Drektig katt. Litt om drektighet og fødsel hos katt 2019-12-05

Drektighet hos katter

drektig katt

Hvis du ikke er sikker, les vår her eller du kan så du har full kontroll over hvilke informasjonskapsler du får. Det kan ta 15-30 minutter å få den første ungen ut det tar lengst tid med denne. Man ser fosterblæren komme ut først. Gratulerer med dine nye kattunger! To supre foreldre og veldig vakre begge to. De er utrolig tillitsfulle og kontaktsøkende og maler veldig bare jeg tar på dem! Disse pleier hun å spise full av næring. Men da jeg kontaktet familien som hadde katten, hadde de ikke sett henne på 5 dager.

Next

Idabalida: 2013

drektig katt

Utrolig lettlært og ikke noe mas. Etter en uke med venting og katter som hadde rømt, ble det i går endelig klart at jeg skulle få passe på tre morløse kattunger! Noe unge foreldre, men dette kan jo forekomme. Nå skal det også sies at jeg har småslanket denne hunden for jeg syntes hun har sett litt rund ut. Så nå tuster de rundt her, lekesloss og løper etter hverandre. Symptomer at tiden nærmer seg, er at vulva område ved vagina bli mere hoven, at buken henger mere ned, at juret begynner å bli større og full av melk. We are dedicated to saving the live of these precious kittens born with twisted legs. Hvis du ikke husker informasjonskapsler, kan du bare fortsette å surfe som vanlig, og vi vil ta det som en stille godkjenning.

Next

Update On Kittens Born With Twisted Legs

drektig katt

Sjekk hele tiden juret til moren i tilfelle hun får noen bettenelser der. Bare man tar på dem maler de, og de er veldig fortrolige med mennesker. Det kunne faktisk vært verre. They can grow up to lead perfectly normal lives if only someone knows how to straighten those little legs. Men så ringte Arne fra Aurskog bare 2 timer før jeg skulle hente kattungene og sa at den drektige katten var tilbake! Og den er faktisk en av 7, ikke 6. Det ble nevnt at de hadde kattunger som trengte hjem, så nå er det bare å krysse fingre og vente i spenning! Han er arvtageren etter Bjarne og Jensen. Når denne frøkna har termin er jo litt usikker, men overraskelsen kommer iløpet av denne uken.

Next

Idabalida: 2013

drektig katt

Ellers blir ikke livet mitt helt kattefritt ennå - Nora har jo de syv kattungene, pluss kattemor! Slikkingen hennes hjelper ungen å komme igang med å puste. Først så er det behandling av den vordende mor: hun bør ha allerede begynt å få tilført mat av høyere kalori og næringsinnhold. Men er foreløpig mer opptatt av leking enn kos. Her kommer kattene som har vært litt i fosterhjem og blitt sosialisert og gjort sterile. Det er det store spørsmålet om dagen.

Next

Drektighet hos katter

drektig katt

Men det kan også gå motsatt vei; en vanligvis vennlig katt kan bli sky og tilbaketrukket. Det kan være bare en pappkasse med håndklær i bånn. Jeg klemmer og kjenner og finner ikke noe som kan ligne valper. Så dessverre må vi nok skuffe veldig mange som har ønsket seg valp etter denne kombinasjonen for denne gang, vi prøver igjen til høsten. Jeg kunne jo selvfølgelig ikke ta henne lenger, men jeg kom på å spørre søster Nora om ikke de kunne tenke seg å være fosterhjem for denne katten i nød. Jeg vil bli fosterhjem for en kattepus! Etter dette er det trygt å la katten din være alene med ungene sine. Ikke helt planlagt og ikke helt i den riktige rekkefølgen men når du finner ut at tispa di er ca 7 uker drektig må du bare gjøre det beste ut av det.

Next

Idabalida: 2013

drektig katt

Bind en robust tråd rundt navlestrengen 2-3 cm fra kattungens kropp, før du deretter kutter mellom de to delene med en skarp saks. Tiden er inne for å vaske under buken og jeg står som et stort spørsmålstegn. Der vil de sjekke om den vordende mor er sunn og frisk, samt bekrefte drektighet med en fysisk test eller ultralyd. Drektighet hos katter er en stor hendelse, og dersom du har tatt den store avgjørelsen om å la katten din få kattunger, har du litt av et eventyr i vente. Hun og samboer Viggo trengte ikke mange minutters tenketid før de bestemte seg for at det ville de gjerne! Måtte få med bilde av denne søde bamsen noen hadde mistet. Så katten ble kjørt til dem på søndag, og det ser ut til å gå veldig greit.

Next

Drektighet hos katter

drektig katt

Når fødselen nærmer seg, vil katten din sannsynligvis begynne å se seg om etter et stille, rolig og mykt sted hun kan bygge sitt lille rede. Gi mer gradvis slik at når hun føder at hun går kun på dette. But a picture is worth a thousand words. . Hun har en mage full av kattunger og vil sannsynligvis foretrekke å spise små måltider flere ganger daglig.

Next

Idabalida: 2013

drektig katt

Kan jo ikke bare bli katter her, så tenkte jeg legge ut noen bilder fra søndagsturen Nora og jeg hadde i dag. Case History 2: Ocicat Kitten photos courtesy of Rich and Stephanie Schlossberg above This kitten was born with the left leg mildly affected and the right leg quite severely mis-formed. Vanligvis vil moren hjelpe dem med denne oppgaven. Please print out this article and share it with your veterinarian. Ikke bli overrasket dersom moren spiser deler eller alle disse. Men generellt tar det ca 2-6 timer for hele fødselen. I dag tok vi bilder og fant navn til alle.

Next