Enkeliviesti valonpolku. Valonpolku 2019-12-05

Enkeliviesti

enkeliviesti valonpolku

Usein se haluaa itselleen kaverin pitämään kanssaan ikävää. Kun sinä olet valmis unelmiisi, unelmasi löytävät sinun luoksesi. Tämä on enkelten viesti meille tänään. Tavoitteeni oli saada selkeämpi yhteys enkeleihin ja löytää itseni ja oma elämäntarkoitukseni. Jos Sinäkin tunnet syntyneesi maailmaan jotakin tärkeää tehtävää varten — tämä saattaa olla tärkeintä, mitä luet koko elämäsi aikana. Pysähdy tänään hetkeksi aistit avoimina. Olen myös päässyt eroon masennuksestani ja henkinen kasvuni on ollut huimaa.

Next

Valonpolku

enkeliviesti valonpolku

Visualisaation kesto on hieman yli 20 minuuttia ja se on mp3-muodossa. Enkelien lisäksi elämääni on alkanut tulla ihania valoihmisiä ja kiitän kaikesta tätä kurssia ja ihanaa, rakasta Hennaa. Tämän kurssin myötä minulle on suotu upeita siunauksia elämääni. Nämä ovat asioita joita pyysin enkeleiltä ja ne meille suotiin, koska uskoin tarpeeksi vahvasti, että olemme ne ansainneet. Nosta itsellesi tarot-kortteja ja tee haluamasi tulkinta. Juuri tämä päätös on havahduttanut sinut näkemään uudelleen rakkauden ja elämän kauneuden.

Next

Uutiskirje

enkeliviesti valonpolku

Sain työpaikan, meille lahjoitettiin suuri summa rahaa sekä saimme ostettua uuden auton. Vaikka planeetan yleinen vuosi vaikuttaa kaikkiin, oman vuotemme energia ohjaa meitä vahvemmin ja antaa tavan käyttää hyödyksemme yleisemmät energiat. . Haluatko toteuttaa unelmasi enkeleiden avulla? Isoon arkanaan kuuluu 22 korttia, joilla on oma nimi ja numero. Aistini voimistui koko ajan koulutuksen loppua kohden enemmän ja enemmän.

Next

Seitsemastoista

enkeliviesti valonpolku

Voit kuunnella tätä visualisaatiota aina halutessasi. Kurssi on laittanut liikkeelle sellaisen lumipallon, ettei sitä enää voi pysäyttää ja se vain kasvaa kokoajan eteenpäin vyöryessään! Mystisissä tarot korteissa on kuvattuna koko elämän kirjo sekä elämänkaari. . Jokainen syntyy kosmisten virtausten tarkassa leikkauspisteessä, ja tuo mukanaan opitut taidot, kokemukset ja suunnitelman. Valittuasi pakan nimen, voit lukea sitä koskevat ohjeet. Se nostaa värähtelyäsi ja nopeuttaa ylösnousemustietäsi. Risti, ruutu, hertta ja pata ovat taroteissa sauvat, maljat, miekat ja lantit.

Next

Uutiskirje

enkeliviesti valonpolku

Teen energiahoitoa ryhmäkaukohoitona hoito kerran kk ja henkilökohtaisena kaukohoitona + lähihoitona hoitohuoneellani Porvoossa. Jokaisena syntymäpäivänä valon enkelit kerääntyvät juhlistamaan päivää, ja samalla vaihdamme omaan henkilökohtaiseen uuteen vuoteen. On tärkeää suhtautua niin ihmissuhteisiin kuin tarottulkintaan avoimin sydämin ja ottaa ne mahdollisuutena kasvaa henkisesti. Mikään ei ole niin voimallista kuin keskittynyt energia, ja enkelitkin huomaavat sitoutumisesi puhtaan valon, kohdistuipa se sitten johonkin ihmissuhteeseen, työtehtävään, matkaan tai mihin muuhun tahansa. Ole valmis auttamaan todellisen avun tarpeessa olevia. Olet luultavasti tässä sen vuoksi, että elämäsi ei tällä hetkellä vastaa upeimpia visioitasi. Olet tehnyt selkeän päätöksen siitä, että hyväksyt rakkauden elämääsi ja antaudut nauttimaan siitä.

Next

Enkeliviesti Rakkauselämän Helmikuu 2019

enkeliviesti valonpolku

Visualisaatiossa arkkienkeli Metatron käy kanssasi läpi kehosi ja chakrasi kultaoranssilla energiallaan. Olen kokenut niin valtavaa valoa ja rakkautta, etten osaa sanoin kuvailla - sanat ovat kovin rajalliset kaikkeen siihen ihanaan, mitä elämääni on kurssin myötä tullut. Silloin kun sisäisesti tunnet, että sielu tarvitsee apua, luota siihen, että annat apuasi parhaalla mahdollisella tavalla. Tarot pitää sisällään paljon elämänviisautta, mitä ihminen ei voi käsittää perehtymättä tarkemmin tarotkorttien salaisuuksiin. Tarot- eli tarokkikortit ovat avain ikivanhan viisauden lähteelle, joiden avulla voi kohottaa tietoisuuttaan ja kehittää luontaista herkkyyttä ja intuitiota.

Next

Uutiskirje

enkeliviesti valonpolku

Sinunkin on aika yhdistyä upeaan rajattomaan olemukseesi enkelimaailman avustuksella ja kokea tuon upea vaikutus jokaisella elämäsi osa-alueella. Muista pyytää enkeleitä avuksesi ja tiedä, että kun omistaudut palvelemaan kaikkien yhteistä hyvää, enkelit ovat tukenasi. Olet siunattu saadessasi tämän enkeliviestin. Henna, olet rakkaudellinen enkeli-ihminen ja teet todella hyvää työtä, ihan koko universumin laajudella! Joillakin ihmisillä on kutsumus ja kyky tulkita tarotkortteja intuitiivisesti ja nähdä asioissa syvemmälle — useat heistä toimivat tarottulkitsijoina. Nämä kaikki näkyvät omissa numeroissamme.

Next

Ilmainen tarot

enkeliviesti valonpolku

Suurissa elämäntilanteissa henkilökohtainen tulkinta tukee Sinua parhaiten. Enkelit tuovat viestinsä sinulle ajatustesi kautta, joten kuuntele mitä ideoita tai sanoja sinulle tulee mieleesi. Tavoitteenani oli itseni kehittäminen ja enkelien löytäminen elämääni ja se kyllä toteutui paremmin, kuin uskalsin ikinä edes ajatella. Ne kaikki näkyvät syntymäajastamme ja nimestämme. Teemme ennen inkarnaatiota myös kartan elämän taitekohdista, jotka sisältävät mahdollisuuksia ja haasteita. Rajoitamme usein rakkauden koskemaan vain romanttista rakkautta, parisuhdetta tai rakkautta vanhempien ja lasten välillä.

Next