Gyllene uttern lunch. Hotel Gyllene Uttern. Gränna, Sweden 2019-12-02

Lunch på Gyllene uttern

gyllene uttern lunch

Brödet gjorde bevisligen det och var riktigt bra. Vi blev väl mottagna i receptionen. Be one of the first to write a review! We will send you a notification when it is ready to view. There, visitors will find the castle ruins of Brahehus, Västanå and Visingsborg. Jag hade också föredragit en chokladbit eller en liten hembakad pepparkaka till kaffet, framför något som såg ut som det kom från ett storpack från Gille. Blocking a user will not disable their ability to view your public content or your public profile page.

Next

GYLLENE UTTERN, Granna

gyllene uttern lunch

Den här kvällen var det fullbokat men det blev aldrig köer till maten. Skaparen av Gyllene Uttern var ryttmästare Rolf Gyllensvaan. Restaurangen använder färska, lokala råvaror i sina traditionella rätter. Det var massor av folk och jag hoppas det är orsaken till att de timjansdoftande grönsakerna som var för råa för att jag skulle kunna äta dem saknade timjan. Hotel Gyllene Uttern - a well-known destination with a magnificent view over lake Vättern. Nä sista gången för våran del.

Next

Restaurant

gyllene uttern lunch

Gyllene uttern är en ganska speciell byggnad sett både utifrån och inifrån. Please try again later or book directly on {provider}. It offers a summer terrace, free WiFi access and an à la carte restaurant serving traditional Swedish food. Hotellet är äldre och i gammeldags stil vilket vi tycker är charmigt. Nu börjar maten matcha utsikten. If the walls could speak, they would tell you about many amazing meetings between people.

Next

Restaurang Gyllene Uttern • bsphclacctofficer.online-ap1.com

gyllene uttern lunch

Pris: 590 kr per person inkl. De får plus i kanten för namngiven potatis. You are welcome to contact the hotel for current opening hours, menu and to book a table! Desto saltare var min salladstallrik. . Kort sagt var jag verkligen till min fördel.

Next

Gyllene Uttern: Lunch i fejkad riddarsal

gyllene uttern lunch

They keep good hot coffee and cookies out there all day long. Det var inte många gäster i restaurangen utan ca 6 stycken sällskap. Jag packade nämligen för att resa dagen innan men innan jag var färdig med allt fix efter Bokmässan var klockan så mycket att jag var rädd att somna om jag körde då. Rymliga rum och sköna sängar. Serveringspersonalen var svår att få kontakt med och personalens gamla kaffekoppar stod kvar i entrén.

Next

Restaurang Gyllene Uttern • bsphclacctofficer.online-ap1.com

gyllene uttern lunch

Gamla tavlor på väggarna, takmålningar och kristallkronor. Detta året lanserar vi ett julbord med stor fokus på hemlagade rätter på närproducerade råvaror, och vi kommer ha över ett 100-tal olika rätter att bjuda er på! Lämna ett svar E-postadressen publiceras inte. There's a full blown ala crate lunch restaurant and a cafe. A very decent road restaurant, coffee stop and funky looking hotel. Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Vi åt halstrad fjällröding och entrecote.

Next

Restaurang Gyllene Uttern • bsphclacctofficer.online-ap1.com

gyllene uttern lunch

På kvällen var det dags för julbordet. Utsikten mot Vättern är helt otrolig. Det betyder att restaurangen var relativt ny när Sparre skrev sina böcker som är utgivna mellan 1928 och 1976. Så kanske är jag elak och den lilla kakan kom från bageri. När jag sorterat bort rökta rätter återstod den vitvinspocherade rödspättan med höstsvamp, Grännaäpplen, vitvinssås och kokt Amadinpotatis. De blev så populära att de senare kompletterades med en stenbyggnad i 1200-talsstil. Gyllene Uttern byggt för bilister Det är ingen slump att Gyllene Uttern ligger bekvämt vid E4.

Next

Gyllene Uttern

gyllene uttern lunch

Trots att det var väldigt dåligt väder när jag var där så ser man. Vi satt alltså vid ett litet bord för två överbelamrat med disk. They did have the upgrade where it counted in a heated towel bar. Alltså god mat med dålig service. What a great view of Lake Vattern from our room! På hotellet finns väldigt lite att sysselsätta sig med.

Next

Lunch på Gyllene uttern

gyllene uttern lunch

Det började med glögg i Kaffestugan och sedan blev vi visade till vårt bord. Driving from Gothenburg to Stockholm or vice versa , you pass by perhaps Sweden's prettiest lake - Lake Vättern. När vi väl satt oss och bestämt oss för vad vi ville beställa fick vi vänta på att servitrisen vek färdigt servetter till tomma bord först. Maten i restaurangen är av hög klass. Det var ett rent infall när jag såg avfarten.

Next

Hotel Gyllene Uttern

gyllene uttern lunch

Salladsbordet var för övrigt det jag tyckte var sämst. Det erbjuder en sommarterrass, gratis Wi-Fi och en à la carte restaurang som serverar traditionell svensk mat. Here you will find fifty personally decorated rooms and suites, most of them with a view of the lake. Utsikt över Vättern finns från alla rum. Jag ömsom suckade och gladdes åt vedermödorna för de fiktiva adelssläktena Ridderkrona och Stiernudd på godsen runt sjön Åsunden. Sjön existerar i verkligheten och flera av slotten i böckerna har äkta förlagor.

Next