Erikshjälpen borlänge. Erikshjälpen Second Hand Borlänge • bsphclacctofficer.online-ap1.com 2019-12-01

Erikshjälpen

erikshjälpen borlänge

Återanvändning av varor skapar hållbar konsumtion. Återanvändning av varor skapar hållbar konsumtion. Erikshjälpen Second Hand är en ideell förening som samarbetar med lokala föreningar och församlingar. Dessutom får alla barn som skänker leksaker, böcker eller andra prylar till någon av butikerna den här dagen medalj. Erikshjälpen är en barnrättsorganisation som utifrån barnkonventionen bedriver biståndsverksamhet i 18 länder.

Next

Erikshjälpen Second Hand Borlänge • bsphclacctofficer.online-ap1.com

erikshjälpen borlänge

Den ideella föreningen Erikshjälpen Second Hand Butiker har ett 60-tal butiker, varav många drivs i samarbete med lokala föreningar och församlingar. Syftet med butikerna är att generera medel till bistånd, både i Sverige och utomlands. Att second hand är bra både för plånboken, miljön och utsatta barn. Vill du bidra till en mer hållbar miljö? Second hand-butikerna är också viktiga mötesplatser för människor och erbjuder möjlighet till arbetsträning, praktik och personlig utveckling. Erikshjälpen arbetar även med folkbildning och opinion, för att främja barns rättigheter. Överskottet går också till lokala insatser för barn i Borlänge. Erikshjälpen Second Hand i Borlänge omvandlar skänkta varor till bistånd.

Next

Erikshjälpen

erikshjälpen borlänge

Överskottet blir till bistånd och sociala insatser för utsatta barn, både i Sverige och utomlands. Det är frågor som inredningsdrottningen Johanna Bradford ger svar på i nya numret av vår tidning. Intresset för konserterna är stort. Det är alltid lika uppskattat av både kunder och personal när han kommer. Folkkära Peter Carlsson har under många år, inte minst tillsammans med sitt band Blå Grodorna, trollbundit sin publik med berättelser och sånger. Återanvändning av varor skapar hållbar konsumtion.

Next

Erikshjälpen i Borlänge arrangerar vårkonsert och stipendieutdelning

erikshjälpen borlänge

Överskottet från Erikshjälpen Second Hand i Borlänge går till Erikshjälpens arbete för barns rätt till utbildning, hälsa samt trygghet och skydd. Sedan starten 1990 har verksamheten vuxit till att omfatta ett 60-tal butiker i Sverige, samt en i Norge. Med hjälp av dessa pengar kommer Erikshjälpen kunna arbeta för barns trygghet, både i Sverige och i andra delar av världen. De och är även fulladdade med unika erbjudanden, hur bra? Den 12 november invigdes vår 60:e Erikshjälpen Second Hand Butik i Borlänge. Kontakt: Anders Larsson, Erikshjälpen Second Hand Borlänge 070-69 11 659 Mer om konserterna: Eriksstipendiet delas ut i pausen vid den andra konserten, cirka kl 18. Vad får man inte missa på en loppisrunda? Vi erbjuder många olika typer av uppdrag och du bestämmer själv hur många timmar du kan bidra med.

Next

Erikshjälpen Second Hand Borlänge • bsphclacctofficer.online-ap1.com

erikshjälpen borlänge

Arrangör för konserterna är Erikshjälpen Second Hand i Borlänge. Då är det fest i våra butiker! Det handlar om cirkulär ekonomi. . Det blir sväng, goda historier och härlig stämning. Stipendiet är på 5 000 kronor och ska användas i den verksamhet där stipendiaten är aktiv. I Sverige görs även insatser för barns rätt till meningsfull fritid. Utifrån barnkonventionen kämpar vi för att barn som lever i fattigdom och utsatthet ska få ett bättre liv.

Next

Erikshjälpen Second Hand Borlänge • bsphclacctofficer.online-ap1.com

erikshjälpen borlänge

Den ideella föreningen Erikshjälpen Second Hand Butiker har ett 60-tal butiker, varav många drivs i samarbete med lokala föreningar och församlingar. Under Eriksdagen i lördags sålde Erikshjälpen Second Hands butiker för sammanlagt 3 200 470 kr. Hör av dig till din närmaste second hand-butik om du är intresserad. Tillsammans hittar vi tider som passar dig! Och vi vill visa dem att de är hjältar, säger vår generalsekreterare Daniel Grahn. Överskottet blir till bistånd och sociala insatser för utsatta barn, både i Sverige och utomlands. Nu vill vi ge möjlighet för barn att göra gott i våra butiker, för miljön och för barn i andra delar av världen genom att skänka sina leksaker. Det blir roliga aktiviteter för barnen och hela dagskassan, både i våra fysiska butiker och på secondhand.

Next

Erikshjälpen i Borlänge arrangerar vårkonsert och stipendieutdelning

erikshjälpen borlänge

Över tre miljoner kronor alltså, helt fantastiskt! Fokus är barns rätt till utbildning, hälsa samt trygghet och skydd. Först var bara en konsert planerad men eftersom biljetterna sålde slut på rekordtid sattes en andra konsert in. När du handlar hos Erikshjälpen så hjälper du oss att stödja ett hundratal projekt i 18 länder runt om i världen. Second hand-butikerna är också viktiga mötesplatser för människor och erbjuder möjlighet till arbetsträning, praktik och personlig utveckling. Varmt välkomna till vår fina butik och Farbror Erik kafé! Vart hittar man inspirtion till trendlös inrednign? Vid den andra konserten delas också Erikshjälpens Eriksstipendium ut till Sussi Wilen-Dacke, engagerad ledare för Glimma. Gruppen har en svängande rytmsektion och blåssektion samt dragspel i världsklass.

Next

Borlänge

erikshjälpen borlänge

Vi kommer att få höra mer av honom 25e november då vi har kvällsöppet med erbjudanden i butiken. Basen för arbetet är gåvor från privatpersoner och intäkter från second hand-butiker. Second hand-butikerna är också viktiga mötesplatser för människor och erbjuder möjlighet till arbetsträning, praktik och personlig utveckling. I lördags så var fantastiske Stephan Frisk och bjöd på underhållning igen. Stort tack till alla som bidragit till det här rekordresultatet genom att handla, skänka eller volontärarbeta.

Next