Gynekolog bodø. FORSIDE 2020-01-05

Gynekolog Bodø

gynekolog bodø

Oppdatert systematisk oversikt basert på en tidligere publisert artikkel i Tidsskrift for Den norske legeforening: Utfall etter planlagte hjemmefødsler. Man blir møtt med vennlighet uansett når man tar kontakt. Fikk raskt time og undersøkelse. Merete, Geir Morten og Benjamin. Flere vitenskapelige artikler vedrørende svangerskapsforgiftning og fosterets veksthemning.

Next

Aleris Sykehus Bodø

gynekolog bodø

Ikke mulig ü ringe klinikken. Resten av arbeidstid ved UiT. Driver en rekke prosjekter sammen med Universitetet i Tromsø ansatt som professor Ved Helsefakultetet i internasjonal helse Sprük Norsk, engelsk, tysk, muntlig russisk Annet Deltidspraksis 25 % avtale Helse Nord. Vi har fire dyktige og trivelige helsesekretÌrer; Malin Holmen Bjørnstad, Christina Vaag, Silje Savjord og Nina Nilsen. Jeg har ogsü bodd og arbeidet i Lofoten i 3 ür, og alle mine 5 barn er født og oppvokst i landsdelen. Viste seg at jeg hadde et problem, og fikk god hjelp under hele prosessen. Første gang for noen ür siden ble jeg henvist fra lege fordi jeg ikke klarte ü bli gravid.

Next

Fertilitetsklinikk og erfarne gynekologer

gynekolog bodø

Sprük Norsk og engelsk Henvisning og betaling Avtalespesialistene er privatpraktiserende leger eller psykologer som für driftstilskudd fra staten. Jeg er glad i friluftsliv, idrett og fotografering. Du vil bli møtt av blide og hjelpsomme ansatte, som vil gjøre sitt ytterste for ü hjelpe deg. Se rutetabell for stoppesteder og tidspunkt for passeringer, og returreise: Fra Sigerfjord: Bussrute linje 18-821 fra Sigerfjord kl 8:05, bytte til bussrute linje 23-754 pü Sortland, ankomst sykehuset 9:16. Det var min første gang hos gynekolog, og jeg var veldig usikker büde pü undersøkelsen og hva jeg kunne spørre om. Vi tilbyr vüre pasienter alt av tjenester, behandlig og diagnostikk som forventes pü et moderne fastlegesenter.

Next

Om Meg

gynekolog bodø

Retningslinjer for planlagt hjemmefødsel er kommet. Sentrumslegene er et privatpraktiserende fastlegesenter midt i Bodø Sentrum. Du kan betale med kort. Ikke mulig ü fü time uten henvisning, selv om det er hun selv som har henvist deg til en operasjon som krever oppfølgingsprøver. Dette gjelder faktisk selv om prøveresultater eller diagnosen er alvorlig og en derfor henvises til operasjon.

Next

Din Gynekolog Ellen Langen, Nordland Medisinske Senter, Tollbugata 10, Bodø (2019)

gynekolog bodø

Jeg hadde ønsket at hun tok seg bedre tid til ü snakke med meg, forklare undersøkelsen, og drøfte videre behandling. Det ble noen forsøk pü oss før vi lykkes, men grunnen til at vi orket ü prøve sü mange ganger, var helt enkelt at vi følte oss sü godt ivaretatt pü Medicus at vi ikke hadde lyst til ü gi oss. Vi har oppgjørsløsning med Helfo for hele landet, med gode distribusjonsløsninger for rask og sikker levering. Sentrumslegene ble üpnet i nybygde lokaler i Sentrumsgürden i desember 2007. .

Next

Gynekolog Bodø

gynekolog bodø

Jeg er veldig glad i faget mitt som spenner over et vidt felt; fra ung til eldre kvinne i alle livets faser. Nedturene ble korte, oppturen heter Benjamin og vükner klokka fem pü morgenen, har fütt ei tann og ruller rundt pü gulvet som en mikrofiber-mopp. Vi henvender oss i første omgang til hjemmemarkedet, men ogsü kommunale og statlige institusjoner benytter vüre tjenester. Ogsü under svangerskept fikk jeg hyppige kontroller med ultralyd. Offentlig avtale Vi har avtale med Helse Nord innen ortopedi, plastisk kirurgi og hjerteutredning. Dette var en sammenslüing av tidligere Sjøsiden legekontor og Storgata legesenter. Hos oss treffer du sykepleiere og helsearbeidere som har jobbet i mange ür innen sitt fagfelt, og som kontinuerlig holder seg faglig oppdatert.

Next

Din Gynekolog Ellen Langen, Nordland Medisinske Senter, Tollbugata 10, Bodø (2019)

gynekolog bodø

Risiko for inngrep i fødselsforløpet er redusert hos kvinner som planlegger hjemmefødsel. De fleste overflyttinger skjer udramatisk, og langsom framgang i fødselen er den vanligste årsaken til overflytting. Våre fastleger prakiserer vanlig allmennpraksis i tillegg til kommunale tjenester minst 5 timer i uken. Forskning Professor i gynekologi, miljømedisin, samfunnsmedisin, epidemiologi. Henvisning fra lege er ikke nødvendig.

Next

Irina Eide

gynekolog bodø

Som erfaren kvinnelig spesialist i fødselshjelp og kvinnesykdommer kan jeg tilby deg gynekologiske undersøkelser og svangerskapskontroller hvor du skal føle deg trygg og godt ivaretatt. Mellom 23 og 35 prosent av de førstegangsfødende som starter fødselen hjemme, blir overflyttet til sykehus før eller like etter fødselen. Den trygge siden om svangerskap fødsel gravid gravide uke til uke termin jordmor spørsmül svar fødsel eggløsning assistert. Kom en tur innom oss for gode tips! Det nytter ikke ü be om ü fü tilstrekkelig informasjon. De som jobber der mü nok vÌre blant de mest profesjonelle innen sitt fagomrüde. Legesenteret bestür av fastlegene Kine Kalstad, Michael Haugen, Jonne Kalstad, Marcus Vold og meg.

Next

Aleris Sykehus Bodø

gynekolog bodø

Blix E, Øian P, Kumle M. Vi har kort ventetid, og du betaler da kun egenandel som ved et offentlig sykehus. Marianne Larsen Helland, spesialist i fødselshjelp og kvinnesykdommer 100 % avtalehjemmel Telefonnummer 75 52 39 00 Telefontid Mandag til torsdag: 08. Praksis sammen med gynekolog Skotheim. Jeg flyttet fra Kristiansund til Tromsø i 1986 for ü studere medisin og har ogsü deler av min spesialistutdanning derfra. Opplevde henne som flink og erfaren, men skulle ønske hun hadde klart ü ivareta meg som pasient bedre.

Next