Elektrisk peisovn. Elektrisk peis og gasspeis 2019-12-04

PEISER

Elektrisk peisovn

Som din proffpartner innen elektrisk peis hjelper vi deg å ta de riktige valgene når det gjelder pipeløse peiser. Mange ser også på oljefylte ovner som et tryggere alternativ enn mange andre ovner. Denne typen oppvarming fungerer også perfekt på baderom da det er en praktisk måte å bli kvitt fuktighet. På maksimal varmeeffekt vil det koste 2 kroner i timen å drifte en elektrisk peis med varmeeffekt. Kom innom og se vår nye flotte utstilling av bio- og elektriske peiser.

Next

Elektrisk dekorasjonspeis

Elektrisk peisovn

Modellene uten varmeeffekt egner seg godt for et hjem der dere ønsker en peis for den gode stemningen. Frittstående modeller, både elektriske og med gass, kan flyttes rundt dit du ønsker og er dermed litt mer fleksible. Balansert ventilasjon fjerner forurensninger, fukt og lukt og motvirker radon og heksesot. Med riktig plassering av byggtørker eller varmekanon kan arbeidet gå sin gang selv i når den norske vinteren er på sitt kaldeste. Forbruket av strøm ved en elektrisk peis med varmeeffekt er tilsvarende en varmeovn med samme varmeeffekt. Dieseldrevet varme Dieselfyrte byggtørke og varmekanoner egner seg godt for store bygg, på grunn av den store varmeeffekten i dieselolje. Det finnes flere varianter av terrassevarmere — både drevet av elektrisitet, gass og infrarøde stråler.

Next

Kaminer

Elektrisk peisovn

En luftfukter vil forbedre luftkvaliteten og sørge for et sunnere miljø. Disse effektive brennerne holder temperaturen oppe mange timer etter at solen har gått ned, og de sørger for behagelig varme utendørs fra tidlig vår til langt ut i september. Hoxter produserer deres innsatser etter et ufravikelig fokus på kvalitet i alle detaljer. Nå kan jeg bare tenne opp og lukke døra så gjør peisen automatisk jobben, den andre peisen må man ha døra på gløtt -og hele tia justere i begynnelsen slik at det ikke slukker. Selges også mye til proffmarkedet. Oljeovner Oljefylte ovner er fortsatt svært populære, og det er mange grunner til hvorfor.

Next

Elektrisk dekorasjonspeis

Elektrisk peisovn

Våre byggtørkere kan drives av parafin eller diesel. Elektriske gulvovner gir rask oppvarming og får jobben effektivt unnagjort. Ovnene brukes til oppvarming og tørking på bl. En større tank kan graves ned i hagen og fylles opp av en gassleverandør etter behov. Ren og frisk luft tilføres boligen og inneluft som er forurenset av mennesker, dyr, aktiviteter i boligen og materialer fjernes. Ettersom den er enkel å flytte på, kan du lett velge hvor den skal brukes og kose deg med varmen og det realistiske skinnet fra «flammene» i ulike rom.

Next

Kaminer

Elektrisk peisovn

Det kan være at dere ønsker en ekstra peis på soverommet, baderommet eller i entreen. Takk for hjelpa med å velge riktig peis -Sigurd Hoxter er et resultat av et Tyskt og Tsjekkisk samarbeid, og har siden 2009 levert peisinnsatser til mer enn 23 land i Eropa. Vi fører elektriske peiser fra:. Av: Chili Publications Produkt i toppbilde: Faber e-MatriX Hvor mye strøm bruker en elektrisk peis, hvor lenger varer en standard gasstank for en gasspeis, og hvor fyller du egentlig på mer gass? Vi har hjulgående byggtørker med pipe og varmeveksler som holder eksos og varmluft hver for seg. Utstyrt med bærehåndtak, høyeffekt vifte, termokopling og flammevokter.

Next

Peis

Elektrisk peisovn

Terrassevarmere Terrassevarmere er et lettvint alternativ til utepeis. For selv om det tar en stund å få de varme sprer de varmen godt utover hele rommet. Den moderne elektriske peisen, som Faber e-Matrix har glass på flere sider og et dypere flammebile som gjør at peisen blir mer realistisk. På en annen side kan luften inne bli svært tørr, spesielt i vinterhalvåret — da fuktighetsnivået ofte kan falle under 30%. Luftrensere holder luften fri for partikler, pollen, allergener, lukter og flyktige organiske forbindelser. Hos oss står kunden i fokus, og vår oppgave er å gjøre deg som kunde fornøyd gjennom riktig og rask veiledning. Det er flere grunner til å velge elektrisk peis.

Next

Elektrisk peisovn frittstående sort 1800W

Elektrisk peisovn

I tillegg til vanlig elektriske peiser, leverer vi også de nye 3D-peisene som gir et fantastisk flammebilde, nesten som en ekte peis. Varmer fort opp ett rom. Les mer om disse i vår. Bærbare ovner er i motsetning til veggfestede ovner mer fleksible og gir flere muligheter. Her ser du bilde av gasspeisen «Faber MatriX». Den varme oljen inni ovnen vil dessuten holde seg varm lenge etter at ovnen er skrudd av. Med glassfront og dekorasjonsstener i bunnen.

Next

PEISER

Elektrisk peisovn

Fjernkontroll, å mulighet for flammeeffekt uten varme. Vi er er for tiden prisledende på peiser og har som mål og ha de beste prisene og ha den beste servicen. De er dessuten stillegående, noe som gjør de til perfekte valg på soverommet. En tårnvifte er oftest utstyrt med timer og fjernkontroll, og du kan f. I tillegg er gasspeis mer rentbrennende, og du har ikke den samme utfordringen med sot og trenger ikke å vaske glass. Elektrisk peisovn frittstående sort 1800W En meget flott og plasseringsvennlig elektrisk peis.

Next