Emporia parkering. Emporia köpcentrum: öppettider, butiker och rabatter 2019-12-02

Hitta hit

emporia parkering

Du väljer såklart den som är bäst för dig. Om inte nummerplåten kan läsas så kan du använda biljetten vid utfartspelaren för att öppna bommen. Och skulle du shoppa mer än du kan ta på cykeln kan du alltid få varorna hemkörda om du frågar i vårt! Kunden väljer även i vilka anläggningar som tjänsten ska användas. Vill du ta buss från Lund, Vellinge eller Trelleborg är det regionbuss 170, 300 och 346 som stannar i Hyllie. Till oss lämnas bilar av många olika anledningar. Tag vänster i rondellen och följ Inre ringvägen som efter rondellen övergår i Annetorpsvägen. Totalt finns 2 700 parkeringsplatser i anslutning till shoppingcentrat.

Next

Emporia i Malmö

emporia parkering

Location , : Address Hyllie Boulevard 19 215 32 Malmö Opening date 25 October 2012 Owner Architect No. Efter fyra timmar gäller 16 kronor per 30 minuter. Rekommenderas att man kommer med tåget Hyllie station. Har du ont om tid? Är du osäker på avgångar så fråga i vårt så hjälper vi dig hitta rätt! Här finns all mat du behöver till såväl helgmiddagar som till mer vardagliga familjerätter. Bomsystem med nummerplåtsavläsning Betalautomaterna är placerade på plan 1, 2, 3, 5 och 7 i parkeringshuset.

Next

Willys i Emporia

emporia parkering

Spara därför biljetten tills du har passerat utfartsbommen. Vid infart läser en kamera av bilen registreringsskylt, bommen öppnas automatiskt och parkeringstiden startar. De tar dig hela vägen fram till Bärnstensentrén. Hämta din bil och kör mot utfartsbommen, när du kommer fram till bommen öppnas denna automatiskt. Det går inte att betala vid utfartsbommen. Det fungerar på samma sätt både i parkeringshuset och på markparkeringen där ett bomsystem är installerat. De kunder som handlar på Willys eller Ica har gratis parkering i två timmarna.

Next

Parkering Malmö

emporia parkering

Här finns både de vanliga butikskedjorna och butiker som inte finns någon annanstans i Skåne i alla fall. Linje 300 från Vellinge ängar via motorvägen. Följ skyltarna till anvisad parkering. Linje 150 från Näset och Vellinge via Tygelsjö. På taket finner du en underbar park med sittplatser, kikare och en trädgård. Bara att passera och parkera! Nära nedgången till tågen ligger hållplatser för både lokala och regionala busslinjer. Du får konditionsträning i många former i vår stora konditionsdel.

Next

Gym Emporia

emporia parkering

På vänster sida ligger Emporia. Parkering Malmö äger 10 parkeringshus i Malmö varav två i Hyllie. Bara att passera och parkera! Så här fungerar parkeringen på Emporia: Kör fram till bommarna och tryck en biljett. Det finns parkering men då området fortf är en byggarbetsplats är det trixigt att komma in, särskilt de dagar alla andra vill shoppa också. Passa på en ljum och skön vårdag när du inte har så bråttom, du gör både dig själv och miljön en tjänst. Det finns shopping för alla och ett brett utbud av butiker vare sig du ska köpa kläder, elektronik, kosmetika, fritidsartiklar eller så kanske du vill äta middag och sedan ta ta en fika i något av de många kaféer och restauranger som finns. Här har vi samlat alla våra utbildningar.

Next

P

emporia parkering

Kontorshuset Isblocket är integrerat i P-huset Hyllie och här har Parkering Malmö sina kontor slokaler. Triangelgaraget Betala digital för snabbare och enklare parkering Parkering Malmö satsar på digital betalning. Emporia köpcentrum ligger i sydvästra Malmö, nära Malmö Arena och citytunnelstationen i Hyllievång. Du behöver alltså inte sticka in din biljett här, utan bommarna öppnas automatiskt om du registrerat din biljett i betalautomaten. Kunden får direkt ett kvitto via e-post. Hoppa av vid hållplats Malmö Arena.

Next

Parkering Malmö

emporia parkering

Från Malmö C tar resan ca 6 minuter och från Station Triangeln tar det bara ca 3 minuter via Citytunneln. Från centrala Malmö tar du dig med cykel till Emporia på ca 25 minuter. I samtliga betalautomater kan du betala med både kort och kontanter. Kommer du med bil norrifrån längs E22 svänger du av höger vid trafikplats Petersborg. Följ skyltarna till anvisad parkering. Vid utfart sker samma sak och parkeringstiden avslutas.

Next

Emporia (shopping mall)

emporia parkering

Extra stolta är vi över vårt fina färskvarusortiment med ett stort sortiment av frukt och grönt, kött och bröd. According to Emporia, they have around 25,000 visitors per day. Alla tåg söderut från Malmö C stannar här. Våra p-platser blir de billigaste parkeringsplatserna i Hyllie. Willys på Emporia Malmö är vi dessutom märkta med Bra Miljöval, Naturskyddsföreningens märkning för butiker med ett stort utbud av ekologiska och miljövänliga varor och ett seriöst engagemang i miljöfrågor. Följ skyltarna till anvisad parkering.

Next