Ferge bodø moskenes pris. Fergeruter for Lofoten 2020-01-02

Ferge værøy bodø åpningstider

ferge bodø moskenes pris

Fergeforbindelser Om sommeren er det større trafikk, og det kan være lurt å på forhånd, senest dagen før. Dette webstedet skal informere og lenke til fergeruter for en del ferger i Trøndelag og Nord-Norge. Ferger i Norge For mange er det likevel andre transportmidler som gjelder. Båten går mellom holmer og skjær langs kysten, og har flere stoppesteder i både Hamarøy og Steigen. Enten du starter turen fra Svolvær eller fra Narvik, får du på båtturen oppleve det beste av det arktiske landskapet i Nord-Norge.

Next

Fergeruter og hurtigbåtrute til Lofoten

ferge bodø moskenes pris

Da kan det være greit å få tak i. Heldigvis har vi relativt godt utbygd rutetilbud for ferger - også i, til og fra Nordland. På dette websteder finner du lenker til noen av fergetidene som gjelder i Nordland. Sambandet trafikeres av Torghatten Nord. Dette gir flere bilplasser og en behageligere reise. Da kan det være greit å få tak i.

Next

.::Ferge Bodø Moskenes

ferge bodø moskenes pris

Lenkene i spørsmålene gir i allefall delvis svar. Vågan såvel som resten av Lofoten - unntatt Værøy og Røst - fergefri veiforbindelse med omverdenen. Torghatten Nord er operatør på mange fergestrekninger i Nord-Norge. På webstedet finner du mer informasjon om byen og lenker til en rekke ressurser som f. Gi gjerne beskjed om dette på forhånd. Værøy ble også betjent av helikopter tiden før denne flyplassen ble tatt i bruk. Uansett hva målet med en reise i Norge er kan det kanskje være lurt å være litt forberedt.

Next

.::Ferge Bodø Moskenes

ferge bodø moskenes pris

Fergetider Nordland Selv lange turer med ferge kan være være behagelige og avslappende. Bodø - Røst - Værøy - Moskenes Fergerute for overfornevnte strekning. . Pris plassgaranti Bodø - Værøy - Røst - Moskenes Det går minst én daglig ferge mellom Bodø og Røst. Ferga anløper også Værøy og Moskenes i litt forskjellig rekkefølge og frekvens. Turen kan du bestille ved å trykke Ruteopplysning for Nordland: Kontakt info: Her finner dere også eventuelle avvik i oppsatt ruteplan. For mange er det likevel andre transportmidler som gjelder.

Next

.::Ferge Bodø Moskenes

ferge bodø moskenes pris

Dersom du har e-postadresse kan du. Andre igjen kan være avhengig av å få tak i både og , eller en. Velg ferjerederi: Torghatten Nord Skal du reise med en av Torghatten Nord sine ferger? Her finner du informasjon og lenke til fergeruter i Nord- og Midt-Norge. Dersom rekvisisjon benyttes, følger et fakturagebyr på kr. Turene går hver dag untatt lørdager i sommersesongen, med avgang fra Svolvær klokken 08.

Next

.:: Torghatten Nord fergeruter

ferge bodø moskenes pris

I dette området ligger Risvær Brygger, og båten legger gjerne ruten innom dersom noen skal til det gamle fiskeværet. Fergeruter Kommunen har ferjeforbindelse med Røst, Moskenes og Bodø. De fleste rutene har flere avganger på sommeren enn på vinteren. Fergeruter Kommunen har ferjeforbindelse med Røst, Moskenes og Bodø. I 2012 satt Torghatten Nord 4 nye gassferger stasjonert på sambandene Bodø — Værøy — Røst — Moskenes og Bognes — Lødingen.

Next

Fergeruter og hurtigbåtrute til Lofoten

ferge bodø moskenes pris

Hurtigbåten har ikke biltransport, men du kan ta med deg sykkel. Bestilling av fergebilletter til passasjer er kun mulig sammen med kjøretøy Torghatten Nord informerer om fartøybytte på sambandet Bodø-Værøy-Røst. Vi tilbyr samtaler i forkant av. Båten går gjennom Svellingsflaket, et landsskapsvernområde med like mange øyer som det er dager i året. Det smale Raftsundet med sitt yrende dyreliv, majestetiske Trollfjorden og øyer, gamle fiskevær og Lofoten fra sjøsiden er bare noe av det denne turen byr på. På webstedet finner du mer informasjon om byen og lenker til en rekke ressurser som f. Andre igjen kan være avhengig av å få tak i både og.

Next

.::Ferge Bodø Moskenes

ferge bodø moskenes pris

Når man er på reise gjennom Nord-Norge, er man ofte avhengig av båttransport for å få med seg alle perlene langs veien. Værøy ble også betjent av helikopter tiden før denne flyplassen ble tatt i bruk. Selskapet driver sjøgående kollektivtransport med hurtigbåter og ferger i Nordland og Troms. Storstein - Lauksundskaret - Nikkeby Denne ferga trafikkerer sambandet mellom Kågen, Arnøya og Laukøya i Skjervøy kommune. Hvordan og hvordan er været i Nordland nå? Det er også mulig å komme seg til og fra Lødingen på denne turen.

Next

Torghatten Nord AS

ferge bodø moskenes pris

Lenger ned på sida finner du sida finner du flere fergeruter for Nord-Norge. For bestilling av plasser til Lødingen eller Risvær, ta kontakt på epost: eller telefon: 941 64 089. Turen mellom Svolvær og Narvik tar deg gjennom Lofotens vakre skjærgård og gir deg naturopplevelser du garantert går glipp av på landeveien. Informasjon om og rutetider for ferge mellom Bodø og Moskenes i Lofoten. Ønsker du å bestille plass på ferge, Pris plassgaranti Bodø - Værøy - Røst - Moskenes 2019 Kr. Trykk på forbindelsene for ruter og priser. Sommerrutene er vanligvis klar i løpet av april måned.

Next

Fergeruter for Lofoten

ferge bodø moskenes pris

Eller er det spesielle du ikke vil gå glipp av? Siste frist for booking er dagen før avreise. Ferger i Trøndelag og Nord-Norge De mest trafikkerte fergesambandene finns på Vestlandet. Booking Ferger På enkelte ruter er det mulig å forhåndsbestille plass for kjøretøy via online booking. Det går hurtigbåt mellom Svolvær og Bodø via Steigen. Moskenes ligger i , som er et svært populært reisemål for turister fra inn- og utland. Til øygruppa Lofoten kan du reise med ferger og hurtigbåt fra nord og sør. Men også i de øvrige delene av Norge finnes store og viktige fergesamband.

Next