Gilje ytterdør. Ytterdør Gilje Dirdal Katedralglass Valgfri Farge 2019-12-05

Kjøp Ytterdør hos Byggmax

Gilje ytterdør

Ytterdører fra Gilje er av mange oppfattet som det beste du kan få tak i. Mange ytterdører må stå beskyttet. Balkongdørene fra Montér leveres i flere varianter fra hengslet dør med eller uten Konstruksjon og oppbygning i Gilje ytterdør har et tydelig fokus på kvalitet. Gilje Røros basic ytterdør er en av våre mest populære typisk hyttedører med skråstilt katedral glass som standard og sporfrest dekor. Gilje eXtra ytterdør leveres med 4 hengsler. Fleksibilitet og pågangsmot har alltid preget Gilje. Gilje ytterdører står været midt imot.

Next

Ytterdør Gilje Dirdal Katedralglass Valgfri Farge

Gilje ytterdør

Hun har kjøpt denne unike døra fra Gilje, med runde vinduer i flere størrelser. En enkel og moderne ytterdør som slipper inn lys uten å gi for mye innsikt. Du kan selv bytte ytterdør, men trenger du noen tips hjelper vi deg. De tåler alt av vær og vind — også om du skulle få skader i overflaten. Vi tilbyr hele dører og ytterdør med vindu.

Next

Gilje ytterdør Hades m/glass hvit

Gilje ytterdør

Gilje Basic ytterdører leveres tilfredsstiller krav til isolering i eldre hus, og passer godt ved renovering og utskifting av inngangsparti. Leveres med U-verdi ned til 0,58. Ved bruk av sidefelt og toppfelt rundt ytterdøren kan du sette ditt eget preg på inngangspartiet. Med mer enn 50 ulike modeller bør du finne en dør som passer deg. Våre dører kan leveres inntil 129 cm bredde for enkeltdører og 239 cm bredde for to-fløyede dører.

Next

Gilje ytterdør Hades m/glass hvit

Gilje ytterdør

Gilje Ytterdører tåler vann, de er laget med malt kompaktlaminat utenpå en heldekkende aluminiumsplate og isolasjon. Ved ønske om en spesialdør tilpasset dine behov, ta da kontakt med oss for bestilling! De tåler vær og vind! Ytterdører fra Gilje er av mange oppfattet som det beste du kan få tak i. I tillegg er døra vesentlig mer motstandsdyktig enn vanlige malte dører. Ved bruk av sidefelt og toppfelt rundt ytterdøren kan du sette ditt eget preg på inngangspartiet. Best isoleringsevne får du ved å velge dør uten vindu.

Next

Gilje Røros Basic Hvit Ytterdør m. Glass

Gilje ytterdør

Alle er merket med U-verdi, som forteller hvor godt døren isolerer. Vi leverer håndtak med lengder fra 80 cm — 200 cm. Dørpumpen erstatter lukkemekanismen i vrideren og sikrer at døren holder seg lukket også når den ikke er låst. Vi legger vekt på at du skal kunne ha mange valgmuligheter, ettersom smak og behag er svært forskjellig. Du kan velge en dør eller en komplett løsning av et inngangsparti med sidefelt og overlys. Konstruksjon Gilje Ytterdører tåler vann. Den er kul og annerledes, og hos Gilje kunne jeg få samme farge på døra som jeg har på vinduene.

Next

Ytterdør Gilje Afrodite Valgfri Farge

Gilje ytterdør

Når du bytter ut tradisjonell vrider med lange håndtak endrer hele inngangspartiet karakter og fremstår mer særegent og individuelt. Ønskes innvendig dekor kan dette leveres på bestilling. Alle ytterdører fra Gilje er vanntette og kan monteres uten overbygg. For et tillegg i prisen kan du til og med velge et bilde du har tatt selv, eller designe ditt eget motiv. Har du ikke tak over ytterdøren er det en god idé å montere det.

Next

Ytterdør Andre hvitmalt

Gilje ytterdør

Sjekk at døren er i vater før du fester karmskruene helt. Anbefaler dørpumpe For dører med lange håndtak anbefaler vi dørpumpe. Her er både karmer og dørblad dimensjonert for å gi svært lav U-verdi og ekstra gode lyd- og brannegenskaper. Windoornet - Velg ytterdør klikk på ønsket bilde! Og lykkes du ikke, kan vi tilby dører med ditt eget design. Som dekor på døra kan du velge mellom hundrevis av farger, mønstre og tredekorer. Basic serien kan også leveres med innadslående slagretning.

Next

André

Gilje ytterdør

. Gilje Extra serien tilbyr dører for forhold som krever noe mer. Her er både karmer og dørblad dimensjonert for å gi svært lav U-verdi og ekstra gode lyd- og brannegenskaper. Sett inn karmen og bruk kiler for å få den sentrert. Malingen døren kommer med sitter som støpt.

Next