Elisa viihde ohjelmaopas. Elisa Viihde 2019-12-02

elisa viihde ohjelmaopas sekava

elisa viihde ohjelmaopas

Käynnistä silloin laitteet uudestaan irrottamalla virtajohdot seinästä. Siinä ei enää näy tietoja Eurosportin tulevista ohjelmista. Elisa Viihteestä löytyy satoja kanavia ja useimmiten katsomasi kanavat kannattaakin järjestää suosikkilistalle, jolloin ne löytyvät helposti ja nopeasti. Voit tilata Elisa Viihde Sportin katsottavaksi puhelimella, tabletilla, älytelevisiolla, ja selaimella myös ilman kuukausimaksullista Elisa Viihde -tilausta osoitteesta. Voit siis itse vaikuttaa siihen, millä perusteella haluat juuri sillä hetkellä käynnissä olevien ohjelmien listauksen järjestää Mieluisan ohjelman löydyttyä voit siirtyä suoraan katsomaan sitä klikkaamalla ohjelman kuvaketta Digiboksin Ruutu-sovelluksen kautta voit nauttia Ruutu-ohjelmakirjastosta maksutta Nelosen, Livin, Jimin ja Heron ohjelmista tallennuksina.

Next

Elisa viihde sovelluksen ohjelmaopas

elisa viihde ohjelmaopas

Lisäksi löydät sieltä suositut Elisa Viihteen alkuperäissarjat, kuten kansainvälisesti palkitun Kaikki synnit, rikosdraamat Ivalo ja Bullets, sekä komediasarjat Kolmistaan, Jättekiva, Sipoon herttua ja Konttori. Mikäli Sarjat tai Elokuvat -kansioissa löytyy tallenteelle useita versioita, niputetaan nämä ns. Digiboksi muistuttaa ohjelman alkamisesta ja vaihtaa suosikkiohjelmasi kanavalle ohjelman alkamisajankohtana. Jos katsomasi kanava ei näy, kokeile toista digiboksin kanavalistalla olevaa vaihtoehtoa. Kannattaa siis odotella rauhassa alkuviikolle vielä ohjelmatietoja. Huomaathan, että kaikkien vapaiden kanavien ja maksukanavien ohjelmia ei voi tallentaa tekijänoikeussyistä.

Next

Elisa Viihde

elisa viihde ohjelmaopas

Saat koko kotiisi kattavan verkon ilman katveita. Miten toimin Elisa Viihteen ongelmatilanteissa? Elisa Viihde -sovellus on nyt saatavilla myös mm. Huomioi, että salasanassa isoilla ja pienillä kirjaimilla on merkitys. Valitse näistä keskimmäisenä oleva ympyrä. Voit siirtää vaikkapa kanavapaikalta 530 löytyvän kanavan paikalle 1, eikä sinun näin tarvitse joka kerta selata pitkää kanavalistaa löytääksesi suosikkikanavasi.

Next

Elisa viihde sovelluksen ohjelmaopas

elisa viihde ohjelmaopas

Voit aloittaa ohjelman katsomisen alusta myös kesken tallennuksen! Elisa Viihteen löytyy C More -ohjelmakirjasto, josta C Moren tilaajat voivat nähdä laajasti uutta sisältöpalvelua aiempaan verrattuna. Lisäksi digiboksilla olevasta Ruutu-sovelluksesta voi katsella maksuttomia Ruudun sisältöjä. Kun ne kerran telkkarissa myös näkyy ja ovat siellä tallennettavissa niin miksei ne ole mobiilisovelluksen saatavana. Mikäli sinulla on Elisan Kanavakortti ja C More -paketti, tarvitset lisäksi Elisa Viihde -sovellustilauksen, jotta voit katsoa ohjelmia C Moren omien sivujen kautta tietokoneella. Moi Jjukkakoo ja teretulemast OmaYhteisöön! Näet missä eri paikoissa samanniminen ohjelma on katsottavana ja voit näppärästi siirtyä katseluun.

Next

Elisa Viihde

elisa viihde ohjelmaopas

Kyllä ainakin omilla perusdigibokseilla on aina pystynyt valitsemaan niin että ruudulla näkyy vain yhden kanavan tiedot allekkain. Elisa Viihde Sportin ja maksukanavien ohjelmia voit katsoa jälkikäteen myös digiboksin. Valitse elokuva, joka kiinnostaa sinua. Sen verran tarvii kyllä nyt todeta kun tätä kirjoitan etten ole varma voiko niitä tallentaa mutta käsitykseni mukaan voi. Mikäli salasanassa on kirjaimia, saat valittua kirjaimet kaukosäätimen numeronäppäimen avulla painamalla ko. Mikäli laitteiden käynnistäminen ei auta, kannattaa laitteille tehdä ns. Tiesitkö, että elokuvat tulevat vuokraamoon ensin ostettavaksi ja sen jälkeen vuokrattavaksi.

Next

Ohjeet ja tuki

elisa viihde ohjelmaopas

Punainen Ruutu+ on viihteellistä sisältöä ja petrolin värinen Ruutu+ on urheilu-sisältöä. Lisäksi digiboksilla olevasta Ruutu-sovelluksesta voi katsella maksuttomia Ruudun sisältöjä. Kohta on kuitenkin jo vuosi 2018. Tallenne on siis kuitenkin sitä s uttu d:tä. Käytännön kehitysehdotuksia toki otetaan vastaan Juu siis digiboxista on kyse. Asiantuntija tekee juuri sinun kotiisi ja käyttöösi toimivan kokonaisratkaisun ja tuo siihen tarvittavat laitteet mukanaan. Langattomat yhteydet ovat alttiita muutoksille ja häiriöille.

Next

Ohjeet ja tuki

elisa viihde ohjelmaopas

Katseluun käy sekä Elisan mobiili että kiinteä nettiyhteys. Antaisi paremman kuvan asiakkaille toiminnasta että jotain kerrottaisiin, ei vain pahoitteluja. Yhteystyyppi ja -nopeus riippuvat osoitteeseesi saatavilla olevista vaihtoehdoista. Lisäksi voit katsella Elisa Viihteen kautta. Uutuuselokuvat tulevat pääsääntöisesti aina ensin vain ostettaviksi ja myöhemmin myös vuokrattaviksi. Paketti sisältää myös paljon lapsille suunnattua sisältöä Lisätietoa ohjelmista ja kanavapakettien tilauksesta löydät osoitteesta.

Next

Elisa Viihde

elisa viihde ohjelmaopas

Sopimussyistä kanavat näkyvät tällä hetkellä ainoastaan Elisan nettiyhteydellä katsoessa. Sarjat-osion pääkansionäkymä Yksittäisen sarjan uusi näkymä Mikäli jaksosta on useita versioita, niputetaan ne saman jakson alle ja näin niitä voi esim. Halutessasi voit myös piilottaa sinulle turhia kanavia näkyvistä, jolloin ohjelmaoppaan kanavalista lyhenee. Lisäksi voit katsoa tallenteita jo kesken lähetyksen. Suurin osa ohjelmistosta on katsottavissa 7 päivää esityksen jälkeen. Samalla perusteella voi heivata ohjelmaoppaasta pihalle Elisasportit 1-8, koska niitäkään ei pysty tallentamaan. Kuvailutulkkauspalvelu on tarkoitettu näkörajoitteisille, jolloin ohjelmasta on kuultavissa lyhyet kuvailutekstit ääneen puhuttuina.

Next

Elisa viihteen ohjelmaopas

elisa viihde ohjelmaopas

Tarvittaessa voit luoda tässä myös uuden tallennekansion. Ohjelmien katselu onnistuu osoitteessa , jossa pääset myös rekisteröitymään käyttäjäksi. . C More -ohjelmakirjaston sisältöä voit katsoa Elisa Viihteen digiboksin lisäksi: Elisa Viihde -sovelluksella: Elisa Viihde -sovelluksen kautta katselu ohjautuu C Moren omaan sovellukseen, joka tulee ladata myös, jotta sisältöä voi katsoa. Peruskanavien näkyvyyteen vaikuttaa etenkin digiboksin ja antennipistokkeen välinen antennijohto.

Next

Elisa Viihteen kanavapaikat

elisa viihde ohjelmaopas

. Oikeilla laitteilla langattoman yhteyden käyttö on vaivatonta ja ongelmatonta. Jos sinulla on käytössäsi mobililaajakaistayhteys ja siihen mobiilireititin, on helpointa napata se mukaan, jolloin langaton nettiyhteys kulkee mukanasi minne menetkin. Mielestäni silti parempi näin kuin miten aiemmin oli. Elisa Viihde Sport 1, Eurosport 1 sekä History-kanava.

Next