Espanja sanakirja. Suomi 2019-12-04

Get Suomi Espanja sanakirja

espanja sanakirja

Jos kaipaat enemmän haastetta ja haluat oppia uutta tietoa vieraalla kielellä, voit tutkia erilaisia aiheita meidän avulla. Nähdäksesi kaikki mahdolliset espanjankieliset käännökset ja synonyymit, klikkaa englanninkielistä sanaa. Tällöin RedFox tarkistaa, mistä kielistä hakusana löytyy. Kielet ovat muodossa ne ovat nykyään, koska kääntäjät työskentelevät liian. Jos tarvitset Englanti, Saksa, jne. Auta meitä kehittämään Glosben sanakirjoja ja näe kuinka tietosi auttavat ihmisiä kaikkialla maailmassa.

Next

Suomi

espanja sanakirja

Yksi suosituimmista nettisanakirjoista Suomessa on , joka tukee seuraavia kieliä: suomi, ruotsi, englanti, bulgaria, espanja, hollanti, italia, japani, kiina, latvia, liettua, norja, portugali, puola, ranska, romani, ruotsi, saksa, slovakki, suomi, tanska, turkki, unkari, viro ja venäjä. Teemme parhaamme lisääkseemme uusia sanoja sanakirjaamme joka päivä. Netistä löytyy ilmaisia sanakirjoja, joiden avulla sanojen kääntäminen on huomattavasti nopeampaa kuin kirjoista selaamalla. Sinun ei edes tarvitse tietää, mitä lähde kieli on teksti, kieli tunnustaa toiminto tekee sen automaattisesti. Sanakirjassa on kielet: suomi, englanti, ruotsi, saksa, ranska, espanja ja venäjä. Ensinnäkin sanoja, lauseita varastoitiin sitten kieliopin sääntöjä ja poikkeuksia. Por ejemplo, no es comprensible que un litro de leche cueste ahora menos que un litro de agua.

Next

syntymäpäivä

espanja sanakirja

Lisätietoja RedFox Prosta löydät: Käytä sanakirjaa myös Kännykässä Sanakirjan käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Ymmärräthän että Glosbe ei vain tallenna sanoja vaan oikeastaan sanojen merkityksiä. Tästä johtuen lisäämällä yhden uuden käännöksen luodaan tusinoittain uusia käännöksiä. Ainoa asia mitä sinun tarvitsee vain valita kieli, jota haluat kääntää tekstin. Voit myös löytää meidän työharjoitteluportaalilla. Jos haluat harjoitella sanastoa hauskalla tavalla, voit pelata meidän huom.

Next

Suomen suurin sanakirja

espanja sanakirja

Siirry kotisivullemme valitsemaan saatavilla olevista kielistä. Nopeasti kasvava online-sanakirja Tällä hetkellä bab. Palvelua käytetään aina samasta osoitteesta. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. A gateway to the world With our translation search, you can search translations from European institutions for words and expressions. Erilaisilla merkitysryhmillä tarkoitamme erilaisia käyttötapauksia tietystä sanasta. Voit myös olla varma, että virhe sanakirjassa korjataan nopeasti, joten voit luottaa tietoihin.

Next

Sanakirja

espanja sanakirja

Kun joku kuulee epämääräinen käsite, hän voi vain arvailla sen oikea merkitys asiayhteydestä. Työ kääntäjien muoto kielten suuri määrä. Jos saat kirjeen Englanti, saksa, tai muulla kielellä et puhu, tai jos olet kiinnostunut kansainvälisiä uutisia tai artikkeleita kirjoitettu vieraalla kielellä, avulla sivuillamme, voit heti lukea sitä. Voit laajentaa hakuasi Web- ja Wikipedia-työkaluilla, ne auttavat sinua löytämään täsmälleen oikean käännöksen etsimällesi sanalle. Vuoden käännökset, sanontojen kielelliset piirteet, ilmeet, lausekkeet ovat usein käännetty väärin tai jätetty kokonaan pois kirjoitetun tekstin kohdekielelle. Ja jos olet oppimassa verbiä, et tarvitse tyytyä pelkkään infinitiiviin, vaan voit hakea koko. Free download Our app contains is completely free of charge and does not show ads.

Next

Linguee

espanja sanakirja

Jos löydät virheen tai voit lisätä uusia tietoja, tee se. Glosbessa voit tarkistaa ei vain käännöksiä kielille suomitai espanja: tarjoamme myös käyttötapoja esittämällä kymmeniä esimerkkejä käännetyistä lauseista. Professional sources Find translations engineers use for technical parts. Jos tarvitset apua tietyn espanjankielisen sanan tai ilmauksen kanssa, voit kysyä asiasta englanti-espanja-foorumilla, jossa muut bab. Emme lisää ainoastaan kaikista ilmeisimmät käännökset, vaan myös arkikieliset merkitykset joihin voit törmätä kun käytät vierasta kieltä.

Next

Get Suomi Espanja sanakirja

espanja sanakirja

Sanalle voi olla useita oikeita käännösvaihtoehtoja, ja haluamme tarjota käyttäjillemme kaikki mahdolliset. Myös hakutuloksen punaisella merkityistä sanoista voit tehdä lisähakuja klikkaamalla sanaa. Nykyään meillä on paljon mahdollisuuksia kääntää jotain avulla online-kääntäjä, mutta nämä käännökset ovat vielä usein epätarkkoja. Kun rajana on 147 grammaa, mikä vastaa 5,6 litraa dieselpolttoainetta, ajoneuvot saastuttavat vähemmän. Ongelmana on, että paljon erilaisia kieliä ja poikkeukset käännös niin monimutkaista, että se tuli hidas ja epätarkka.

Next

Get Suomi Espanja sanakirja

espanja sanakirja

Learn how major law firms express legal terms in English, French, or German. Tässä viimeisimmät palveluun tehdyt suuremmat päivitykset: Myynnin ja markkinoinnin sanakirja, 12. Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat sanakirjat, tutustu RedFox Pro-kielipalveluun. Tästä huolimatta voimme ymmärtää käännetyn tekstin useimmissa tapauksissa, kiitos kehittyneen teknologian. Tuhannet ihmiset ovat kiitollisia tästä. Se levinnyt pääasiassa ilmestymisen jälkeen kirjoitetun. Sanakirjan käyttäminen ei vaadi selaimeen lisäosien asentamista.

Next