppinen ja fanittaaaaah edelleen teidän biisejä. Tällä pyrimme estämään mahdolliset väärinkäytökset ja tekemään lipun ostamisesta mahdollisimman turvallista kaikille.

Next