Glava proff 34. Glava proff 34 plate 2019-12-04

Glava proff 34 plate

glava proff 34

Bedre prosesser på fabrikkene gir også miljøgevinster i form av mer energieffektiv produksjon av glassullen. Proff 35 ble raskt etablert som standardprodukt i markedet for tre år siden. Som håndverker og byggmester har du alle muligheter til å gi dine kunder gode råd om valg av isolasjon. Vi har tilhenger for utlån. Ved å isolere med bedre isolasjonsevne oppnår vi bedre inneklima og lavere energiforbruk i norske bygg og boliger, sier Norland. Egenskap ved brannpåvirkning klasse Euroclass A1, det vil si ubrennbart.

Next

GLAVA PROFF 34 I

glava proff 34

Isolering med lavere lambda, som med Proff 34, gjør at bygget blir merkbart mer energieffektivt — eller at du kan bygge slankere vegger. Benyttes også til termisk isolering og støyisolering av kjøle- og fryserom, tanker etc. Egenskap ved brannpåvirkning klasse Euroclass A1, det vil si ubrennbart. Bedre produktegenskaper er et viktig ledd i satsingen. Bedre produktegenskaper er et viktig ledd i satsingen. Isolasjon handler om energi, miljø og komfort. .

Next

GLAVA Proff 34

glava proff 34

Bring Servicepakke Tilgjengelig for ordre inntil 35 kg og maks 240 cm lengde. Ved å isolere med bedre isolasjonsevne oppnår vi bedre inneklima og lavere energiforbruk i norske bygg og boliger. Ved å bygge med isolasjon som har bedre isolasjonseffekt, oppnår vi bedre inneklima og lavere energiforbruk i norske bygg og boliger, sier Norland. Det handler om å bygge smart — for å oppnå lavt energibruk og godt innemiljø. Optimaliseringen av produktet, for å oppnå bedre isoleringsevne, har også gitt endra bedre spenst og formfasthet, noe som gjør monteringsarbeidet enklere. Disse varene er merket med ikonet.

Next

GLAVA PROFF 34 STÅLSTENDERRULL

glava proff 34

Det er gjort mye innovasjonsarbeid for å sikre utvikling. Platen har ferdig utfreste spor på to kanter for flensene i I-bjelken. Hent i butikk Du kan bestille på nett og hente varene ferdig plukket i vår butikk på Eidsvoll. Skal hele I-bjelken fylles brukes to I-bjelkeplater mot hverandre: alternativt kan det isoleres med 50 mm plate mellom flensene. Brukes til varme-, lyd- og brannisolering av gulv, vegger og tak. Frakt fra produsent fremkommer i handlekurven.

Next

GLAVA AS GLAVA PROFF 34 PLATE 200X570X1200MM

glava proff 34

Du får sporing på pakken i det den blir sendt fra oss, og varsel i det den ankommer. Servicepakke leveres til nærmeste postkontor, eller post i butikk. Å isolere for norske forhold handler til om å sørge for at vegger, tak og gulv isoleres med produkter som har så lav varmeledningsevne som mulig. Nå har vi tatt hovedproduktet vårt ett steg videre. Det gir mulighet for å isolere norske bygg enda bedre. Investeringen i nye produksjonsanlegg i Stjørdal og Askim betyr mer energieffektiv og rasjonell produksjon av glassullprodukter. .

Next

GLAVA Proff 34

glava proff 34

. . . . . .

Next

GLAVA Proff 34

glava proff 34

. . . . .

Next

GLAVA AS GLAVA PROFF 34 PLATE 200X570X1200MM

glava proff 34

. . . . . .

Next

Visste du at ...? GLAVA Proff 34 isolerer best

glava proff 34

. . . . . . .

Next