Fotbollsprofil våldtäkt flashback. Tom Hjelte dömd till 2,5 års fängelse för våldtäkt 2019-12-02

Allsvensk fotbollsprofil misstänkt för våldtäkt 2018

fotbollsprofil våldtäkt flashback

Anmärkningsvärt är att detta ska ha skett samtidigt som fotbollsprofilens fru legat och sovit i rummet bredvid. Enligt Expressens uppgifter låg fotbollsprofilens fru och sov i bostaden medan maken utförde den misstänkta våldtäkten. Så kommer det alltid att vara. Senare beskriver han hur han vaknade för att gå på toaletten. Då gick han in i rummet där den kvinnliga gästen låg.

Next

Glenn Schiller dömd till 3 år för våldtäkt okt

fotbollsprofil våldtäkt flashback

Natten till lördag kom larmet från fotbollsprofilens hem: En kvinna som varit på middag hos honom anklagar honom för våldtäkt. Vi tror att vi skulle kunna bli så enormt mycket bättre. Därpå inleddes förloppet som fotbollsprofilen beskriver som ömsesidigt, men som kvinnan och åklagaren anser var en våldtäkt. Mer om hur den ser ut vill jag inte gå in på, men åklagaren har ett mycket starkt bevisläge. Men med frivilliga donationer kan allt bli verklighet.

Next

Allsvensk fotbollsprofil misstänkt för våldtäkt 2018

fotbollsprofil våldtäkt flashback

Ett av åklagarens tyngsta bevis är en ljudinspelning — kvinnan spelade själv in ljud under det misstänkta våldtäktsförloppet, enligt Expressens uppgifter. Vi tror att vi skulle kunna bli så enormt mycket bättre. Fotbollsprofilen greps och anhölls och i dag hålls häktningsförhandlingen vid Stockholms tingsrätt. Kvinnan i fråga är känd från sin medverkan i ett populärt tv-program. Samtidigt så har vi mängder av idéer. Så kommer det alltid att vara.

Next

Flashback

fotbollsprofil våldtäkt flashback

. Hans advokat har tidigare låtit meddela: — Vi har inget att säga. Det har på senare tid blivit allt svårare att finansiera verksamheten enbart genom annonsintäkter. Efter förhandlingen, som hölls bakom stängda dörrar, kom beskedet att han häktas som på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt. Men för att detta ska bli verklighet krävs större intäkter. Samtidigt så har vi mängder av idéer. Vi tänker fortsätta att erbjuda en fri samhällsdebatt, utan yttre påverkan, som är öppen och tillgänglig för alla.

Next

Glenn Schiller dömd till 3 år för våldtäkt okt

fotbollsprofil våldtäkt flashback

Enligt Expressens uppgifter spelade hon in ljud under den misstänkta våldtäkten. Men med frivilliga donationer kan allt bli verklighet. Vad gäller min klient så mår hon mycket dåligt av vad som har hänt, säger målsägandebiträdet. Larmet om den misstänkta våldtäkten kom från den före detta fotbollsspelarens hem i Stockholm natten till lördag. Förhöret genomfördes i lördags kväll.

Next

Flashback

fotbollsprofil våldtäkt flashback

Nej det hade ju stått. Fotbollsprofilens fru låg och sov i lägenheten medan maken misstänks ha våldtagit en annan kvinna, enligt Expressens uppgifter. Känns ju sådär att han våldtog hemma när frun låg och sov. Tillsammans kan detta bli riktigt bra. Profilen nekar till brott, uppger hans advokat. Frivilligt bidrag istället för betalvägg Flashback har ingen betalvägg.

Next

flashback svensk mästare fotboll

fotbollsprofil våldtäkt flashback

Det var efter en middag i helgen som fotbollsspelaren vaknade i natten och gick in till kvinnan. Vi vill samtidigt göra mycket mer. Att vara medlem är gratis. Men för att detta ska bli verklighet krävs större intäkter. Häktningsförhandlingen började klockan 13 vid Stockholms tingsrätt. Men därifrån till tillräckliga skäl för åtal är en bit.

Next

Glenn Schiller dömd till 3 år för våldtäkt okt

fotbollsprofil våldtäkt flashback

Detta var enligt Expressens uppgifter i samband med en middag som hölls i profilens hem. Då lär han har varit aktiv för 30 år sedan, alltså runt 80-90 talet. Vi tänker fortsätta att erbjuda en fri samhällsdebatt, utan yttre påverkan, som är öppen och tillgänglig för alla. Enligt Expressens uppgifter hade det hållits en middag i profilens hem innan den misstänkta våldtäkten ägde rum. Det har på senare tid blivit allt svårare att finansiera verksamheten enbart genom annonsintäkter. Nu är han häktad på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt, mot sitt nekande.

Next

Glenn Schiller dömd till 3 år för våldtäkt okt

fotbollsprofil våldtäkt flashback

Borde korta ner listan en bit. Vi vill samtidigt göra mycket mer. I polisförhör som Expressen tagit del av ger fotbollsprofilen sin egen version av kvällen. Jag funderade också på om det är någon gammal gårdare, men aftonbladet skrev precis att det är en fotbollsprofil i 60-års åldern. Åklagare Daniel Sunesson säger efter häktningsförhandlingen: — Jag vill inte gå in på detaljer kring vilken bevisning som finns mot honom, men det är i vart fall sannolika skäl i dag. Tillsammans kan detta bli riktigt bra. Samtliga donationer går till servrar, bandbredd, underhåll och utveckling av flashback.

Next

Fotbollsprofilens egna ord om misstänkta våldtäkten

fotbollsprofil våldtäkt flashback

Att vara medlem är gratis. Enligt media en stor fotbollsprofil som vunnit flertalet Sm-guld och är en stor profil i allsvenskan är nu misstänkt för våldtäkt. Edit: Enligt Aftonbladet är det en fotbollsprofil i 60-årsåldern. Den före detta fotbollsspelaren har haft en lång och framgångsrik karriär och var en stor profil i allsvenskan. Kanske är en göteborgare då. Samtliga donationer går till servrar, bandbredd, underhåll och utveckling av flashback. .

Next